یادداشتهای پدرام آرین منش (5) پدرام آرین منش 5 روز پیش مربع های قرمز: خاطرات شفاهی حاج حسین یکتا از کودکی تا پایان دفاع مقدس زینب عرفانیان 4.4 54 روایتی لطیف و جذاب از روزگار ۸ سال دفاع مقدس سرگذشت وقایعی تلخ و شیرین، خندهدار و گریهآور و البته به فکر فرو برنده. اگر علاقهمند به خواندن دربارهی خاطرات دفاع مقدس هستید، کتاب جذاب و بسیار خوبیست. پ.ن: اگر حجم کتاب به نظرتان زیاد میرسد پیشنهاد میکنم برای سریعتر تمام کردنش به خودتان فشار نیاورید. من چند بار با دید اینکه کتاب را سریعتر تمام کنم سعی بر خواندنش کردم که منجر به این شد هم از روایتهای لذت کافی را نبرم و هم خواندنش را رها کنم و تا مدت طولانیای سراغش نروم. اما از زمانی که با خود قرار گذاشتم روزانه ۱۵ دقیقه مطالعهاش کنم و کاری به سریعتر تمام کردنش ، هم تمامش کردم و هم از جرعهجرعه نوشیدنش لذت میبردم. 0 1 پدرام آرین منش 1404/5/19 عادت های اتمی جیمز کلییر 4.1 131 کتاب بسیار خوبی بود. راهنمایی گام به گام برای ساختن عادتهای مثبت و حذف عادتهای منفی و همچنین یادآوری بر اثر بزرگ جمع کارهای کوچک. پیشنهاد میکنم یکباره و داستانوار نخونید و به روزی یک بخش اکتفا کنید و توصیهی آن بخش را همان روز پیادهسازی کنید. برایم واقعا کتاب اثربخشی بود. 0 0 پدرام آرین منش 1404/5/14 چین از جنگ جهانی دوم به بعد مایکل وی آزکان 3.3 1 به نظرم کتاب به خوبی تاریخ معاصر چین را به طور مختصر بیان کرد، به گونهای که دید کلیای نسبت به سرگذشت چنددههی اخیر چین پیدا کردم. هنوز آنقدر دربارهی چین اطلاعات ندارم که بتوانم قضاوت قطعیای نسبت به بیطرفی روایتهای کتاب داشتهباشم اما هنگام خواندنش چندان احساس اینکه روایت جانبدارانه است را نداشتم. در این کتاب، با پایهها و ریشههایی که چین ابرقدرت امروزی را تشکیل دادهاند بیشتر آشنا میشویم. اینکه چگونه از کشوری ضعیف و تحقیر شده، هماکنون به یکی از کانونهای اصلی جهان بدل گشتهاست. دگرگونیای که از دالان اشک و خون و عرق چینیها عبور میکند. 0 2 پدرام آرین منش 1404/5/2 سفر به آن سوی دریاها مهدی میرکیایی 4.5 61 حال با تمام شدن جلد پانزدهم مجموعه، میتوانم نظرم را ارائه دهم. تا کنون زیاد شنیدهایم که تاریخ را به چرخههای تکرارشدنی تشبیه کردهاند. این مجموعه روایتگر همین چرخههاست. چرخههایی خونین و دردناک، از ظلم و ستمی که بشر در بلندای تاریخ، بر همنوع خود روا داشته و همچنان نیز بر همین کار مشغول است و به نظر میرسد فعلا قصدی بر بازنشستگی نداشتهباشد! باید این چرخهها را شناخت، تا بتوانیم امروز خود را از گزندشان حفظ کنیم. این مجموعه، بسیارخوب این آگاهسازی را انجام میدهد. آنقدر خوب که حقیقتا افسوس خوردم چرا در کتب تاریخ نظام آموزشیمان، به جای اینکه پر باشد از ذکر سال تولد و مرگ شخصیتها و حکومتها، اینچنین روایتهای آموزنده، نقش پررنگی نداشتند. افسوس... با این کتب، خشم و اندوه و حیرت را تجربه کردم و این عبارت معروف را از کنه جان درک کردم: «علت سقوط حکومت: بیلیاقتی پادشاهان و خیانت درباریان.» این مجموعه قلب را شرحهشرحه و ضمیر را روشن میکند. خواندنش را بسیار پیشنهاد میکنم. از پانزدهجلدی بودنش هم نترسید. میتوانید نسخهی صوتیاش را تهیه کنید و از آن طریق از محتوای کتاب بشنوید و بنوشید. شخصا، بخش زیادی از مجموعه را توانستم در مسیر بین خانه و دانشگاه گوش دهم. شروع کنید و اندکاندک پیشروی کنید. به نظرم کاملا ارزشش را دارد. پ.ن: نسخهی صوتی مورد استفادهام، با گویندگی پیمان طالبی و نشر سماوا بود و از شنیدنش لذت بردم. 0 1 پدرام آرین منش 1404/3/19 قدرت سکوت: قدرت درون گراها در جهانی که قادر نیست از سخن گفتن باز ایستد! سوزان کین 4.1 17 کتابی برای شنیدن صدای سکوت! این کتاب هم به پایان رسید. به نظرم کتاب مفید و ارزشمندی بود و به سوالات مهمی دربارهی درونگرایی پرداختهبود. اینکه درونگرایی امری ذاتیست و یا اکتسابی؟ درونگرایی ارزشمند است و یا درونگرایان باید خودشان را به برونگرایی ایدهآل تبدیل کنند؟ اصلا آیا تغییر رفتار ممکن است؟ یک درونگرا میتواند همانند یک برونگرا رفتار کند؟ اگر میتواند، در چه زمانها و شرایطی باید این کار را بکند؟ چه محیطهای کاریای برای درونگرایان مناسب و یا نامناسب است؟ چه مزیتهای نسبیای در درونگرایی وجود دارد؟ یک زوج درونگرا-برونگرا چگونه با یکدیگر تعامل داشتهباشند؟ و... اگر علاقهمند به درک عمیقتر درونگرایی و زیست درونگرایان هستید، پیشنهاد میکنم مطالعهی این کتاب را از دست ندهید. پ.ن: توصیه میکنم نسخهی #نشر_نوین را تهیه کنید. علاوه بر کیفیت رضایتبخش ترجمه و چاپ، این انتشارات حقنشر به زبان فارسی را از صاحب اثر دریافت کردهاست. 4 23