یادداشتهای حسنیه راهدار (10) حسنیه راهدار 1404/4/29 مرگ ایوان ایلیچ لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.1 436 مرگ ایوان ایلیچ :) به نظرم هر چند وقت یکبار باید این کتاب رو خوند. تلنگر بزرگی بهت میده مرگ از آنچه که فکرش را میکنی به تو نزدیک تر است؛ بله مرگ نزدیکه و تو وقتی این کتاب رو میخونی این سوال توی ذهنت مطرح میشه که چقدر دارم برای زندگی تلاش میکنم و آیا واقعا دارم زندگی میکنم؟! آیا راهی که انتخاب کردم درسته و پایانی خوشی داره؟وووو.... ایوان هر وقت به گذشته خود نگاه می کرد چیزی جز تلاش برای مادیات و به دست آوردن نام نیک نداشت. از سویی زنی پشتش بود که نمیشد اسمش را همسر گذاشت چون منفعتی در ایوان میدید و همسر واقعی برای او نبود. متاسفانه گاهی اوقات خیلی دیر قدر آدم های عزیز زندگیمون رو میدونیم. 0 4 حسنیه راهدار 1404/4/19 نامه های عاشقانه ویکتور هوگو 1822 - 1820 ویکتور هوگو 3.5 2 شیرین ترین دلداری این است که تو دوستم داشته باشی... ویکتور هوگو نه تنها نویسنده شاهکار فرانسه هست بلکه عاشقی تمام عیارههه، نامه هایی فوق العاده احساسی با تمنی وافر و آمالی که در خیال هوگو با آدل همراه هست. شیرینی این نوع عشق و دوست داشتن رو در تک تک جملات هوگو حس میکنی؛ هوگوی بی نظیر. هوگو در این کتاب آدل رو آدل پرستیدنی صداش میکنه ، اون رو می پرسته و فردی بی همتا در جهان درون و برون خودش میدونه 0 1 حسنیه راهدار 1404/4/7 وهابیت عامل تفرقه مسلمانان نجم الدین طبسی 3.5 1 این کتاب را به کسانی پیشنهاد میدهم که میخواهند با وهابیت و بنیان گذاران آن شوند و از قصد و غرض و خوی وحشیانه آن ها مطلع گردند. در ادامه تاریخچه آل سعود را بررسی می کند و مطالب جالبی را بیان می کند. در کل برای بنده که مطالعه ای در این زمینه نداشتم مفید بود. 0 1 حسنیه راهدار 1404/2/22 نهم نوامبر جلد 1 ناصر عبدی 4.2 4 فوق العاده کتاب قشنگی هست پیشنهاد به خوندنش میشه شدیدا. توی این کتاب وفاداری، صبر، قضاوت نکردن، عشق و بخشش... رو یاد خواهی گرفت. شخصیت های داستان خودشون رو به سمتت میکشونن؛ البته اینم بگم از جایی که شگفت زده میشی جذاب تر میشه و قادر نخواهی بود کنارش بذاری. 1 7 حسنیه راهدار 1404/2/8 مناظره دکتر و شیخ محمدحسن شجاعی فرد 4.3 5 فوق العاده کتاب جذابی هست و یکی از کتاب هایی است که دوست دارم بارها و بارها بخونمش. 0 4 حسنیه راهدار 1404/2/7 پنج قدم فاصله ریچل لیپینکات 4.3 137 از ی جایی به بعد خط به خط کتاب گلوی من و فشار میداد. حتی فکر کردن راجب اینکه کسی و دوست داشته باشی و برای اینکه آسیب نبینه دست به کاری بزنی که میل قلبیت اجازه نمیده دردناکه، چه برسه به اینکه بخوای تجربش کنی. 2 4 حسنیه راهدار 1404/1/8 اما جین آستین 3.3 54 اگر جمعیت دنیا را به دو قسمت تقسیم کنیم، هر یک از نیمه ها هیچ وقت نمی توانند به انگیزه ی خوشی ها و خوشحالی های نیم دیگر پی ببرند. 0 7 حسنیه راهدار 1403/11/21 چهل نامه کوتاه به همسرم نادر ابراهیمی 4.3 15 هیچ چیز مثل اندوه روح را تصفیه نمی کند. 0 3 حسنیه راهدار 1403/11/21 چهل نامه ی کوتاه به همسرم نادر ابراهیمی 4.2 93 این قناعت تو دل مرا عجب می شکند... 0 0 حسنیه راهدار 1403/10/6 هزار خورشید تابان خالد حسینی 4.1 117 کلام خدا هرگز به تو بی وفایی نمی کند🙃 0 0