یادداشتهای حوریه دادجو (35) حوریه دادجو 1404/5/10 بازگشت بلیک کراوچ 4.4 29 به نام خدا این کتاب دو سال پیش به دستم رسید. دوستی هدیه تولد داد. از اونجایی که هدیه کتاب بود بسی ذوق کردم اما اولین رمان علمی-تخیلی بود که میدیدم و پیش زمینه ذهنی نداشتم و فکر میکردم جذبم نمیکنه و هر بار خوندنش رو به تعویق انداختم متاسفانه... باید بگم عجب چیز خوبی بود🤌😎 توی بهخوان نیستی ولی خواستم بگم ممنون ازت لیلی😁💜 (پیامم رو برات میفرستم، بهخوانیت کنم😌) 5 1 حوریه دادجو 1404/5/4 پدر، عشق و پسر سیدمهدی شجاعی 4.5 161 بسم الله الرحمن الرحیم حس میکنم این حجم از عشق و مصیبت رو، فقط کسی مثل مهدی شجاعی میتونست به این زیبایی و سوزناکی به کلمات تبدیل کنه... پ. ن:با خواهری خوندیم... شبیه یه روضه دو نفره بود😭❤️🩹 0 2 حوریه دادجو 1404/4/18 امامت: طرح حکومتی شیعه علی صفایی حائری 4.6 5 به نام او کتاب امامت، طرح حکومتی شیعه نگاهی به نقش امامت در رهبری جامعه دارد. اینکه امامت، صرفا جایگاهی معنوی نیست، بلکه برای مدیریت و اداره جامعه هم هست و اسلام برای حکومت برنامه دارد. از حکومت مولایمان علی (ع) و داستان سقیفه میگوید. پرسشهای اساسی که مطرح میکند، مانند اینکه چرا خلافت از علی جدا شد یا آینده حکومتهای اسلامی چه خواهد شد؟ مخاطب را به تأمل و بازنگری در نگاه تاریخی و سیاسیاش دعوت میکند. این کتاب هم مثل دیگر کتابهای استاد بیش از آنکه پاسخ بدهد، ذهنم را درگیر میکند؛ و همین ویژگی، ارزشمندش میکند ❤️ پ.ن : در باشگاه کتابخوانی تولدی دوباره مطالعه شد 🌱 0 10 حوریه دادجو 1404/4/16 پسا فاجعه (خشونت و بازساختن خود) سوزان جی برایسون 3.8 11 بسم الله الرحمن الرحیم این کتاب تجربهی شخصی سوزان برایسون از خشونت جنسی است، اما فراتر از خاطرهگویی، به یک سری مفاهیم میپردازد. او نشان میدهد روایت چطور میتواند به آگاهی جامعه و روان افراد کمک کند. من ضمن اینکه نویسنده را درک میکردم، اما احساس کردم مقدمهی کتاب بهتنهایی کفایت میکرد؛ همهی چیزهایی که باید گفته شود، آنجا گفته شده بود. با این حال کتاب را تا انتها خواندم و همچنان به همان نتیجه رسیدم: مقدمه، چکیدهای تلخ و شفاف تمام کتاب بود. با این وجود، مهمترین نکتهای که کتاب برای من برجسته کرد، اهمیت روایت بود؛ روایت مهم است. چه برای شخصی که رنج دیده، و چه برای جامعهای که باید گوش کند و بفهمد. و در آخر ، انسان پس از تروما هرگز به همان فرد پیشین بازنمیگردد، اما میتواند نسخهای تازه از خویشتن را پدید آورد. خودی که اگرچه زخمها را با خود دارد، اما نسبت به گذشته آگاهتر، پختهتر، و گاه حتی مقاومتر است. این خودِ تازه، نهتنها رنج را میشناسد، بلکه مسیر ادامه دادن را نیز بهتر میفهمد. پ. ن: در باشگاه کتابخوانی