یادداشتهای مهدی رضائی (25) مهدی رضائی 1401/10/11 بیا وانمود کنیم هیچ اتفاقی نیفتاده است: خاطرات نسبتا حقیقی جنی لاوسن 3.1 3 تنها انگیزه من برای مطالعه این کتاب، ماجراجویی در زندگی زنی عجیب و غریب بود... اوایل مطالعه این کتاب به زمین و زمان بدو بیراه میگفتم. بابت هدر دادن وقتم سر این کتاب عذاب وجدان داشتم. اما به وسط کتاب که رسیدم دیدم که نه! اونقدرا هم بد نیست! کتاب باحالیه.. جنی لاوسون نویسنده این کتاب از چالش ها و سختی های زندگیش میگه، اما به زبان طنز. این کتاب سرشار از شوخی و طنزه. گاهی اوقات بی مزه گاهی وقتا هم فوقالعاده خنده آور اما چیزی که به نظرم توی این کتاب خیلی مهمه.. نوع نگاه نویسنده به زندگیه! باید لابه لای نوشته ها و خاطراتش، هدفشو کشف کرد.. حدس میزنم جنی لاوسون در زندگی واقعی هم همین نوع نگاه رو به کار گرفته تا این نوع نگاه منجر به شادی اون بشه. ممنون از اجرای صوتی حرفه ای خانم لیلا برخوردار🙏🏻 0 17 مهدی رضائی 1401/10/4 ماه در مه: سوگنامه حضرت مسلم (ع) جلد 1 عباس صدرالدینی 1.0 2 چند بیت از کتاب که بنظرم زیبا اومد رو یادداشت میکنم.. تاوان عشق بازی گندم طناب نیست انگار درمرام قفس عشق باب نیست . بگذار تا همیشه تو را آسمان شوم اینجا کبوترانه پریدن حساب نیست . من با صدای گنگ خودم حرف میزنم بالای نیزه های شما آفتاب نیست؟! . ابلیس بر فرات عطشبار سایه زد عباس! هیچ جای امیدی به آب نیست . نسرین قربانی 0 7 مهدی رضائی 1401/10/4 ماه در مه: سوگنامه حضرت مسلم (ع) جلد 1 عباس صدرالدینی 1.0 2 چند بیت از کتاب که بنظرم زیبا اومد رو یادداشت میکنم.. تاوان عشق بازی گندم طناب نیست انگار درمرام قفس عشق باب نیست . بگذار تا همیشه تو را آسمان شوم اینجا کبوترانه پریدن حساب نیست . من با صدای گنگ خودم حرف میزنم بالای نیزه های شما آفتاب نیست؟! . ابلیس بر فرات عطشبار سایه زد عباس! هیچ جای امیدی به آب نیست . نسرین قربانی 0 2 مهدی رضائی 1401/10/3 مدیر مدرسه جلال آل احمد 3.8 137 اثری که اینقدر با زبان روان نوشته شده، کتابی که در عین کوتاهی شیرین نوشته شده، چه نیازی به نوشتن نقد و یادداشت و ستاره دادن داره ؟! واقعا میشه گفت زیباست.. 0 12 مهدی رضائی 1401/10/1 چیز هایی که برای هیچ کس تعریف نکردم (قسمت اول) نهال سهیلی فر 3.8 4 پشت هر خط این کتاب غم پنهانی رو لمس کردم که انگاری خوب درک نشده بود .. و چقدر اسم کتاب به درستی و زیبایی انتخاب شده. با توجه به یادداشت های نویسنده و متن کتاب به نظرم اومد تنها هدف کتاب یجورایی دلداری دادن به مخاطبشه! اینکه بهش بگه بقیه هم مثل تو از این قبیل مشکلات و دغدغه ها دارن .. پس فکر نکن تنهایی! و در رسیدن به هدفش تقریباً موفق بوده. دغدغه ها و افکاری که نویسنده از اونها حرف میزد من رو یاد نقاطی از زندگیم میانداخت. برام دلگرم کننده بود. اما نتونستم به خوبی با متن کتاب ارتباط بگیرم و کتاب خیلی منو غرق خودش نکرد. 0 18 مهدی رضائی 1401/9/26 گزیده ای از ترجمه ی البیان: شامل بحثی در تورات و انجیل - اطاعت - شفاعت - بدا و هدایت... سیدابوالقاسم خوئی 3.0 1 این کتاب رو در دوران راهنمایی خوندم و همون موقع هم احساس کردم که چقدر مطالبش برام سنگین و نامفهومه .. اما اخیراً که نگاهی بهش انداختم به نظرم کتاب خوبی اومد. شاید به زبان مناسبی بیان نشده اما محتوای خوبی داره (به خصوص موضوع مربوط به تحریف کتاب تورات و اناجیل که این روزها پیرامون این موضوع میچرخم) 10 10 مهدی رضائی 1401/9/21 شما که غریبه نیستید هوشنگ مرادی کرمانی 4.4 61 هر کدوم از ما ، یه داستانی برای خودمون داریم. آدم تو داستانش گاهی میخنده بعضی وقتام