یادداشتهای برادلی چاکرز:) (35) برادلی چاکرز:) 1403/11/25 ایوان منحصر به فرد کاترین اپلگیت 4.4 5 چه کتابی... این کتاب مصداق بارز نقطه عطف بود. ایوان، گوریلی که هیچی از گذشتش یادش نیست و یه زندگی خیلی معمولی داره، با ظاهر شدن شخص جدیدی توی زندگیش یک دفعه امید پیدا میکنه؛ و برای سرنوشت بهتر [چه برای خودش چه برای روبی] می جنگه. چه داستانی... 0 6 برادلی چاکرز:) 1403/11/18 ابوریحان بیرونی حمید عبدالهیان 4.7 10 واقعا فهمیدم ابوریحان بیرونی هیچوقت درون نمیمونده🤣 0 0 برادلی چاکرز:) 1403/11/8 آخرین خنده ی دو تا خفن مک بارنت 4.3 5 چرا یکم جذاب تر تموم نشد؟ همه ی کتاباش عالی بود آخریش به طرز عجیبی افت کرده بود.... 0 0 برادلی چاکرز:) 1403/10/21 پاییز آمد؛ خاطرات فخرالسادات موسوی همسر شهید احمد یوسفی گلستان جعفریان 0.0 84 خب این کتاب هم تموم شد. نکات: ۱. به معنی واقعی کلمه عاشقانه بود ۲.به شهید کمتر پرداخته شده بود بیشتر همسر شهید مهم بود ۳. فضا سازی جالب نبود ۴. روایتگری خیلی خوب بود حس و حال کاملا بیان شده بود و میشد باهاش ارتباط گرفت 0 3 برادلی چاکرز:) 1403/8/3 اسم این کتاب راز است! سودانیموس بوش 4.2 20 پر از نکات منفی، پر از مثبت. اول از همه توهینی که به نویسنده شده خیلی زشته چرا اسمشو عین آدم نمی نویسید؟ بعدشم خیلی خشک و مسخره شروع شد. ولی بعدش جالب شد، احتمالا جلد دو رو هم بگیرم. من به این سادگی ها کتاب ها رو ول نمیکنم:) 0 2 برادلی چاکرز:) 1403/7/21 فرار ستاره ها از کتابخانه ی آقای لمونچلو کریس گرابنستاین 4.3 1 خارق العادست.... کریس گرابنستاین خداست.... 0 1 برادلی چاکرز:) 1403/7/19 شاهزاده ی ایرانی: معبد نگهبانان کارلا جابلونسکی 3.6 6 این کتاب دیوونه کنندس شما رو وادار به ماجراجویی و تصمیم گرفتن های سخت میکنه... 0 0 برادلی چاکرز:) 1403/7/19 ایذا مصطفی رضایی 0.0 1 نکته ی اول: بین دو جلد یک کتاب فاصله نندازید هیچی از کتاب دوم نمیفهمید. نکته ی دو: واسه فهمیدن آینده ی جهان آیت کتاب به شدت توصیه میشه. نکته ی سه: جلد سه احتمالا خیلی جذاب تر شه... 0 0 برادلی چاکرز:) 1403/6/22 واقعیت از زبان میسون باتل لسلی کانر 3.7 7 نمیدونم شانس بود یا چی، اما دوتا کتاب پشت سر هم خوندم(این و باهوش) که بسیار شبیه هم بودن جفتشون یه پسر نوجوون شخصیت اصلی بود، تو جفتشون شخصیت اصلی یک عالمه مشکل داشت، تو جفتشون آدمای خوب خییییلی کم بودن، جفتشون یه پلیس بد داشتن.... و تو جفتشون قهرمان داستان مشکلا رو حل میکنه... 0 0 برادلی چاکرز:) 1403/6/12 شاهزاده ی ایرانی: شن های زمان کارلا جابلونسکی 3.5 11 شاهزاده ی ایرانی کیست؟ خب معلومه! خواننده ی این کتاب به نظرم خلاقیت کارلا جابلونسکی خارق العاده است که کتاب رو جوری نوشته که شما خودت شاهزاده رو زندگی کنی. خودت تصمیم گیرنده ای که چیکار کنی و تهش یا میمیری و یا زنده میمونی این کتاب پر از دوراهیه که شما باید توی این دوراهی ها تصمیمی که به نظرتون درسته رو بگیرید. 