یادداشتهای Mahdi homeiri (6) Mahdi homeiri 1403/9/18 مرگ ایوان ایلیچ لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.2 217 به نام خدا واقعا ما ادم های عجیی هستیم تا اخر کتاب منتظر یه چیزی بودم که بگه کجای زندگی رو ایوان ایلیچ اشتباه کرده یا این بیماری بخاطر فلان رفتاره،ولی دقیقا اشتباهش این بوده که زندگی نکرده بیماری هم تقدیرش بود . کارمندی شریف بودن ،تلاش برای به دست اوردن پول،ارتقای شغلی، و... نمیتونه مدل کامل یک زندگی باشه.ما باید کاری های معنوی هم انجام بدیم محبت کنیم ،علم آموزی داشته باشیم،به بقیه کمک کنیم، تلاشی در راستای پیشرفت انسان بودن خودمون ،خانوادمون، جامعه ای که درونش هستیم. نوع مردن هرکسی هم میتونه یه جوری باشه مهم اینکه وقتی به اخر زندگی میرسیم و مرگ رو حس میکنیم زندگیمون رو پوچ احساس میکنیم یا مثل موری (سه شنبه ها با موری) از لحظات زندگی راضی هستیم❤️ کتاب حالت های بیماری رو واقعا خوب توصیف کرده بود نظرش درباره بعضی پزشکان هم واقعی بود🙃 . نمیدونم چرا دوتا کتاب پشت هم درباره اینکه کیفیت زندگی مهمه ،اینکه مرگ به همه ما نزدیک،اینکه فرصت کمه پشت هم تو دستم اومد که بخونم امیدوارم تلنگری باشه برام 0 31 Mahdi homeiri 1403/9/15 سه شنبه ها با موری میچ آلبوم 3.7 130 به نام خدا خیلی خوش حالم که شب ها زمانی رو خالی کردم تا بتونم این کتاب رو بخونم. این کتاب به نوعی کتاب هم مذهبی بود هم معناشناسی هم از نوع کتاب های فلسفه زندگی و صد البته جز بهترین کتاب های روانشناسی. در دنیایی که چه در فضای مجازی چه گفت و گوهای داخل تاکسی چه حتی صحبت های داخل جمع های دوستانه همه راجب پول و پیشرفت مادی مطرح هست و اکثرا موفقیت رو پول دراوردن میدونیم جای خالی موضوعاتی مثل خانواده،ازدواج،پول،روزهای اخر زندگی و... البته نگاهی درست. موری مرد دوس داشتنی که اندیشه هایش در ذهنم باقی میمونه کمی هم به خودم امیدوارشدم که خداروشکر موضوعات داخل کتاب تا حدودی بشون فکر کرده بودم و مدت هاست دنبال تغیر مدل زندگیم هستم که هدف برای خودم مشخص،کنم و با مدل فکری خودم زندگی کنم 🙃🙃 0 2 Mahdi homeiri 1403/9/11 مدار صفر درجه ( سه جلدی) احمد محمود 4.2 3 به نام خدا بخاطر مشغله هایی کاری ای که داشتم خوندن ۳ جلد این کتاب تقریبا یک سال طول کشید.با این حال هیچ وقت از خوندنش خسته نشدم،تصویرسازی ها انقد قشنگ بود که میتونستی با شخصیت ها زندگی کنی کنارشون باشی احساسات باران (شخصیت اصلی رمان) رو کامل حس کنی. کتابی متفاوت درباره انقلاب اسلامی از زبون مردم عادی ،مشکلات اقتصادی مردم اون موقع،فقر امکاناتی حاکم بر کشور،ترس مردم از نیرو های امنیتی زمان پهلوی و... من تقریبا این کتاب رو جایگزین کار کردن با گوشی و تلوزیون دیدم کرده بودم برام خیلی لذت بخش بود. من به شخصه قلم احمد محمود رو میپسندم و از وقتی کتاب هارو خوندم مدام منتظر یک فرصت هستم تا سفری به جنوب کشور داشته باشم واقعا مردم جنوب کشور دوس داشتنی