یادداشتهای نگار (5) نگار 2 روز پیش خانهی لهستانیها مرجان شیرمحمدی 3.7 52 گاهی فقط یه کتاب میخوای که تو رو ببره توی دنیای خودش و چند ساعتی از دنیایی که توش هستی جداشی، این برای من اون کتاب بود. و جا داره بگم که حسرت زندگی کردن توی یکی از این خونه ها همیشه با من هست.. 0 0 نگار 2 روز پیش چراغ ها را من خاموش می کنم زویا پیرزاد 3.8 111 داستان خیلی آروم جلو رفت ولی تصویر سازی داستان خیلی زیبا بود و باعث شد که کتاب به قلبم بشینه :) 0 0 نگار 2 روز پیش سفرنامه ها و عکس ها: مارک دو پلو منصور ضابطیان 4.1 29 واقعا کتاب های منصور ضابطیان منو سر ذوق میاره، فکر کن خوابیدی روی تخت ولی همزمان داری توی کوچه پس کوچه های آلمان قدم میزنی.. 0 0 نگار 2 روز پیش دایی جان ناپلئون ایرج پزشکزاد 4.0 67 انگار که منم توی اون باغ زندگی کردم.. خیلی دلم برای تک تک آدماش و ماجراهای باغ تنگ میشه :( 0 0 نگار 2 روز پیش بر باد رفته (جلد ۲) مارگارت میچل 4.2 12 خیلی قشنگ بود، خیلی زیاد.. دیالوگ های رت باتلر، جوری که اسکارلت با مشکلات و چالش هاش برخورد میکرد و در آخر جمله ی معروف اسکارلت: فردا راجع به این موضوع فکر میکنم.. 0 0