یادداشتهای حکیمه سلمانی (22) حکیمه سلمانی 21 ساعت پیش حاج جلال: خاطرات حاج جلال حاجی بابایی لیلا نظری گیلانده 4.4 8 زمین کشاورزی پر برکتی که روییدنیهایی خواستنی و مفید و مؤثر داشته... میان همهی آنها، علیرضا... علیرضا...معلم شهید، علیرضا حاجی بابایی علیرضا در جوانی، برای خیلی ها پدری کرد، برای پدر و مادرش، برای خواهر و برادرهایش. برای پدربزرگ و مادربزرگ، برای اهالی روستایی که خدمت معلمیاش در آنجا بود. از آن سال ها که انقلاب امام خمینی بر دلها باریدن گرفت و آنها را شوق آسمان داد و از حضیض گنجیدن در دنیا رهایی بخشید، علیرضاهای زیادی را میشناسیم... 0 0 حکیمه سلمانی 2 روز پیش برآشفتن گیسوی تاک علی موسوی گرمارودی 2.5 1 خورشید چهرگان چو ز دنیا سفر کنند از شرق یاد خویش طلوعی دگر کنند... ❤️🩹 0 0 حکیمه سلمانی 2 روز پیش آموزش روش های تدبر در قرآن: روش های تدبر کلمه ای در قرآن جلد 3 احمدرضا اخوت 4.8 1 کتاب روشهای تدبر کلمه ای رو چند سال پیش خوانده بودم، از مهر که مشغول ارائه این کتاب برای دومین بار به قرآن آموزان مسجد امام صادق شدم، بار دیگر به خاصیت فوقالعاده تدبر آن هم از دریچه اسرار آمیز کلمات متوجه شدم. شاید این کتاب باعث شد سیر ده گانه تدبر را با اشتیاق ادامه بدم. البته که بدون کلاس خوندن این کتاب واقعا سخت و حیفه هرچند خودخوان هم هست. اگر دوست دارید تجربه وقوفی منحصر به فرد در سورههای قرآن رو پیدا کنید این کتاب پیشنهاد میشه، البته بعد از گذراندن دو کتاب قبلیاش:) 0 0 حکیمه سلمانی 1403/6/8 ده شاعر انقلاب محمدکاظم کاظمی 3.2 2 شعر خوب، شعریست که نتوان چکیدهاش کرد. شعری که با لحن خطابه نظر میدهد، خالی از شاعرانگی است. اگر به کسی بگوییم «تو خوبی» اصلا شعر نیست، بهتر این است که یک موقعیت را توصیف کنیم، به گونهای که مخاطب خود آن خوب بودن را نتیحه بگیرد. در نقد اشعار اولیهی سلمان هراتی 0 0 حکیمه سلمانی 1403/6/7 تفسیر سوره حشر سیدعلی خامنه ای 4.7 9 سورهای که تو را با رافع حقیقی نیازهایت، آشنا میکند، سورهای برای دیدن خدا، پشت همهی رخدادها و نیازمندیها... خدا رو شکر بابت این ذخیرهی ارزشمند از آن سالها و تفکر و تدبر آقا در سورههای قرآن. پر از مثالهای سیاسی و اجتماعی 🇮🇷 0 2 حکیمه سلمانی 1403/5/17 تفسیر المیزان جلد 18 سیدمحمدحسین طباطبائی 5.0 1 مراد از قلب در اصطلاح قرآن كریم (عضو صنوبری شكل كه تلمبه خون برای رساندن آن به سراسر بدن است نیست بلكه) چیزی است به نام نفس انسانیت، كه شعور و فكر بشر از آن ناشی میشود. و گویا مراد از" اطلاع آتش بر قلوب" این است كه آتش دوزخ باطن آدمی را میسوزاند، همانطور كه ظاهرش را میسوزاند، به خلاف آتش دنیا كه تنها ظاهر را میسوزاند. المیزان، سوره همزه 0 0 حکیمه سلمانی 1403/5/9 وارث ارغوان ها محمدرضا سنگری 0.0 1 قلم گوارای آقای سنگری، این بار در لشکر امام سجاد علیه السلام بر کاغذ مینشیند.... 0 5 حکیمه سلمانی 1403/4/24 نامه های کوفی سعید بیابانکی 3.1 3 دلم گرفته، هوای بهار کرده دلم هوای گریهی بی اختیار کرده دلم بخند! ای لب خونین! لب ترک خورده! دلم شکسته، هوای انار کرده دلم... 0 3 حکیمه سلمانی 1403/4/22 تبیین عناصر ساختار وجودی جامعه مریم قاسمی 5.0 1 بدیع منحصر به فرد و مهم ترین ویژگی: توانمند کردن مخاطب برای داشتن تحلیل از جریان های اجتماعی، از منظر «قرآن» 0 0 حکیمه سلمانی 1403/4/18 مثل نهنگ نفس تازه می کنم معصومه امیرزاده 4.3 84 عشق، تقدیر غیر قابل پرهیزیست و از آن به هیچ سو ما را توان گریختن نیست... 0 2 حکیمه سلمانی 1403/4/2 Touchstone 2nd 