اینجا کتابها فرق میکنن مطالعه شد 🌱 1 2 حوریه دادجو 1404/3/22 بررسی علی صفایی حائری 3.8 3 بسم الله اولین باری بود که کتابی از علی صفائی حائری میخوندم و بررسی رو انتخاب کردم. خیلی زود فهمیدم با یه نویسندهی معمولی روبهرو نیستم. لحنش صریح بود، نگاهش منتقدانه، و مدام من رو به فکر و سؤال وادار میکرد. فصل اول کتاب، که دربارهی دیدگاهها بود، برام خیلی پر از ابهام و سؤال بود؛ انقدر که حاشیههای کتابم از کتابهای درسیم شلوغتر شده 🙄 کتاب حس آشنایی با خودم بهم داد، ولی با چاشنی تلخی از فهم اینکه چقدر از باورهای من تقلیدیه و چقدر نسبت به آنچه ادعا میکنم به عنوان یک دین پذیرفتم آشنایی کمی دارم. جوابهای ساده نداد، ولی ذهنم رو روشنتر کرد. برام تجربهای تکاندهنده و مفیدی بود. حس میکنم باید بیشتر ازش بخونم. دنیای صفائی حائری به نظرم جذاب میاد؛عمیق و خیره کننده است🌱 0 3 حوریه دادجو 1404/3/20 چگونگی رشد و فروپاشی اقتصاد: یک داستان اقتصادی پیتر.دی شف 3.9 1 کتاب مفیدی بود. در جمعخوانی پند مطالعه شد 🌱 0 5 حوریه دادجو 1404/3/2 تشکیلات بهشتی محسن ذوالفقاری 4.6 5 به نام او کتاب مسیر تشکیلاتی شدن، بایدها و نبایدهای تشکیلات رو کاملا روشن کرده. و چه حسرت بزرگی داشت، از دست دادن همچین مرد بزرگ و انقلابی برای کشور. متاسفانه مطالب تکراری خیلی زیاد داشت و یک ستاره ای که کم کردم هم به همین خاطر هست. با جمع خوانی پند مطالعه شد 🌱 1 7 حوریه دادجو 1403/12/27 تئوری انتخاب ویلیام گلسر 4.0 33 بسم الله کتاب تئوری انتخاب خیلی چیزها به من یاد داد. با وجود این که خوانش اون طولانیشد،اما به همون اندازه سعی کردم در زندگیم ازش استفاده کنم. این یک نکته خیلی مهم هست که شاید گفتنش راحت باشه اما پذیرش آن واقعا راحت نیست. این که تنها کسی که ما میتونیم رفتارهایش رو کنترل کنیم، خودمون هستیم. و درس بزرگ دیگه ای که برای من داشت این بود که ما با انتخاب های خودمون رفتارهامون رو شکل میدیم. این که من انتخاب کردم افسرده باشم، انتخاب کردم عصبی باشم، انتخاب کردم از این اشتباهم درس بگیرم و... تنها نقدی که بهش دارم این هست که بعضی قسمت های کتاب تکراری و بیش از حد طولانی شده. این کتاب رو بخونید و بعد اون رو زندگی کنید. واقعا تاثیراتش رو میبینید👌🏻 0 5 حوریه دادجو 1403/11/21 ایلیا جادوی سرخ ماه منیر داستان پور 3.9 3 بسم الله نور مجموعه 20 جلدی ایلیا رو برای برادرم خوندم و هر دو لذت بردیم. البته سرگذشت یه سری آدمها نامعلوم هست هنوز و فکر نمیکنم در مجموعه بعدی بهشون بپردازن، ولی درکل تصویرسازی و طرح کلی داستان خوب بود. حقیقتا مناسب برای نوجوان ها و کودکان بود اما من هم از خوندن این مجموعه مصور کیف کردم😁 0 7 حوریه دادجو 1403/10/16 روی ماه خداوند را ببوس مصطفی مستور 3.5 164 بسم او به این فکر کردم که واقعا هر کسی تو زندگی حداقل یکبار به این سوالات فکر کرده. اینکه چطور به جواب رسیدیم و مسیر چی بوده... مشتاق بودم کتاب رو تمام کنم تا آخر بفهمم شخصیت ها چطور به مقصودشون میرسند و آیا اصلا میرسند... و خب کتاب به آخر رسید و من همچنان مشتاقم بفهمم چی شد؟ 