یادداشتهای فاطمه سادات موسوی (11) فاطمه سادات موسوی 1403/7/15 من دیگر ما؛ کتاب سیزدهم : دختران آسمانی و سفیران مهربانی جلد 13 محسن عباسی ولدی 4.6 10 همیشه از متن روان و زیبای آقای عباسی ولدی بسیار لذت می برم. و در تمام کتاب های ایشون حس دغدغه مندی زیادی رو که دارن به مخاطب هم القا میکنن این کتاب هم مثل بقیه کتاب های ایشون باب جدیدی از تربیت رو به روت باز میکنه 0 0 فاطمه سادات موسوی 1403/7/8 من دیگر ما: دختران و همسری و شغل ناب مادری: جایگاه همسری و مادری در تربیت فرزندان جلد 12 محسن عباسی ولدی 4.6 17 «حال مادری خوب نیست» اگر میخوایم حال جامعه خوب بشه باید حال مادری خوب بشه. ای کاش تمام زنان و دختران ما کتاب رو بخونن تا دوباره برگردن به فطرت شون و حالشون خوب بشه. کتاب های آقای عباسی ولدی بسیار عالی و روان هستند مخصوصا مجموعه من دیگر ما من که با این کتاب هم حس ترس، هم ارزشمندی، هم حس مسئولیت بیشتری رو احساس کردم. خلاصه که کتاب های عالی ای هستند حتما بخونید. 0 3 فاطمه سادات موسوی 1403/6/1 تنها گریه کن: روایت زندگی اشرف سادات منتظری مادر شهید محمد معماریان اکرم اسلامی 4.7 214 کتاب فوق العاده ای بود، واقعا درس های زیادی به مخاطب میده. مادر شهید شخصیت استوار، باصلابت، مجاهد و انقلابی داشت که میتونه الگوی خوبی برای زنان مسلمان و کشورم باشه، که در عین مادر و همسر بودنش راه «اطاعت از ولی» در هر شرایطی رو پیش گرفت و تا همین لحظه فعالیت و تلاش خود رو ادامه داده. ان شاءالله ما هم بتونیم این روحیه رو در خودمون تقویت کنیم. 0 2 فاطمه سادات موسوی 1403/5/14 حکایت زمستان سعید عاکف 4.6 35 «چه خون دل ها خورده شد برای تنومند شدن درخت انقلاب» و اینکه ما چقدر حاضریم برای این انقلاب از جان و مال و.... هزینه کنیم.؟ این جملات مدام در طول خوندن کتاب توی ذهنم میومد. این کتاب روحیه مقاومت و ایستادگی رو در انسان زنده میکنه. شخصیت داستان هم بسیار شجاع و جسور بود، واقعا کتاب خوبی بود با وجود دردناک بودن شکنجه و سختی های که بر اسرا تحمیل میشد. 0 4 فاطمه سادات موسوی 1403/5/1 زن آقا زهرا کاردانی 3.8 57 این کتاب صرفا خاطره گویی و تجربه ی سفر تبلیغی همسر یک طلبه بوده نویسنده جزئیات رو خیلی خوب بیان میکرد وهم اینکه بخاطر آشنا بودن با این فضا ها احساس همراهی بیشتری باهاش میکردم ولی در کل من در طی خوندن کتاب منتظر یک مسئله مهمی بودم اما این انتظار من محقق نشد. 0 2 فاطمه سادات موسوی 1403/4/26 دعبل و زلفا مظفر سالاری 4.3 65 نویسنده قلم بسیار قوی داشت، داستان زیبایی بود و من واقعا لذت بردم😍حتما بخونید. 2 2 فاطمه سادات موسوی 1403/3/27 مجید بربری: زندگی داستانی حر مدافعان حرم شهید مجید قربانخانی کبری خدابخش دهقی 3.9 14 بنظرم انس با شهدا همیشه برکت میاره و این کتاب هم از این قاعده مستثنی نیست. اما چنین موضوع جذابی میتونست خیلی بهتر و قوی تر معرفی بشه. 0 4 فاطمه سادات موسوی 1403/3/25 بشارت از حضرت حجت عجل الله فرجه مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت آیة الله العظمی بهجت قدس سره 4.6 2 قطعا خوندن کتاب درمورد امام زمان عج اون هم از زبان کسی که بارها به حضور حضرت مشرف شده اند خالی از لطف نیست. با خوندن این کتاب احساس نزدیکی بیشتری با امام زمانت پیدا میکنی. اما بنظر من مطالب تکراری زیادی داره که تو چاپ های بعدی میتونه کمتر بشه. 0 3 فاطمه سادات موسوی 1403/3/4 عزرائیل: کهنه سرباز نیما اکبرخانی 4.4 49 تو ژانر جنایی اولین کتابی بود که خوندم پر از معماهایی بود که مخاطب رو به دنبال خودش میکشونه قسمت های شکنجه ها رو خیلی با جزئیات مطرح میکرد که برام آزار دهنده بوده ولی کلا کتاب جذابیه و دوست دارم عاقبت شخصیت اصلی کتاب رو بفهمم. 0 2 فاطمه سادات موسوی 1403/2/25 شبیه مریم: روایتی داستانی از زندگی بانوفضه خادمه حضرت زهرا (ع) اکرم صادقی 4.3 7 نویسنده قلم خوبی داشت و تو رو همراه می کرد شخصیت فضه دوست داشتنی بود اما بنظرم ضعف کتاب این بود که به اون چیزایی که باید می پرداخت کمتر توجه کرده و به حاشیه پرداخته و من همچنان منتظر اتفاقات و ماجرای بقیه زندگی فضه بودم. ولی در کل خوب بود بخونید. 0 3 فاطمه سادات موسوی 1403/2/25 تاوان عاشقی محمدعلی جعفری 4.0 75 بنظرم ارزش خوندن داره چیزی که برام جالب بود تلاش شخص برای رسیدن به هدفش بوده هرچند با موانع متعدد روبه رو شد. 0 0