یادداشتهای باران نیکخواه سخنور (12) باران نیکخواه سخنور 1403/11/8 والفور: دسیسه گری از هلاس سعید تشکری 3.4 11 کتابی ست با نوشته های عجیب و شروع و پایان هایی ناجور 0 0 باران نیکخواه سخنور 1403/10/7 اعجوبه آر.جی. پالاسیو 4.5 87 این کتاب یکی از بهترین کتاب های من است یعنی یک جورایی عاشقش شدم این کتاب درباره ی اگوست پولمن است که در مدرسه با اتفاقات تلخ و شیرینی روبه رو می شود نویسنده ی این داستاد درک بالایی روی یک موضویی داشته و خیلی خوب توانسته این کتار را بنویسه. نویسنده توانسته فقط با دو دقیقه از کل زندگی اش یک داستان فوق العاده بنویسه. علاوه بر جذاب بودن کتاب نویسنده ماجرا را از دیدگاه های مختلف به نمایش گذاشته. نویسنده با این کارش باعث شده که خواننده خیلی راحت تر بتواند این داستان را درک کند. 0 0 باران نیکخواه سخنور 1403/10/5 قرآن کریم: ترجمه خواندنی قرآن به روش تفسیری و پیام رسان برای نوجوانان و جوانان عثمان طه 4.9 30 ترجمه ی خیلی قشنگی داره 0 0 باران نیکخواه سخنور 1403/10/5 خاطرات یک بچه ی چلمن: حرف، حرف رودریک است و بس! جلد 2 جف کینی 4.4 6 گرگ از اینکه آدم مزخرفی مثل داداشش مچش رابا آن کتابچه و نوشته ی مسخره ی روی جلدش بگیردند و چه فکرها که در موردش نکند!؟ خوب بالاخره امروز همین بلا سرش آمد. حالا که رودریک، برادرش، می داند که دوباره دارد شرح حالش را می نویسد، بهتر است آن را هفت سوراخ قایمش کند. رودریک کتابچه ی شرح حال قبلی اش را پیدا کرده بود . . اما بگذریم. حتی بدون دردسرهای رودریک هم تابستانش مزخرف بود. 0 0 باران نیکخواه سخنور 1403/10/5 خاطرات یک بچه ی چلمن: تعطیلات جلد 13 جف کینی 4.3 5 این داستاد درباره ی پسریست به نام گرگ که با خانواده در روز کریسمس تصمیم می گیرند به سفری عجیب در جایی عجیب بروند. 0 0 باران نیکخواه سخنور 1403/10/5 سفر به مرکز زمین (متن کامل) ژول ورن 3.9 23 وقتی به اتفاقات عجیب آن روز فکر میکنم بهسختی میتوانم واقعی بودن آنها را باور کنم. هنوز که هنوز است، حتی فکرش مرا به سرگیجه میاندازد. 2 0 باران نیکخواه سخنور 1403/10/4 خواهرها رینا تلگمایر 4.3 26 کتاب خواهرها داستان رینا است که آرزو میکند خواهردار بشود اما وقتی خواهرش به دنیا میآید، همه چیز آنطور که او خیال میکرد، پیش نمیرود. 0 0 باران نیکخواه سخنور 1403/10/4 خاطرات صددرصد واقعی یک سرخپوست پاره وقت شرمن الکسی 4.0 57 تنها دلیلی که از این کتاب خوشم می آید این است که تا به حال کتابی را از زبان یک نوجوان سرخ پوست ندیده بودم 0 1 باران نیکخواه سخنور 1403/10/4 آخرین روز خانم بیکسبی جان دیوید اندرسن 4.5 25 این کتاب درباره ی معلمی بود که بچه ها دیوانه وار اون را دوست داشتند اما بخاطر سرطان مجبور می شود مدرسه را ترک کند و انها می خواهند معلمشان را خوشحال کنند حالا چجوری؟... مثل خانم رحیمی پور 0 0 باران نیکخواه سخنور 1403/10/4 رابینسون کروزو دانیل دفو 4.0 16 رابینسون جوان , بدون اطلاع دادن به پدر و مادرش سفر را آغاز میکند. او دوران جوانیاش را در این رویا غرق میشود و در واقع شناخت فراوانی از دنیای پیرامون خود به دست میآورد. 0 1 باران نیکخواه سخنور 1403/9/27 خمپاره های فاسد داود امیریان 4.1 15 از بچگی حسرت دوچرخه و بعدش موتورسواری به دلم ماند تا پایم به جبهه باز شد. بچه که بودم، وقتی یک دوچرخهسوار همسن و سال خودم را میدیدم، با افسوس نگاهش میکردم و آب از لب و لوچهام سرازیر میشد. خودم را میگذاشتم به جای دوچرخه سوار، چشمانم را میبستم و خودم را میدیدم که رکاب میزنم و باد موهایم را آشفته کرده و من غرق لذت شدهام. اما قدرتی خدا هیچ وقت به این آرزویم نرسیدم! 0 0 باران نیکخواه سخنور 1403/9/27 دایره المعارف مصور دایناسور جان وودوارد 5.0 1 این کتاب درباره ی زندگی نامه ی دایناسور ها نوشت سرنوشت آنها و نوع زندگی کردنشان نوع شکار کردنشان اگر به دایناسور ها علاقه مند هستید همین کتاب می تواند به شما خیلی کمک کند اگر دوست دارید اسم تمام دایناسور ها را بشنوید در این کتاب اسم تمامی دایناسور ها را برده 0 0