یادداشتهای فاطمه (12) فاطمه 3 روز پیش خدمتکار؛ خدمتکار همه چیز را می بیند فریدا مک فادن 4.2 14 خدمتکار همه چیز را میبیند. این کتاب رو انتخاب کردم چون فرجه امتحاناتم هست و میدونستم که یه کتابی میخوام بخونم که سریع پیش بره. جالب بود اما دو جلد قبلی رو بیشتر دوست داشتم. 0 2 فاطمه 1404/1/27 تقدیم به او که دوستش دارم سمانه گلک 3.0 6 این کتاب رو در طول کلاسها خوندم و خیلی خیلی لذت بردم از قلم نویسنده و از اون عشقی که در داستان نفس میکشید!این روزها امتحانات دانشگاه خیلی این اجازه رو بهم نمیده که وقتمو صرف کتاب خوندن بکنم و این غمگینم میکنه! اما به زودی دوباره پرشور و هیجان برمیگردم سمت کتابها :> به امید خدای مهربون 0 8 فاطمه 1404/1/25 گریه های امپراتور فاضل نظری 4.3 67 توی تاریکی شب در اتاق خوابگاه دانشجویی، سر کلاس های درس، در راه و... هر جا و همه جا شعر ها را خواندم، منتشر کردم و حتی روی کاغذ نوشتم. این کتاب کم حجمه و حاوی مجموعه اشعار قشنگی که دوستشون داشتم. 0 5 فاطمه 1404/1/13 آب نبات پسته ای مهرداد صدقی 4.3 84 ماجراهای بامزه محسن و خانوادهاش! این کتاب هم مثل کتاب آبنبات هلدار از آقای مهرداد صدقی، هر جملهاش به طنز آمیخته است و کلی ماجراهای جالب برای تعریف دارد. با لهجهی بسیار شیرین بجنوردی نوشته شده و به شدت پیشنهاد میشه:) من تا الان آبنبات هلدار رو کامل و آبنبات پستهای رو تا تقریبا نیمههای کتاب خواندهام. به ترتیب: آبنبات هلدار آبنبات پستهای آبنبات دارچینی آبنبات نارگیلی آبنبات لیمویی اگر دنبال یک کتاب طنز با چاشنی سبک زندگی ایرانی هستید، بفرمایید آبنبات با چایتون میل کنید! 2 8 فاطمه 1404/1/7 الیور تویست (متن کوتاه شده) چارلز دیکنز 3.9 6 سلام.الیور تویست هم تموم شد. من نسخهی صوتیاش رو گوش دادم. ولی از بین کتاب هایی که از چارلز دیکنز خوندم، فعلا تا اینجا دیویدکاپرفیلد رو بیشتر دوست داشتهام. حس میکنم توی داستان هایی که چارلز دیکنز مینوشته، تاکید داشته که همیشه یه شخصیت های حامیای وجود داشته باشه تا از شخصیت اصلی حمایت مالی یا عاطفی بکنند. مثل آقای برانلو در الیور تویست، مثل عمه بتسی در دیویدکاپرفیلد و مگویچ در آرزوهای بزرگ. نمیدونم فلسفهی پشتش چیه اما شاید به این دلیل بوده باشه که چون خود دیکنز زندگی خیلی سختی رو گذرونده بوده، وجود شخصیت های حامی در زندگی خیلی براش اهمیت داشته. 0 3 فاطمه 1404/1/5 دیوید کاپرفیلد چارلز دیکنز 4.1 25 رأس ساعت هفت صبح، کتاب دیویدکاپرفیلد اثر چارلز دیکنز تمام شد. و این کتاب هم به لیست کتابهای مورد علاقه ام اضافه شد✨ داستان زندگی پر فراز و نشیب زندگی دیوید کاپرفیلد. از دست دادن ها، عاشق شدن ها، تلاش کردن ها، همه و همه را با لذت خواندم و دنبال کردم. انگار با شخصیت ها زندگی کردم؛ گویی همزمان با آن ها نفرت و دوست داشتن را تجربه کردم. این کتاب را 8 سال پیش، در سفر مشهد، پدرم با چند جلد دیگر کتاب از نشر افق برایم خرید. خیلی وقت پیش تصمیم داشتم این کتاب را بدون آنکه فرصتی بهش بدهم، از کتابخانهام کنار بگذارم. چون مدت طولانیای بود که آن را نخوانده یک گوشه ای از قفسه در انتظار نشانده بودم! اما حالا خوشحالم که خواندمش. پیشنهادش میکنم. 1 7 فاطمه 1403/12/25 سپید دندان (متن کوتاه شده) جک لندن 3.9 25 درسته که میگن: از محبت خارها گل میشود! با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 6 فاطمه 1403/12/24 قربانی نیمه ی زمستان مارکوس سجویک 3.9 4 《خب،پس که اینطور!》 با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 6 فاطمه 1403/12/23 خاطرات سفیر نیلوفر شادمهری 4.1 262 درباره کتاب خاطرات سفیر نوشته خانم شادمهری این کتاب خیلی نثر ادبیای نداره چون عملا خاطراتی هستش که خانوم نویسنده در وبلاگش به زبان عامیانه تعریف کرده بوده. از این خیلی خوشم اومد که بین اون همه خارجی، قشنگ میتونسته از دین بگه و از اسلام صحبت بکنه به یک زبان دیگه! برای بیشتر ما حتی به زبان خودمون هم سخته که از اعتقاداتمون حرف بزنیم یا اون ها رو بخوایم تحلیل بکنیم! 0 10 فاطمه 1403/12/21 The Girl Who Fell Beneath the Sea اکسی اوه 4.1 163 بخش25 0 5 فاطمه 1403/12/21 فابل جلد 1 آدرین یانگ 4.4 7 روند کتاب کند بود به نظرم، اما درست جایی که فکر میکردم به آخر داستان رسیده ام، داستان نیمه تمام رها شد و کتاب با کلی سوال در ذهن من به پایان رسید:/ و حالا نیازمند خواندن جلد دوم هستم برای رسیدن به پاسخ سوالاتم! 1 1 فاطمه 1403/11/11 سنگدل محمد یوسفی شیرازی 4.3 4 روند کتاب خیلی کند بود و میشد توی ۲۰۰ صفحه جمع بشه داستان. به نظرم بیشتر مناسب نوجوان بود تا جوان. داستان کلیتش قشنگ و جالب بود و باعث میشد اون نفرتی که از ملکه ی سرزمین عجایب داشتم فروکش کنه... اما در کل کتاب رو من خیلی دوست نداشتم ولی خب تجربه ی جالبی بود خوندنش به هر حال. از یک تا ده من دو میدم بهش. 0 1