0 4 برادلی چاکرز:) 1403/6/12 باهوش کیم اسلیتر 3.8 12 نوجوون باشی مامانت صبح تا شب سرکار باشه با ناپدری بی اعصاب و برادر خونده ای پر از توهم زندگی کنی یه سگ داشته باشید که بهش غذا نمیرسه برات قلدری کنن و... ولی بازم خوش باشی و زندگیت رو اوکی کنی... تو دیگه خیلی خفنی کایرن! 0 3 برادلی چاکرز:) 1403/5/14 مایکل وی: زندانی سلول 25 جلد 1 ریچارد پل اونز 4.5 27 این کتاب بهم یاد داد یه بار دیگه به خودم یادآوری کنم معلولیت، متفاوت بودن، دور افتاده بودن به معنای شکست کامل نیست. همیشه یه رگه امید وجود داره. 0 1 برادلی چاکرز:) 1403/5/14 آینده ی کهن آرمان آرین 4.1 3 نسل امروز (از جمله خودم)، دیگه برای حرف های معلم ها تره خورد نمی کنه. چاره چیه؟ باید بهش داستان بدی. رمان بهترین راه انتقال مفاهیم به نوجوونای امروزه(دوباره میگم مثل خودم). آرمان آرین عزیز به جای روحانی شدن و منبر رفتن تصمیم گرفت راه جدیدی رو امتحان کنه: قصه های قرآن رو به صورت داستان بنویسه... و چقد موفقیت آمیز بود این راه. 0 1 برادلی چاکرز:) 1403/4/28 ملت عشق الیف شفق 3.4 205 یادداشت برای این کتاب زیاده ولی منم خواستم یه یادگار بزارم.... دو شخص، در فاصله ی چند قرن، با کیلومترها فاصله. یکی مرد، یکی زن. شباهت: ۹۹.۹۹٪ این کتاب بهم یاد داد هیچ مشکلی منحصر به فرد نیست. همونطور که یه ویژگی منحصر به فرد نیست.... دنیا خیلی بزرگه... 0 1 برادلی چاکرز:) 1403/4/28 سوء ظن فریدریش دورنمات 3.0 6 ●نثر و نوشته اصلا روان نبود ●کتاب خسته کننده بود! ●سخنرانی های طولانی و نامنسجم ●پایان عجیب و غریب... 0 0 برادلی چاکرز:) 1403/3/25 عقاید یک دلقک هاینریش بل 3.3 140 ای کاش پایان شیرین تری داشت... 0 1 برادلی چاکرز:) 1403/3/25 سایان و هزار و یک گلین بالا حسین قربان زاده خیاوی 5.0 1 داستان دختری که اجازهی عروسک داشتن ندارد! (گلین بالا در زبان ترکی به معنای عروسک است) 0 1 برادلی چاکرز:) 1403/2/15 داستان ملال انگیز (از یادداشت های یک مرد سالخورده) آنتون چخوف 3.6 29 چند وقت پیش از یک نفر شنیدم که روس ها در زمان نویسی خبره اند. بیراه نمیگفت. دو کتاب اخیری که خواندم، واقعا اثر هنری به حساب می آمدند. داستان، درباره ی استاد دانشگاهی ست که یک پایش لب گور است، اما در همین روزهای آخر هم هزار دردسر و گرفتاری برایش پیش میآید. روایتی از یک زندگی سخت. 0 5 برادلی چاکرز:) 1403/2/3 شب های روشن فیودور داستایفسکی 4.0 328 خب اول اینکه بعد از امتحانات سخت میان ترم دوباره کتاب خوندن روشروع کردم. توی اولین قدم کتابی که توی تولد هدیه گرفته بودم رو خوندم، اولین تجربه ام از داستایوفسکی. خلاصه مفهوم این کتاب، شاید این باشه که یکسری کارهای کوچیک (از نظر ما) برای بعضیا فوق العاده بزرگن و تاثیر زیادی دارن. پس از این کارها غافل نشیم... 0 4 برادلی چاکرز:) 1403/1/6 ناقوس ها به صدا در می آیند ابراهیم حسن بیگی 3.9 107 شخصیت علی (ع) مسلمان و غیر مسلمان ندارد. مسیحی و یهودی ندارد. علی شخصیتی فراتر از دین است. نمی توانی بگویی چون مسلمان نیستم علی را قبول ندارم. علی. علی. علی. 0 1