مدار صفر درجه ( سه جلدی) عمومیداستانایران مدار صفر درجه ( سه جلدی) احمد محمود 4.0 10 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 17 خواهم خواند 21 خرید از کتابفروشیها ناشر معین شابک 9789645643162 تعداد صفحات 1,778 تاریخ انتشار 1399/11/7 نسخههای دیگر نشر معین توضیحات کتاب مدار صفر درجه ( سه جلدی)، نویسنده احمد محمود. لیستهای مرتبط به مدار صفر درجه ( سه جلدی) لیلی بهشتی داستانهای واقعگرای معاصر فارسی 9 کتاب شماری از داستانهای رئالیستی شناختهشدهتر بین آثار داستاننویسان معاصر فارسی 0 9 یادداشتها محبوبترین جدید ترین نرگس خالقی 1402/12/13 و بالاخره سه جلدی مدار صفر درجه رو تموم کردم. مدار ، هفت سال قبل از انقلاب ۵۷ اهواز رو روایت میکنه. به عنوان یه جنوبی با لهجه و گویش کتاب خیلی ارتباط خوبی گرفتم و برام شیرین بود. داستان با بلعیده شدن بابو توسط کوسه شروع میشه. شروعی هیجان انگیز و میخکوب کننده. قلاب نویسنده همون صفحه اول جوری گیر میکنه که تا آخر جلد اول یک ضرب جلو رفتم. جلد دوم رو با همین پیش فرض خوب از کتاب شروع کردم، ولی حاشا و کلا که اتفاق قابل توجهی بیفته. کتاب پر از خرده اتفاق های حوصله سربر بود جوری که هر چند روز یک بار سراغش می رفتم. جلد سوم ماجراها کشش بیشتری پیدا کردن ولی نتونستن کسالت جلد دوم رو بشورن. فقط چون میخواستم ببینم آخرش چی میشه تندخوانی کردم و خوندم. قلم نویسنده توانمند و پر از نماده. بی پرده بگم از طعنه های نمادین کتاب به یکسری مسائل خوشم نیومد. در کل خیلی پیشنهادش نمیکنم. به وقتی که باید براش گذاشت نمی ارزید. 0 9 آروشا دهقان 1401/12/14 خب... این مجموعه کتاب هم با همهی خسته کننده بودنش بالاخره به پایان رسید و به نظرم، بهترین جلد مجموعه هم همین جلد آخره که واقعا داستان داره و اتفاقاتی هم رخ میده. جلدهای دیگه صرفا دیالوگهای تکراری و خسته کننده بود بدون این که هیچ چیز خاصی رخ بده. مدار صفر درجه، داستان شورش/انقلابیه که از روز اول نکبت و کینهجویی و غارت و کشتار و انتقامگیریهای شخصی در میان آشوبهای به وجود اومده بود. . اما یک انتقاد به جناب محمود... خیلی کلیشهایه که هرچی آدم فروش و معتاد پامنقلی و بیسواده رو بکنی طرفداران رژیم شاه و بدون استثنا تمام انقلابیها بشن قشر فرهیخته، انساندوست و با سواد. آدم یاد تیپسازیهای سریالهای صدا و سیما میافتاد. 0 0