یادداشتهای آبی ِ روشن (7) آبی ِ روشن 1403/4/7 شاخه ها در باد ریشه ها در خاک مصطفی رحماندوست 4.3 2 عالی، تصویرگری کتابهای کودک همیشه برام جذاب بوده، شاعر صد دانه یاقوت از همدلی و دوستی برامون گفت و امید و تلاش رو شفاف و عینیتر برای بچهها بیان کرد. 0 0 آبی ِ روشن 1403/3/24 شاید دیگران از آسمان می آید! سیدعلی شجاعی 4.4 12 زیبایی در تصویرها، کلمات و داستان منسجم، بیان ساده از یک پدیده مهم زندگی«مسئولیت» همه کنار هم قرار گرفتهبودن تا ادمبزرگا قبل از خوندنش واسه کوچیکترا متوجه مفهومهای بزرگی بشن.. 0 2 آبی ِ روشن 1403/3/22 ابن مشغله نادر ابراهیمی 4.2 72 تجربهٔ عالی بود و من رو با دنیای نوشتههای اعجابآور نادر ابراهیمی آشنا کرد 0 0 آبی ِ روشن 1403/2/23 تذکره اندوهگینان حسام الدین مطهری 4.1 9 متن کهن دوست دارم و با هر بار خوندنش از ذوق سرشار میشدم 0 1 آبی ِ روشن 1403/1/22 بندها دومنیکو استارنونه 4.1 70 پرداختن نویسنده به جزییات گاهی باعث میشد فکر کنم که نکنه نویسنده زنه؟! تعلیق داستان عالی بود، از اون کتابایی بود که دلت میخواد بیوقفه تا آخر بخونی ببینی چی میشه... 0 1 آبی ِ روشن 1403/1/5 سفر به گرای 270 درجه احمد دهقان 3.8 71 وقتی کتاب رو میخوندم حس میکردم دارم یه خاطره قدیمی از یه فرد مسن میشنوم، ساده و بدون اغراق. نویسنده خیلی عالی به جزییات پرداخته بود. 0 2 آبی ِ روشن 1402/10/22 توتو چان: دخترکی آن سوی پنجره تتسوکو کورویاناگی 4.0 32 عالی بود، برای لحظاتی دلم خواست من هم در چنین مدرسهای درس میخواندم. ای کاش کسایی که دخیل در کار آموزش هستند حداقل این کتاب را بخوانند. 0 3