😅 مهرداد چه شد؟ سایه؟ حتی یونس؟ پ. ن: با جمع روشنا مطالعه کردیم 🌱 0 4 حوریه دادجو 1403/10/9 از نیل تا فرات نزار قبانی 5.0 1 بسم او امان از نزار و شعرهایش🤌 چند باره و چند باره خوندم و لذت بردم 0 3 حوریه دادجو 1403/10/1 اسم تو مصطفاست راضیه تجار 4.3 78 بسم الله با جمع خوانی پند مطالعه شد 🌱 کتاب زیبایی بود 0 6 حوریه دادجو 1403/9/7 زن فلسطینی زیر چکمه های اسرائیل اشغالگر محسن محمد صالح 5.0 1 بسم الله آيا من انسان نیستم؟ پرسشی هست که روی جلد این کتاب نوشته شده. این کتاب پر از آمار و ارقامی هست که هر کدوم از این رقم ها، آدمی هست و نه صرفاً عدد و رقم. البته این کتاب و آمارهایش برای قبل از 7 اکتبر هست. و اما مسئله زن، کانون و محور زندگی. از فشارها در ابعاد مختلف زندگی یک زن فلسطینی میگوید... با هر روایت با خودم میگفتم :مرگ بهتر از این ذلت و تحمل این رنج ها ست. در روایت آخر کتاب، شهیده دختر دبیرستانی ، آیات محمد اخرس، به مادرش میگفت : « زندگی که مرگ تمام جهات آن را فرا گرفته است، چه فایده ای دارد؟ پس به سوی مرگ میرویم، قبل از آنکه، او به سوی ما آید، و انتقام خود را میگیریم، قبل از آنکه بمیریم.» مقاومت 🇵🇸✌️ پ. ن: از کتاب فروشی بدون مرز و دست نوشته آقای علی رکاب خریداری شد📚 0 3 حوریه دادجو 1403/8/21 قانون جذب مایکل جی. لوسیر 0.5 1 به نام خدا کتابخانه رو مرتب میکردم. این کتاب رو پیدا کردم. واقعا نمیدونم چطور همچین کتابی رو دارم. چندسال پیش شروع به خواندنش کردم و اولین کتابی بود که نصف و نیمه کنار گذاشتمش. کتابی که بدرد نمیخورد و حتی نمیخوام به کسی یا مرکزی هدیه بدم. خلاصه ای از آن نصفه و نیمه:بشین، بخواه، برات میاد یک کتاب زرد زرد پررنگ😑 0 4 حوریه دادجو 1403/8/20 افسردگی نهفته مارگارت رابینسون رادفورد 4.0 9 بسم الله خوانش این کتاب، با کتاب تکههایی از یک کل منسجم کمی همزمانی داشت و چون هر دو کتاب در موضوع روانشناسی و خودآگاهی بودن، کمی زیادی باهم مقایسه اشون میکردم. البته دو کتاب فوقالعاده بودن👌🏻 این کتاب بخاطر تمرینات و البته موضوعی که داره نیازمند وقت و انرژی هست که برای خودتون باید بگذارید. پ. ن:در جمع خوانی پند مطالعه کردیم🌱 0 4 حوریه دادجو 1403/8/20 خاطرات کتابی احمد اخوت 4.2 26 بسم الله بالاخره این کتاب هم تمام شد:) با این کتاب دوست داشتم بنویسم. از خاطرات کتابی بگم و بگم چقدر خوشحالم