یادداشتهای " نیلوفر آبی " (39) " نیلوفر آبی " دیروز سم هستم، بفرمایید داستین تائو 3.4 120 بعضی جاها کلمات روی قلبم سنگینی میکردند. ارزش خواندن رو داره! خیلی قشنگ بود.کمی( کم رو به بالا)درام بود. چندتا از چیزهایی که از خوندن این کتاب درس گرفتم این بود که: بعد از ،از دست دادن کسی واجب نیست تا ابد عزادار و مغموم او باشیم؛ باید بعد از یه مدتی به خودمون بیاییم و به زندگی عادی برگردیم.باید از فرصت ها استفاده کنیم! من همراه با این کتاب اشک ریختم و میخام که شما هم این کتاب رو بخونید و اشک بریزید😂! _نیلوفر آبی 0 2 " نیلوفر آبی " 5 روز پیش بی حد و مرز جیم کویک 3.8 31 ایده ها و راهکار های فوقالعاده ای پیشنهاد میکنه. من بیشتری از قسمت هاشو یادداشت کردم تا ازش استفاده کنم. اگه دنبال نسخه ارتقا یافته از خودتون هستید این کتابو مطالعه کنید. _نیلوفر آبی 0 5 " نیلوفر آبی " 7 روز پیش ویرانم کن طاهره مافی 3.9 27 همانطور که "خردم کن"زیبا بود،این هم زیبا بود. _نیلوفر آبی 0 2 " نیلوفر آبی " 1404/3/2 دختر پرتقالی یوستین گوردر 3.5 92 اونقدر که ازش تعریف میکنند قشنگ نبود،البته از نظر من ؛چون ژانر مورد علاقهام نبود. اما نویسنده قوه تخیل قوی داشت و به شکل زیبایی داستان رو توصیف کرده بود. ببشتر برای سنین نوجوان مناسبه _نیلوفر آبی 0 4 " نیلوفر آبی " 1404/3/2 بی شعوری: بی شعوری کافیست جلد 1 خاویر کرمنت 2.3 60 باعث میشد فکر کنی تمام افراد جامعه غیر از خودت بیشعور هستند. اصلا توصیه نمیکنم که این کتاب رو مطالعه کنید. _نیلوفر آبی 0 4 " نیلوفر آبی " 1404/3/2 تخت خوابت را مرتب کن ویلیام هری مک ریون 3.1 66 من این کتاب رو خوندم و تا یه ماه روم تاثیر گزاشت اما بعدش انگیزهم رو از دست دادم متاسفانه. توصیه هاش برای موفقیت و رشد اونقدر محکم و قاطعانه نبود. اما درکل کتاب خوبی بود. _نیلوفر آبی 0 3 " نیلوفر آبی " 1404/3/2 چه کسی پنیر مرا جابه جا کرد اسپنسر جانسون 3.5 41 اگه در راه موفقیت تنبل هستید توصیه میکنم این کتاب رو مطالعه کنید. _نیلوفر آبی 0 2 " نیلوفر آبی " 1404/3/2 زنگ زندگی مریم اصمی 3.5 1 به رقم فلسفی و منطقی. حجاب ، اینکه چرا باید حجاب کنیم یا خدا چرا تشخیص داده که خانم ها باید حجاب داشته باشن. ولی یه جاهایی سعی داشت بخاطر بالا بردن جمهوری های اسلامی ، جمهوری های غیر اسلامی رو زیر سوال ببره و من اینو نپسندیدم.تنها دلیلی که این کتاب رو خوندم هم این بود که در مسابقه لیگ جت دختران شرکت کرده بودم. _نیلوفر آبی 0 2 " نیلوفر آبی " 1404/3/2 جزء از کل استیو تولتز 4.1 185 خیلی طولانی بود،فلسفی،طنز و کمی درام. نظر شخصی من :حوصله سر بر و بی مزه بود اما بعضی جاها حرف های قشنگی زده بود. ارزش خریدن نداره ولی اگه توضیحاتش رو خوندین و مورد پسندتون قرار گرفت حتما بخونید. _نیلوفر آبی 0 2 " نیلوفر آبی " 1404/3/2 100 اکتشافی که جهان را تکان داد کندل اف. هیون 5.0 1 تاریخی و علمی.قبل از خوندن این کتاب نمیدونستم ارشمیدس،گالیله،هریهس،آلفرد ونگر و...چه کسانی هستند و به چه شکلی آن دستاوردهای مهم رو کسب کردند. _نیلوفر آبی 0 1 " نیلوفر آبی " 1404/3/2 من، پیش از تو جوجو مویز 3.6 102 یک رمان به ثبکی درام! یک عشق ممکن اما ممنوع! بعد از خوندنش افسردگی پس از کتاب گرفتم😂 اما واقعا ارزش خوندن ،خریدن و حتی گریستن رو هم داره! _نیلوفر آبی 0 6 " نیلوفر آبی " 1404/3/2 من، پس از تو جوجو مویز 3.1 34 بلعکس "من پیش از تو" این کتاب پایان خوبی داشت! یک تیکه از کتاب خیلی هیجانی بود و من واقعا کیف کردم!بوممممممم.عالی بود _نیلوفر آبی 0 3 " نیلوفر آبی " 1404/3/2 صد سال تنهایی گابریل گارسیا مارکز 3.9 163 رمانی درام و پیچ در پیچ.ارزش خوندن داره ولی ارزش خریدن ندا...امیدوارم از خوندنش لذت ببرید♡ _نیلوفر آبی 0 3 " نیلوفر آبی " 1404/3/2 موش ها و آدم ها جان اشتاین بک 4.0 150 اونقدر که توصیه شده و ازش تعریف میکنن قشنگ نبود و من نپسندیدم. اما تجربه جالبی بود! _نیلوفر آبی 0 2 " نیلوفر آبی " 1404/3/2 جاناتان مرغ دریایی ریچارد باخ 3.7 135 یه روزه تموم کردم و درکل میشه گفت قشنگ بود! 0 1 " نیلوفر آبی " 1404/3/2 شازده کوچولو آنتوان دو سنت اگزوپری 4.4 440 اولین کتابی که خوندم! باعث شد مسیر زندگی من تغییر کنه و من تبدیل شدم به یک کتابخون فعال. اما هنوز نتونستم کسی رو اهلی کنم:) _نیلوفر آبی 0 2 " نیلوفر آبی " 1404/3/2 موهبت کامل نبودن: راهنمای شما برای زندگی با همه وجود برنی براون 3.8 26 مشاوره میده تا خودمون رو بخاطر بقیه تغییر ندیم،زندگی و ظاهرمون رو با زندگی و ظاهر دیگران مقایسه نکنیم. _نیلوفر آبی 0 1 " نیلوفر آبی " 1404/3/2 نمی گذارم کسی اعصابم را بهم بریزد آرتور لانگ 3.0 3 تعدادی تمرین و توضیحات مفید ارائه دادن که طبق اون بتونیم اعصاب و احساساتی از جانب خشم رو کنترل کنیم. _نیلوفر آبی 0 1 " نیلوفر آبی " 1404/3/2 و آنکه دیرتر آمد الهه بهشتی 4.4 16 تحت تاثیر قرار گرفتم. به عنوان یک رمان مذهبی/تاریخی قشنگ بود. _نیلوفر آبی 0 1 " نیلوفر آبی " 1404/3/2 یک ماه تا خوشبختی ناهیدسادات شریفی 4.0 1 راجب قانون جذب حرفای زیادی زده و توصیه میکنم حتما بخونید. _نیلوفر آبی 0 1