بیتا: داستان واقعی سرقت از بانک کشاورزی همدان در سال 68 بیتا: داستان واقعی سرقت از بانک کشاورزی همدان در سال 68 حمید مقیمی 3.0 2 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 2 خواهم خواند 1 ناشر سماط شابک 0000000008256 تعداد صفحات 176 تاریخ انتشار 1377/5/27 توضیحات کتاب بیتا: داستان واقعی سرقت از بانک کشاورزی همدان در سال 68، نویسنده حمید مقیمی. یادداشتها محبوبترین جدید ترین آرمان نوری 1403/7/28 این اتفاق به سن من نمیخوره ولی در حافظهی جمعی اکثر همدانیها همچنان مانده و من هم شنیده بودم. کتاب به بازماندهی این جنایت یعنی بیتا که از حادثه نجات پیدا کرده میپردازد در واقع همسر بیتا نویسندهی کتاب است که ابتدا شرح آشناییاش با او را میگوید و بعد فلش بک میزند به زندگی تلخ همسرش و جزئیات جنایت اتفاق افتاده در خانهی میدان آرامگاه. با خواندنش خیلی متاثر شدم به خصوص این که در بین قربانیان کودک چهارسالهای بود یعنی برادر بیتا. و دلم برای بیتا سوخت که در یک روز تمام خانوادهاش را به فجیع ترین شکل ممکن از دست داد.نکتهی دیگر که توجهم را جلب کرد مجازات مجرمان بود که آنها را در آرامگاه بوعلی با شمشیر گردن زدهاند و مردم هم جنازهی آنها را سوزاندهاند. کتاب حدود بیست سال پیش نوشته شده. سوالی که برایم مانده این که این اشخاص بازمانده امروز کجا هستند؟ کتاب نمیگوید مجرمان مال کدام محلهی همدان بودند و بر سر فرزندان و خانوادهشان چه آمد؟ 0 2 مهدی رضائی 1401/8/9 اگر شما هم مثل من اخبار دست و پا شکسته ای از ماجرای بانک کشاورزی همدان شنیدین ؛ داستان قتل وحشیانه رئیس بانک و خانواده اش و محاکمه باشکوه قاتلین... این کتاب روایت کاملی از این ماجرا به قلم داماد این خانواده هستش. البته این کتاب در حدود بیست سال پیش تالیف شده که یک مقدار زبان کهنه ای نسبت به بقیه کتاب ها داره اما هدف کلی این کتاب بیان کامل ماجرا هستش که به خوبی ادا شده. 0 4