که باهات آشنا شدم. ممنونم از آقای اخوت عزیز که هربار صفحه ها رو جلو رفتم شگفت زده شدم. هر بار به دلایلی. بعضی وقتها از احساسات مشابه با نویسنده، از اسامی آشنا و غیر آشنا و اصطلاح های آشنای اصفهانی و... نظرات دیگران رو میخوندم. هر کدوم خاطرات کتابی این کتاب بودن😊👌🏻 خاطرات کتابی که من از این کتاب داشتم طوری هست که اجازه نمیده هیچوقت فراموشش کنم. تی اِم آی هایی که شاید براتون مهم نباشه:1_ از طریق چالش نوشتن یک خاطره کتابی و معرفی این کتاب در یک کتاب فروشی مجازی، تونستم بهترین خاطره کتابی رو بنویسم و کتاب هدیه گرفتم. حالا نه این کتاب رو فراموش میکنم و نه کتاب هایی که به واسطه خاطرات کتابی هدیه گرفتم.🤓 2_ چهار صفحه مونده به آخر کتاب و فصل از کتابهایم چه باقی میماند ، کتاب رو توی خونه گم کردم. همه جا دنبال کتاب گشتم و پیدا نکردم. با خودم گفتم چطور سرنوشت این کتاب باید این طور میشد،چون تا به حال این اتفاق برای من نیافتاده بود. شب خوابش رو میدیدم😂 البته در آخر پیدا شد. با کتابهای خواهرم جابه جا شده بود😅 این کتاب پر از حس خوب و آشنا بود. آقای اخوت، همشهری عزیز انگار که یه گفتگوی یک ساله باهم داشتیم ممنون :) 0 22 حوریه دادجو 1403/8/6 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.1 207 بسم الله امشب به برنامه اومدم و درگیر وارد کردن کتابها به لیست و نوشتن درموردش شدم. تا یادم میآید یار مهربان کتاب بوده. اما این کتاب و حس یک دوست آشنایی که با او دردِ دل میکنی، نمونه بارز یار مهربان بود💙 توصیه میشود. پ. ن:در جمع خوانی پند مطالعه شد🌱 0 2 حوریه دادجو 1402/12/9 انسان 250 ساله: بیانات مقام معظم رهبری درباره زندگی سیاسی - مبارزاتی ائمه معصومین (ع) جلد 1 سیدعلی خامنه ای 4.7 122 بسم الله الرحمن الرحیم انسان ۲۵۰ ساله برای من،شبیه لقمه آخر خوشمزه ای بود که مزه اش در ذهنم مانده. فکر میکنم این کتاب مرا تشنه تر کرده.دید دیگری نسبت به آنچه میدانستم به من هدیه داد🤍 پ.ن:در جمع خوانی پند مطالعه شد🌱 1 4 حوریه دادجو 1402/10/16 بادبادک باز خالد حسینی 4.3 260 عجب کتاب زیبایی بود. کتاب دیگه ای که با جمع خوانی خوندم و کشش کتاب و ساعات برگزاری جلسات جمع خوانی با هم در تضاد بودن. شخصیت حسن عزیز بسیار بالغ بود و اصلا به سنش نمیخورد. و امیری که انگار با عذاب وجدانش زندگی کردم آنقدر که فضاسازی ها و احساسات خوب بیان شده بود. پ. ن: در جمع خوانی پند مطالعه شد 📖 🌱 0 3 حوریه دادجو 1402/8/12 شهریار نیکولو ماکیاولی 4.1 22 خوانش این کتاب واقعا لذت بخش بود متون قدیمی و اسامی عجیب و البته موضوع سیاست و... کتاب خوبی بود هرچند که گاهاً تفکراتم همسو با نویسنده نبود. پیشنهاد میکنم👌🏻 پ.ن: در جمع خوانی پند مطالعه شد 🌱 0 4