4 مجموعه ی نویسندگان 3.5 2 من به شخصه بین همه کتاب های آموزش زبان(اینترچنج، تاپ ناج و...) آخرش با این کتاب تونستم ارتباط بگیرم، گرامر هاش رو خیلی دستته بندی شده تر و با لسنینگ های خیلی بهتر آموزش داده و حتی خیلی از اصطلاحات خاص انگلیسی که توی هیچ دیکشنری پیدا نمیشن و کف کف آمریکا کاربرد دارن توی ریدینگ هاش هست خیلی جذابه و به همین خاطر کسی که این کتاب رو بخونه از این جهت یه پله بالاتر از کسانی که تاپ ناچ میخونن می ایسته😎 سوالم اینه که واسه کسانی که سالها پیش زبان خوندن و دیگه باهاش کار نداشتن چه راهکاری پیشنهاد میدین که سریع یاد آوری بشه براشون🥲 1 1 حکیمه سلمانی 1403/4/2 تاریخ ادبیات ایران و قلمرو زبان فارسی (4) با رویکرد ژانری سیدمهدی زرقانی 2.5 1 رویکرد ژانری این کتاب باعث میشه آثار ادبی هر دوره با دسته بندی توی ذهنمون جا بگیرند و با توجه به رخداد های هر دوره به ژانر هایی که اون موقع رونق میگرفته یا از رونق میفتاده توجه بشه و نکته های جالبی کشف بشه. و خب پدرم در اومد تا این 4 تا کتاب رو تو 4 واحد تموم کردم🫠 برادر زرقانی اسم تمامی افراد را در همه ژانر ها ذکر کرده بودند. ممنونم ولی کتاب شما منبع واحد درسی دانشگاه هاست. رحم کنید بزرگوار🌹😁 0 0 حکیمه سلمانی 1403/3/31 امپراطور عشق بهزاد بهزادپور 4.2 9 قشنگترین عاشقانه ای که تاحالا خوندم🥹❤️❤️ خیلی قشنگه حمامه دختر خواهر ابرهه است و مادر یه نفر که خیلی هممون دوستش داریم که اگر بگم اسپویل میشه😁🫣 0 1 حکیمه سلمانی 1403/3/31 یادت باشد ...: شهید مدافع حرم حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر محمدرسول ملاحسنی 4.2 182 والا این کتاب روایتی از شهید بزرگوار نداشت و به شناخت ما از ایشون کمکی نمیکنه، بیشتر یک داستان عاشقانه نسبتا ضعیف بود. البته نقطه مثبتش شاید اینه که فانتزی های عاشقانه با مزه ای داشت 0 2 حکیمه سلمانی 1403/3/29 شاهنامه (1) نامورنامه شهریار: برگزیده دیباچه، داستان هفت خان رستم، رستم و سهراب و سیاوش سجاد آیدنلو 0.0 1 اگر کتاب تحلیلی درباره شاهنامه سراغ دارید لطفا معرفی کنید 0 1 حکیمه سلمانی 1403/3/29 سلفی با خراب کار طاهره مشایخ 4.3 7 آقا من خیلیییی دوستش داشتم فقط همین🥹❤️ 0 0 حکیمه سلمانی 1403/3/28 خوب های بد بد های خوب:دنیای بدون شاهزاده جلد 2 سومان چینانی 4.2 24 جلد اول این کتاب خیلی خوب بود و به خصوص برای دختران نوجوان خوبه چون افکار مسمومی که دیدن انیمیشن های دیزنی(سیندرلا، سفید برفی و..) برای بچه ها ایجاد کرده رو درست میکنه. اما جلد دوم هر چی رشته بود رو پنبه میکنه و خودش هم به مسمومیت قصه سیندرلا و و.. مبتلا میشه😄 من مطالعه جلد یکش را به نوجوان ها پیشنهاد کردم ولی جلد دو نه. نه اون جذابیت جلد اول رو داره نه... 0 0 حکیمه سلمانی 1403/3/27 مردی در تبعید ابدی: بر اساس داستان زندگی ملاصدرای شیرازی صدرالمتالهین نادر ابراهیمی 4.6 180 دیالوگ قشنگ این کتاب : بانو: فرزندانت را یتیم میگذاری؟ ملا: یتیمان، فخـرِ تاریخ اند... 0 0 حکیمه سلمانی 1403/3/26 ایما سجاد سامانی 3.9 14 وقتی کتاب شعر میخوانی، این کتاب است که تو را میخواند، و این فرق کتابهای شعر است با دیگر کتابها... شعر دردت را میفهمد، اگر هیچ کسی هم تو را نفهمید، شعر میتواند درکت کند. شعر، کنج دنجی برای تنهاهاست. بخشی از کنج غزل آقای سامانی: ای که مهرت نرسیدهست به من، باور کن هیچکس قدر من از قهر تو رنجیده نشد... 0 1 حکیمه سلمانی 1403/3/25 مقدمه ای بر نظریه های یادگیری متیو اولسون 2.7 1 خستهکننده ترین کتابی که توی عمرم خوندم 0 3