هستند❤️❤️ 0 1 Mahdi homeiri 1403/9/10 داستان یک شهر احمد محمود 4.4 12 به نام خدا واقعا کتاب های احمد محمود بینظیر هستن خیلی خوب تونسته فضا سازی کنه و برای کسانی که مدتی از کتاب دور بودن میتونه خیلی کمک کنه که دوباره شروع به مطالعه کنن چون فضاسازی خوبی داره مخصوصا کتاب همسایه ها فقد دلم میخواد که کتاب مدار صفر درجه رو بتونم زودتر شروع کنم. باغ عدنانی ،بندر لنگه،قهوه خونه انورمشدی ،اسم های پر از معنی برام شدن که با کمک این اسم ها احساسات مختلف یک انسان رو احمد محمود تونست برام به تصویر بکشه. 0 9 Mahdi homeiri 1403/9/10 همسایه ها احمد محمود 4.2 75 به نام خدا تقریبا بعد مدت زیادی اولین کتابی بود که مداوم براش وقت گزاشتم تا بتونم تمومش کنم.بخاطر معرفی و تیکه هایی که دوستم از کتاب برام گفته بود تا دیدن چندتا تیکه از یک مستند درباره زندگی احمد محمود حس خیلی خوبی داشتم برای خوندن این کتاب. کتاب با یک نثر خیلی خوب با یک گویش جنوبی خیلی گرم و قشنگ شروع شد،از اوضاع اجتماعی سال های نزدیک به صنعت ملی شدن نفت از فقر مسلط بر مردم از اون خونه هایی قدیمی که یک حوض وسط خونست و چندتا اتاق دورش و هر اتاق کوچک متعلق به یک خانواده. تصویر سازی خیلی خوبی توی ذهنم شکل گرفت مثل دیدن یک فیلم بود. چند جای داستان برام خیلی جالب بود: ۱_احساسات خالد نسبت به ارتباطش با بلور خانم در جاهای مختلف داستان،کنجکاوی خالد نسبت به بلور خانم قبل شکل گیری بلوغ جنسی، لدت اولین ارتباطش،مدیون دونست خودش نسبت به امان اقا(شوهر بلور خانم) بخاطر ازاد کردنش از زندون و کار دادن بش،این کا بعد یک مدتی بخاطر احساسش به سیه چشم دلش نمیخواد که دیگه با بلور خانم دیگه ارتباط داشته باشه.(بلور خانم واقعا خانم خیلی جدابی بود البته😉) ۲_نشون دادن فقر علمی مردم از اینکه خالد حرف های مردم رو میشنید ولی درکش خیلی متفاوت بود و خیلی کلمات و اصلاحات رو تا اون سن نشنیده بود و سیر تکامل که خیلی اروم پیشرفت کرد،تغیر نگرش هاش،کتاب خوندنش مقاومتش بخاطر اهدافش،و... ۳_از صفحه ۵۰۰ به بعد کتاب واقعا فوق العاده بود که داستان داخل زندان داره روایت میشه از اویزن شدن خالد از سقف که انقد خوب توصیف شده واقعا حال ادم بد میشه،از اعتصاب بخاطر کیفیت غذا و.. از پویا جان خیلی ممنونم بخاطر معرفی این کتاب بم و آشنا کردن من با دنیای کتاب و تلاش هاش برای شروع کتاب خوندن من 0 9 Mahdi homeiri 1403/9/10 کارخانه اسلحه سازی داوود داله محمدرضا شرفی خبوشان 4.2 26 به نام خدا بعد از حدود چندماه دوباره کتاب خوندن رو شروع کر دم.این کتاب هم به توصیه خودآقای نویسنده خوندم و لذت بردم. متن خیلی روانی داشت ،طنز های بامزه کوتاه،محتوایی قابل باور تصویر سازی خیلی زیبا اون جاهایی که بعضی اصلاحات رو از دید یک نوجوان توصیف میکنه واقعا جالب بود،مثل:حالت را جا بیاورد،پدرت رو دربیاورد و... برای نوجوانی که خیلی کتاب نخونده گزینه مناسبی هیت چرا که داستان های چند صفحه ای کوتاه داره. 0 5