یادداشتهای ثنا شاه محمدی (9) ثنا شاه محمدی 1402/8/18 نجواگر الکس نورث 4.1 97 از خواندنش منصرف شدم... 1 3 ثنا شاه محمدی 1402/8/1 بیمار خاموش الکس میکیلیدس 4.1 137 کتاب مفاهیم روانشناختی زیادی داره که همین روند داستان رو کند پیش میبره تا جایی که دیگه حوصله خوندن رو نداری! اما بصورت ناگهانی روال داستان تند میشه و البته جذابتر و در نهایت پایان همون نقطه ای که یه هویی همه چیز مشخص میشه؛ پایان کتاب غیرقابل پیش بینی و جالب بود. اگه در حال مطالعه اش هستید و فکر می کنید باید کنار بزارید یه کم صبر کنید نویسنده غافلگیرتون میکنه. در مورد نقش کودکی انسانها در زندگی بزرگسالی شون کلی حرف برای گفتن داره. 0 4 ثنا شاه محمدی 1402/7/19 دالان بهشت نازی صفوی 3.2 35 دوباره بعد از سالها فایل PDF اش را دانلود و مطالعه اش کردم عجیب نیست آیا!!!!! 1 4 ثنا شاه محمدی 1402/7/19 آدم خواران ژان تولی 3.9 178 مثل یک گزارش خبری نوشته شده بود!!! در صورتی که نمی دونستم داستان واقعی است تا آخر ادامه اش نمی دادم!!! منتظر بودم که آخر داستان عوض بشود؛ اما!! دارک هست؛ یعنی تا این حد پتانسیل دارک شدن را داریم!!! 0 1 ثنا شاه محمدی 1402/7/19 جعبه پرنده جاش مالرمن 3.9 5 بعد از مدتها بود که به سراغ مطالعه رمان و داستان رفتم. اوایل کتاب کمی کسل کننده بود اما با ادامه کتاب هیجان آن هم بیشتر میشه. پیشنهاد می کنم که فیلم این کتاب را نبینید!! 0 0 ثنا شاه محمدی 1402/7/19 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.1 158 این کتاب را را به پیشنهاد نویسنده بصورت پیوسته مطالعه نکردم. نقدی که به این کتاب وارد است؛ تکراری بودن، کلیشه ای بودن و شعاری بودن مطالب اش است. بله بسیاری از مطالب این کتاب را شاید بارها با اشکال مختلف در رسانه های مختلف دیده یا خوانده باشیم؛ اما د رنظر بگیرید که ذات انسان فراموشکار است و همواره نیاز به تمرین، تکرار و یادآوری دارد و به نظر من می توان این کتاب را یک یادآور مکررات در نظر گرفت که با قلم زیبای خانم پونه مقیمی نوشته شده و بسیار هم زیبا و غنی است. در کل از نظر من کتابی است که ارزش وقت گذاشتن را دارد و بخش های آن به گونه ای است که نیازی به خواندن از ابتدای کتاب و بصورت پیوسته ندارد. 0 2 ثنا شاه محمدی 1402/3/6 مغازه خودکشی ژان تولی 3.3 469 این کتاب رو با توجه به تبلیغات زیادی که ازش در پیج های مختلف دیدم تهیه و مطالعه نمودم. کتاب برای افراد کتابخوان حرفه ای اصلا بار معنایی و ارزشی خاصی نداره. شاید بشه برای شروع کتابخوانی برای ترغیب نوجوان ها پیشنهاد کرد. 1 3 ثنا شاه محمدی 1402/3/6 سه شنبه ها با موری میچ آلبوم 3.7 152 تعریف مرگ و زندگی توامان با یکدیگر به زبانی ساده و دلنشین یکی از ویژگی های خوب این کتاب است. 0 1 ثنا شاه محمدی 1402/3/3 بامداد خمار فتانه(پروین) حاج سیدجوادی 3.6 77 دبیرستان بودم که این کتاب رو خوندم و هنوز چیزی از عشق و عاشقی نمی دونستم و درگیرش نبودم. چقدر دلم برا منصور می سوخت که اینقدر عاشق محبوبه است و چقدر هم از رحیم بدم می اومد وقتی که فهمیدم که فقط املای نوشتن همون یک بیت شعر رو بلده چقدر بجای محبوب می خواستم خفه اش کنم. کلا اون موقع ها خوندنش برام جالب بود و بعدش رفتم که شب سراب رو بخونم و رحیم اونجا خودش رو به بچه مثبت بودن جا زده بود مخصوصا شبی رو دخترخاله اش پیششون بود. یادش بخیر فکر کنم برام هنوز هم کتاب خوبی باشه دوستش داشتم. 0 15