یادداشتهای هلنا ساداتی (8) هلنا ساداتی 5 روز پیش بازی دروغ روت ویر 3.6 13 کتاب خوبی بود ولی حدودا سه چهارم کتاب برام گیج کننده بود و خیلی پیچیده ولی آخرای کتاب کم کم همه چیز مشخص شد واینکه پایان خیلی خیلی غیر منتظره ای داشت چیز هایی که آخر کتاب مشخص شد واقعا برام عجیب بود 0 1 هلنا ساداتی 1404/6/8 بی پروا جلد 2 لورن رابرتس 4.5 91 این کتاب خیلی قشنگ بود طوری بود که خیلی حسی که بینشون بود رو دوست داشتم و بنظرم این کتاب واقعا ارزش خواندن رو داشت و واقعا خلی پایان غیر منتظره ای داشت و خیلی مشتاقم ببینم جلد بعدیش چه زمانی ترجمه میشه 1 2 هلنا ساداتی 1404/5/19 ناتوان لورن رابرتس 4.3 184 این کتاب میشه گفت یکی از قشنگ ترین کتاب های من بود خیلی لحظه های عاشقانه ی قشنگ و پر احساسی داشت که من خیلی احساساتی شدم پایان خیلی خیلی غیر منتظره ای داشت و من واقعا نمیتونم باور کنم 0 4 هلنا ساداتی 1404/5/8 عروسی خدمتکار فریدا مک فادن 3.0 20 بنظر من زیاد فرقی نداره که این رو بخونی یا نه ولی عشق زیاد هردو رو بهم نشون میده واقعا قشنگ بود و برای اون هایی که مثل من دوست دارن کل مجموعه رو داشته باشن خوبه 0 5 هلنا ساداتی 1404/5/8 آپارتمان پاریس لوسی فولی 3.7 20 کتاب خیلی قشنگی بود ولی یکم دیر داستان جالب و هیجانی اوایل خیلی گیج کننده بود ولی بعد از صفحهی صد و خورده ای کم کم مشخص میشه ولی جوری حقیقت ها معلوم میشد که نیاز داشتنی چند لحظه هیجانات رو خالی کنی و واقعا عجیب و جال بود 0 5 هلنا ساداتی 1404/4/26 بادیگارد کاترین سنتر 3.9 46 این کتاب اولین کتاب عاشقانهی من بود و واقعا عالی بود احساسات رو به خوبی بیان میکرد تمام زاویه های زندگی رو نشون میداد و قشنگ میتونی آن لحظه رو درک و تجسم کنی یکی از بهترین کتاب هایی بود که خوندم به قدری قشنگ و خوب بود 0 3 هلنا ساداتی 1404/4/25 متل کالیویستا کلی یانگ 4.4 24 این کتاب واقعا خیلی قشنگ بود قشنگ بودنش به طوری بود که توی دو روز خوندمش. و واقعا یک زندگی پر از مشکلات رو نشون میداد و نشون میداد که چه طور به کمک هم باهاش کنار اومدن 0 3 هلنا ساداتی 1404/3/19 دختران بی پروا ریچل هاوکینز 4.1 4 من الان صفحه ی ۲۲۸ رو کامل خوندم و این کتاب ۲۳۲ صفحه هست من واقعا نمیخوام این کتاب تموم بشه و واقعا میگم که این کتاب رو بخونین بجز قضیه ی جنایی بودنش خیلی قشنگه و انگار شما دارین فیلمش رو میبینین امیدوارم کتابی مثل این کتاب پیدا کنم 2 7