معرفی کتاب ایذا اثر مصطفی رضایی

ایذا

مصطفی رضایی و 1 نفر دیگر
0.0 1 یادداشت

1400/1/2

کتاب ایذا، ویراستار مسعود آذرباد.

لیست‌های مرتبط به ایذا

Zahra babazade

Zahra babazade

خاکسپاری دوم بانوی مرگآتش بر دامن ماهایذا

بالاخره نمایشگاه کتاب...

8 کتاب

بسم الله الرحمن الرحیم بالاخره رفتم نمایشگاه. اینقدر که حرص خوردم که زودتر بریم احساس می کنم الان که دارم برمیگردم خونه بازم مغزم در فشاره!!!! 🌱🌱🌱🌱🌹 این لیست کتاب هایی هست که امروز از نمایشگاه کتاب خریدم.(البته اینم اضافه کنم که به ۳ دلیل فقط این تعداد اندک رو خریدم: اول قیمت های فضایی کتاب ها بود! و یکی دیگه از دلایلش هم این بود که به دلیل امتحانات وقت کتاب خوندن زیاد ندارم و سومی هم اینکه می خوام با بن های تخفیفی که برای نمایشگاه مجازی دارم ، سفارش بدم برام بیارن.) 🌱🌱🌱🌱🌹 چندتا از نشرهایی که خیلی امسال کتاب های خوبی داشتند: 📚به نشر( به نشر که اصلا توضیح نمی خواد، عالیه) 📚جمکران(با تشکر از دوستان محترم بابت راهنمایی ها در غرفه انتشارات جمکران، امسال کتاباش جذاب تر از قبل بود) 📚روایت فتح( دوست داشتم همه ی کتاباش رو بخرم) 📚حماسه یاران🌹🌹🌹 📚مهرستان (کتاب های نوجوان خیلی خوبی داره و موضوعات مذهبی اش خیلی خوبه) 📚سوره مهر (اینجا هم که دیگه.... هعیی...چرا آخه ؟ چرا نمی تونم تمام غرفه سوره مهر رو بردارم؟) 📚کتابستان معرفت(عاشق کتاب های این نشرم) و البته غرفه جذاب بهخوان 🌱📚 🌱🌱🌱🌱🌹 به من که بود تمام روزهای نمایشگاه دائم اونجا بودم و هرروز ۲۰_ ۳۰ تا کتاب می خریدم😂 ولی خب از نظر خانواده ما نمایشگاه کتاب رفتن باید مختصر و مفید باشه(یعنی۲ ساعت میری و میای همه ی غرفه هایی هم که میری مشخصه به علاوه نام کتاب ها🤨🤣) و با توجه به این اعتقاد خانواده محترم حتی این لیست هم بر اساس ترتیب خرید هست😅😅 واقعا بابت خرید کتاب های کریستوفر و ایذا و نخل و نارنج خوشحالم 💝 اما نشد کتاب های هم قسم، آخرین فرصت، چراسوریه؟ آبنبات لیمویی و.....(تاصبح) رو بخرم. برای همین باید یا صوتی گوش بدم یا کارهای دیگر... خلاصه که خیلی خوش گذشت اصلا من کتاب می بینم حالم خوب میشه. فقط یک مشکلی هست که نمی دونم اول کدوم رو شروع کنم... و در پایان رفتیم به غرفه ای که عکس های خادم الرضا شهید رئیسی رو هدیه می دادند و امروز با یاد و نام شهید جمهور به پایان رسید🥀🖤🖤🖤 فرصت رو از دست ندید و اگر می تونید حتما برید نمایشگاه🌹