گریه میکنه. گاهی اون بالا بالاهاست گاهیم پایینِ پایین. هم تحقیر میشه هم براش کف میزنن. زندگیه دیگه فراز و نشیب زیاد داره.. داستان زندگی آدما برام لذت بخشه. موقع خوندن داستانشون باهاشون همراه میشم. زندگیشون رو زندگی میکنم. احساساتشون رو لمس میکنم. «شما که غریبه نیستید» واقعا لذت بخشه :) 6 15 مهدی رضائی 1401/9/13 موش ها و آدم ها جان اشتاین بک 4.0 143 اسلیم به جورج گفت : برای خوب بودن نیازی نیست باهوش باشی ... همه جای داستان میشه تضاد رو دید ... لنی ، پسرِ خوبِ داستان ما چثه بزرگ و زور زیادی داره اما خیلی کندذهنه و مثل یه بچه میمونه؛ در کنارش جورج چثه کوچک تر و زور کمتری داره اما باهوشه ! جالب تر اینه که این دو شخصیت در دورانی که همه آدم ها تنهان ، کنار هم هستن و رویای مشترک دارن لنی حس خوب داشتن رو در یک چیز خلاصه میکنه ، خرگوش ها! و جورج هم در تقلای اینه که مزرعه ای بخره و دیگه مثل کارگرها عذاب نکشه اما سرنوشت مثل همیشه بازی رو تغییر میده و پایان داستان رو تلخ رقم میزنه . 2 16 مهدی رضائی 1401/9/7 ازدواج به سبک شهداء مهدی قربانی 4.3 4 توی هر صفحه از این کتاب (کتابچه) روایتی کوتاه از ازدواجِ شهدای مختلفی میخونیم که نشون دهنده نگرش اونها به مقوله ازدواجه .. مطالعه این کتاب خالی از لطف نیست.. 0 9 مهدی رضائی 1401/8/27 مغازه خودکشی ژان تولی 3.3 450 «اگر در زندگی موفق نبودید، حداقل مرگ موفقی داشته باشید.» ژان تولی کتابش رو با ایده ی خاصی در سبک کمدی سیاه شروع میکنه ، مغازه خودکشی! مغازه ای که در عصر افسردگی بشریت به آدم ها کمک میکنه راحت تر بمیرن! این سبک و سیاق برای من تازگی داشت ، اما به نظرم نویسنده حق مطلب رو ادا نکرد .. شخصیت پردازی و توصیف حالاتِ شخصیت ها بسیار ضعیف بود.. گرچه پایان تامل برانگیز و عمیقی داشت. اما ضعف در داستان سرایی نباید چشم مارو به پیام های داستان ببنده ، شاید بتونیم همچین برداشتی از کتاب داشته باشیم که در بدترین و افسرده ترین جامعه ، وجود حتی یک انسان شاد (یا انسانی که تظاهر به شادی میکنه) چقدر بر زندگی بقیه تاثیر گذاره ؛ و یا این پیام رو دریافت کنیم که در یک شرایط ثابت نگاه ما باعث میشه چه حس و حالی به زندگی داشته باشیم ، در همون جامعه و محیط افرادی بودن که ترجیح میدادن نیمه خالی لیوان رو ببینن و الن هم وجود داشت که نیمه پر لیوان رو ببینه.. بسته به نگرش هر فرد پیام های مختلفی از این کتاب میشه گرفت. 0 10 مهدی رضائی 1401/8/25 غرور و تعصب جین آستین 4.0 142 جین آستن قدرتش رو در خلق کاراکتر ها نشون داد. من ترقیب میشدم در مورد شخصیت های داستان به صورت عمیق فکر کنم. همچنین از داستان اصلی غافل نمیشد و اون رو هم به خوبی پیش میبرد. چقدر زیبا مناظر ، کاراکتر ها ، اماکن ، افکار و احساسات اشخاص داستان وصف میشد تا من بتونم همه رو تجسم کنم. بی دلیل نیست که دکتر الهی قمشه ای این کتاب رو جزو فهرست «۱۰۰ کتابی که باید بخونیم» قرار دادن. البته ممکنه قسمتی هایی از کتاب مزه ی تکراری بودن بده اما شیرینی داستان ، این تکراری بودن رو در خودش حل میکنه. نسخه صوتی کتاب با صدای مهبد قناعت پیشه و سحر بیرانوند از انتشارات ماه آوا ، چند برابر داستان رو زیباتر میکنه. 