نگار

18 دنبال شده

17 دنبال کننده

پیشنهاد کاربر برای شما

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

این کاربر هنوز در چالشی شرکت نکرده است.

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

فعالیت‌ها

نگار پسندید.
          تمام خشم من واقعا تجربه‌ی جالبی بود.همیشه فکر میکردم با کتابایی که روند آروم دارن ارتباط نمیگیرم؛همیشه هم توی کتابا دنبال یه جرقه‌ بودم.
ولی صبا طاهر  و اثرش فرق میکردن.روند مِلوی داستان اصلا اذیتم نمیکرد.
یکی دیگه از خوبیاش چند زاویه‌ای بودن داستان بود و دیدگاه همه‌ی شخصیتا رو درک میکردم.
و حقیقتا شخصیت پردازیش فوق العاده بود.تک به تک علایق،ترس ها،ویژگی ظاهری و ... رو با قلم خیلی درستی نشون داده!

تمام خشم من؛خیلی اسم درستی بود واسهء این کتاب...همه‌‌ی شخصیتها یه نفرت درونی داشتن،یه احساس‌ مزخرف تموم نشدنی که هرروز پررنگ تر میشد.یه خشم خالی نشده،عصبانیت نه!خشم.
من هم می‌خوام مثل توضیحی که پشت کتاب بود دعوتتون کنم.
اگه احساس خشم،کافی نبودن،شکست،ناراحتی دارید،شما با این کتاب کلی رفیق واقعی‌ پیدا میکنید.شخصیت هایی که یک عمری با حقیقت هایی که میدونستن و نمیخواستن باور کنند زندگی کردن،همراه شما مبارزه میکنند،شکست میخورن،میبخشن، و دوباره سرپا میشن.

نگار پسندید.
          بعضی کتاب‌ها را تا یک دقیقه قبل از خواندنشان حتی به ذهنمان نمی‌رسد که بخواهیم بخوانیم.بدون اینکه حتی در موردشان شنیده باشیم، جلوی راهمان سبز می‌شوند و تا چشم باز می‌کنیم، می‌بینیم مشغول خواندنشان هستیم. این کتاب هم به‌طور اتفاقی جلوی من سبز شد.

داستانی پر از الهام و احساس، که به عمق روح انسان و شجاعتی که در برابر مشکلات زندگی شکوفا می‌شود، می‌پردازد. در بطن خود پیام‌هایی از ایستادگی، فداکاری و امید را به شکلی زیبا و واقعی منتقل می‌کند. شخصیت‌ داستان در مسیر خود با چالش‌هایی بی‌پایان روبه‌رو هست، اما در دل این دشواری‌ها، همواره جست‌وجویی برای آزادی و رشد درونی دارد.
نویسنده با قلمی ظریف و عمیق، دنیای درونی شخصیت‌ها را به تصویر می‌کشد و ما را به دنیای پیچیده احساسات و انتخاب‌های انسانی وارد می‌کند. در هر برگ از این کتاب، ما شاهد مبارزه‌ای هستیم که نه تنها در بیرون، بلکه در درون شخصیت‌ نیز در جریان است. او نه تنها با دنیای بیرون، بلکه با ترس‌ها و ضعف‌های درونی خود می‌جنگند. بال های شجاعت کتابی است که خواننده را با خود به سفری درونی می‌برد، سفری که در آن تنها شجاعت و امید می‌توانند بال‌هایی برای پرواز بسازند.

این کتاب به خوبی نشان داد که محدودیت ها مانع پرواز ما نمی شوند.