یادداشتهای Hossein Norozian (5) Hossein Norozian 1404/1/23 دنیای سوفی یوستین گوردر 3.9 144 دموکریتوس(آخرین فلفسه دان طبیعی مشهور که در دوره هخامنشی می زیسته): میگه ترجیح می دهم برهانی تازه از طبیعت کشف کنم تا اینکه پادشاه ایران بشوم.(مقصودش در واقع ترجیح علم به پادشاهی بر بزرگترین امپراتوری زمان خودش بوده) (صفحه۵۹کتاب) 0 3 Hossein Norozian 1404/1/18 قمارباز فیودور داستایفسکی 3.9 162 قمار باز آلکسی ایوانویچ (معلم سر خانه بچه ها). سرگذشت مردی با روابط و احساسات پیچیده همراه با عاشقانه ای گیج کننده با miss(زنی بدون اطلاع از وضعیت تاهل او)پولینا رمانی جذاب مثل بقیه آثار استاد داستایِفسکی (متبحر در توصیفات وقوع اتفاق) 0 1 Hossein Norozian 1404/1/1 سمفونی مردگان عباس معروفی 4.3 349 بیکاری بدتر از تنهایی است.آدم بیکار در جمع هم تنهاست 0 2 Hossein Norozian 1403/12/24 فانوس خاطرات گمشده فاطمه ثابتی 4.2 5 کتاب از ادبیات ژاپن هست ۳داستان جدا اما با یک مضمون (فلسفه مرگ و زندگی) با ژانر رئالیسم جادویی در هر لحظه از سه داستان کتاب لذت بردم و به همه پیشنهاد میکنم 0 3 Hossein Norozian 1403/12/21 ارباب و بنده لی یف نیکالایویچ تولستوی 3.8 35 هنگام شروع خواندن کتاب نظراتی دیدم در رابطه با اینکه این داستان تالستوی نتیجه مشخصی انتهای اتمام کتاب نداره ولی با این حال خواندم و بسیار خوشحالم چون نتایج زیادی کسب کردم ولی قابل بازگو نیست چه بسا ما تجربه های تلخ و شیرین بسیاری در زندگی داریم که اگر به سر انجام آنها فکر کنیم شاید نتیجه مشخصی نداشته باشه ولی انگار کوهی از نتیجه را به دنبال خودش داره 0 1