یادداشتهای حامده بهجتی (250) حامده بهجتی دیروز جفت شده آلیسون بریث ویت کاندی 3.9 4 تلاش آدمها برای داشتن حق انتخاب در شرایطی که جامعه برای اونها همه چیز را از قبل پیش بینی و مشخص کرده، موضوع جالب وجذابیه. حالا این جریان وقتی با احساسات اونها مخصوصا عشق درگیر میشه باز هم جالبتر میشه. احساسات در جریان کتاب را دوست داشتم .غم، عشق، نگرانی،و.... پایان کمی باز داره ولی میشه امیدوارانه بهش نگاه کرد. 0 0 حامده بهجتی 3 روز پیش آقا قچ قچی افسانه موسوی گرمارودی 4.0 3 آرایشگری که وظیفه اصلی خودش را به خاطر وسواس زیاد نسبت مرتب بودن همه چیز فراموش میکنه. 0 0 حامده بهجتی 3 روز پیش آقا قاپ قاپی افسانه موسوی گرمارودی 3.6 3 قاپ قاپی که بی اراده وسایل مردم را با دست چپ میقاپه و با دست راست برمیگردونه. همسایه ای که به قاپ قاپی اعتماد داره و باهاش دوستی میکنه و با کتاب دوستش میکنه. کتابی که که باعث میشه قاپ قاپی دیگه چیزی غیر از کتاب هایی که مال خودش هستن را نقاپه. و مردم باهاش دوست بشن. 0 0 حامده بهجتی 4 روز پیش من مینوتار هستم آنتونی مک گان 3.5 1 اینکه بنا به شرایطی بچه ها تحت شرایط سخت قرار میگرند خیلی وقتها اجتناب ناپذیره و کاملا زندگیشون را تحت شعاع قرار میده. متیو همه تلاشش را میکنه که کمتر در دید باشه تا کمتر مورد تمسخر قرار بگیره ولی وقتی جایی تصمیم میگیره که کار بزرگی را انجام بده کاملا بر خلاف رویه قبلی زندگیش بوده و همین هم باعث تمسخر دوباره میشه هم باعث یافتن خودش و تلاش برای ساختن دوباره شخصیتش. اوج داستان جایی هست که مادرش به کمکش میاد . 0 0 حامده بهجتی 4 روز پیش وقتی موهای بابا فرار کردند یورگ موله 4.3 4 طنز جالبی داشت. تلاشی که بابا برای به دست آوردن موها کرد هم قابل ستایش بود. و اینکه امیدش را از دست نداد. نظرات آخر کتاب را هم دوست داشتم. 0 0 حامده بهجتی 4 روز پیش کاشف دریاهای نور یوسف یزدیان وشاره 5.0 1 زندگی علامه ساده بیان شده بود فقط کاش اگر اطلاعاتی از زندگی شخصی ایشان هم بود بهش پرداخته میشد. و اگر در انتها سال شماری هم از زندگیشون بود انسجام مطالب را بیشتر می کرد. 0 0 حامده بهجتی 7 روز پیش زنان و مردانی که ایران را ساخته اند: سردار مریم سولماز خواجه وند 3.0 1 به نظرم کمی متن گسستگی داشت و میشد روان تر باشه. ولی خیلی خوبه که در مورد شخصیت های کمتر شناخته شده تری مثل سردار مریم این کتابها نوشته میشن. 0 0 حامده بهجتی 7 روز پیش زنان و مردانی که ایران را ساخته اند: محمد بهمن بیگی :مشق الفبا فاطمه سرمشقی 4.3 2 به نظرم یکی از کتابهای خوب این مجموعه بود. تلاش و دغدغه مندی ای که آقای بهمن بیگی داشتند واقعا قابل تحسین هست. و به نظرم بلند نظری پدرشون در اون دوران که به تحصیل ایشون در ایل اهمیت میدادن واقعا در تربیت چنین فرزندی موثر بوده. اینکه هر بخش با حروف الفبا نامگذاری شده دوست داستنی و معنا دار بود. 0 0 حامده بهجتی 7 روز پیش کارآگاه سیتو در ایران 5/ شمشیر در استادیوم فوتبال جلد 5 لاله زارع 3.8 2 داستان در شهر آبادانه. دوست داشتم از مکانهای