1 12 مهدی رضائی 1401/8/25 پاسخ به سیصد و سی و سه سوال شیری حسین چمنی 3.0 1 شاید اولین کتابی که به صورت جدی مطالعه کردم همین کتاب بود. اوایل سال ۹۳ بود. خاطرم هست که این کتاب رو از دست معلمم زمانی که در کلاس پنجم ابتدایی تحصیل میکردم هدیه گرفتم. شاید کاملا متوجه محتوای کتاب نمیشدم اما میخوندم و لذت میبردم. صمیمانه قدردان معلم عزیزم هستم که من رو به دنیای کتاب ها نزدیک کرد :) 0 1 مهدی رضائی 1401/8/16 مزایای منزوی بودن استیون چباسکی 3.8 42 روایت این کتاب در مورد پسر بچه ای به نام چارلی هستش که حدودا ۱۶ سالشه ... چارلی ، بخاطر مشکلات و از دست دادن عزیزی در گذشته آسیب روحی میبینه و به همین دلیل گوشه گیر و منزوی میشه. اطرافیان و دوستان چارلی به درمان اون کمک میکنن و معلم چارلی متوجه نبوغ چارلی هست و سعی در شکوفا کردن اون داره ؛ اما با این حال چارلی ماجراها ، چالش ها و احساساتی داره که روایت اونها ، مطالعه کتاب رو دلچسب کرده.. 2 13 مهدی رضائی 1401/8/16 تا به آفتاب ابراهیم حسن بیگی 3.0 1 تقریباً ۹ سال پیش این کتاب رو خوندم . خیلی کوتاه و مختصر از زندگی نافع بن هلال یکی از یاران امام حسین گفته شده .. مطالعه این کتاب خالی از لطف نیست ، اگر علاقه مند باشین نگاه اجمالی به این حوزه داشته باشین. 0 5 مهدی رضائی 1401/8/14 اورازان جلال آل احمد 3.4 4 اورازان روستای پدری جلال آل احمد بود و او با چند سفر به روستای پدری اش ، طی یادداشت هایی اورازان رو توصیف کرده. طبق گفته خودش در زمان نوشتن این یادداشت ها قصد انتشار اونها رو نداشته. کنجکاویم برای با خبر شدن از سبک زندگی متفاوتی که اورازانی ها دارن باعث شد کتاب رو در چند ساعت تموم کنم. جلال آل احمد به خوبی جغرافیا ، زبان ، پوشش ، آدام و رسوم و معیشت اورازانی ها رو وصف میکنه طوری که شما میتونین بدون رفتن به روستای اورازان اونجا رو تجسم کنین. البته بخاطر اینکه نثر کتاب کمی قدیمیه و من به شخصه نتونستم بعضی کلمات و جملات رو بفهمم ، ارتباط من با متن کتاب محدود شد؛ اما ذهنم در روستای اورازان سیر میکرد. 0 14 مهدی رضائی 1401/8/14 سر چشمه فیوضات معنوی محمدتقی ادهم نژاد 3.0 1 آشنایی خیلی مختصر ، در عین حال کامل با زندگانی و شخصیت آیت الله بهجت .. 0 2 مهدی رضائی 1401/8/10 یک ساتوشی: راهنمای ورود به دنیای بیت کوین، اتریوم و ارزهای دیجیتال برای مبتدی ها محمد آذرنیوار 5.0 1 همون طور که از عنوان کتاب پیداست این کتاب در مورد بیت کوین و بازار کریپتو کارنسیه! اگر به دنبال کتابی هستین که با مطالعه اون بفهمین بیت کوین چیه ؟! کریپتو کارنسی چیه !؟ چطور میشه توی بازار ارز دیجیتال فعالیت کرد !؟ و ... این همون کتابه البته من کتاب های دیگه ی این حوزه رو مطالعه نکردم ، اما به نظرم همین کتاب بسیار جامع و کافی هستش. 0 8 مهدی رضائی 1401/8/9 شازده کوچولو آنتوان دو سنت اگزوپری 4.4 422 تو کتابِ شازده کوچولو خیلی قشنگ راجب احساس مسئولیت و تعهد ما در مورد آدمایی ک دوسشون داریم میگه: «یادت باشه ارزش گل تو به قدر عمریه که به پای اون صرف کردی. انسانها این حقیقت رو فراموش کردهاند. اما تو نباید فراموشش کنی... تو تا زنده هستی نسبت به چیزی که اهلیش کردی مسئولی! تو مسئول گلت هستی... این رو یادت باشه.» |ففری-کاکتوس| 2 14 مهدی رضائی 1401/8/9 بیتا: داستان واقعی سرقت از بانک کشاورزی همدان در سال 68 حمید مقیمی 3.0 2 اگر شما هم مثل من اخبار دست و پا شکسته ای از ماجرای بانک کشاورزی همدان شنیدین ؛ داستان قتل وحشیانه رئیس بانک و خانواده اش و محاکمه باشکوه قاتلین... این کتاب روایت کاملی از این ماجرا به قلم داماد این خانواده هستش. البته این کتاب در حدود بیست سال پیش تالیف شده که یک مقدار زبان کهنه ای نسبت به بقیه کتاب ها داره اما هدف کلی این کتاب بیان کامل ماجرا هستش که به خوبی ادا شده. 0 4 مهدی رضائی 1401/8/9 عباس میرزا آغازگری تنها مجید واعظی 5.0 1 با اینکه تاریخ رو دوست ندارم اما این کتاب تاریخی شیرینی خاص خودش رو داشت و من اصلا متوجه نشدم که دارم تاریخ میخونم 0 7