دیدنی آبادان بیشتر صحبت میکرد. در مورد خصوصیات اخلاقی و خوراکیها توصیفات با مزه ای داشت. 0 0 حامده بهجتی 7 روز پیش تابلوی پرنده (کارآگاه سیتو در ایران 4) لاله زارع 3.8 1 این کتابش مرتبط با شهر نیشابوره. نکات جالبی را از نیشابور میگه مثل غذاها، اشخاص، سوغات 0 0 حامده بهجتی 1403/8/20 چلنجر دیپ؛ عمیق ترین نقطه ی دنیا نیل شوسترمن 4.7 10 یکی از عجیب ترین و بهترین هایی بود که تا حالا خوندم. حس ابهام عمیق در عین حالیکه یه وقتایی حس میکنی اینها که افکار منه. چقدر ذهن چیز عجیب و ناشناخته ای هست. نویسنده چقدر خوب تونسته این حس را منتقل کنه. همه ما در زندگی درگیراعماق میشیم ممکنه عمقش و زمان موندن در اون متفاوت باشه ولی اتفاق می افته. انتهای کتاب هم خیلی اثر گذار و متفاوت بود. 0 0 حامده بهجتی 1403/8/14 به دمم نگاه نکن! احمد اکبرپور 2.5 1 خیلی موضوع کتاب را متوجه نشدم. ولی اینکه پایان داستان را میشه خودمون بنویسیم جالبه. 0 0 حامده بهجتی 1403/8/14 بابای موشک ها فائضه حدادی 4.6 6 ساده و روان مخصوصا تکرار جمله "اینجوری نمی شود باید فکر بهتری بکنم" دلنشين و امیدوار کننده است. کاش کتاب به موضوع شهادت هم میپرداخت. 0 0 حامده بهجتی 1403/8/14 ۲۲ معمای واقعی بنگت فردریکسون 3.5 1 آشنا شدن با برخی از اختراعات و معایب و مزایای آن ها و مخترعینشان. البته برخی از پاسخ ها کمی پراکندگی دارن. 0 0 حامده بهجتی 1403/8/13 لی لی در انجمن ماجراجویان: سفر به مکزیک جلد 3 جکی نپ 3.7 3 برای آشنایی کلی با برخی رسم و رسومات و لغات و مکان ها و اشخاص مطرح کشور مکزیک خوبه. 0 0 حامده بهجتی 1403/8/13 اردو در قبرستان ژغاره زهرا جلائی فر 4.2 5 موضوع جالب بود و جالبتر اینکه داستان روند متفاوتی را طی کرد تا به موضوع اصلی برسه. هیجان و دلهره ی دلچسبی داره و خب پایان متفاوت و غافلگیرکننده ای هم داره. 0 0 حامده بهجتی 1403/8/9 اقلیم های افسانه ای: کارآموز جنگل ممنوعه جلد 1 آماندا فودی 3.5 1 به نظرم موضوع کتاب شبیه دختری که ماه را نوشید بود. افسانه و طلسم و جادو و موجوداتی که در طول مسیر همراهت هستن. اسامی افراد و مکان ها و موجودات سخت هستند. در ترجمه چندین بار کلمه "خیط" به کار رفته که میشد از کلمه بهتری در ترجمه استفاده کرد. 0 0 حامده بهجتی 1403/8/8 زنان و مردانی که ایران را ساخته اند: روزنامه، آخرین خبر! (علی اکبر دهخدا) محمود برآبادی 3.7 4 سیری از زندگی علی اکبر دهخدا بعضی از قسمت ها کمی ابهام دارند تا اصل موضوع مشخص شود. سال شمار کتاب به این ابهام انسجام می دهد. 0 0 حامده بهجتی 1403/8/8 زنان و مردانی که ایران را ساخته اند؛ آذر در زهره سودابه فرضی پور 3.9 3 نسبت به کتابهای دیگه از این مجموعه کمتر دوستش داشتم. انسجام در داستان گویی کمتر بود. تصویرسازی ها هم میشد جذابتر و بهتر باشن. 0 0 حامده بهجتی 1403/8/8 سفیر ما در بهشت حبیبه آقایی پور 4.5 14 بسیار زیبا و لطیف و ملموس و خوشخوان با سطر سطرِ کتاب زندگی میکنی و هر چه صفحات را جلو میرفتم ، با خودم میگفتم اگر شهید نمیشدن چه حیف می شد. 0 0