یادداشتهای 🌸خانوم گلدوز🌸 (6) 🌸خانوم گلدوز🌸 دیروز مغازه خودکشی ژان تولی 3.4 595 برای نکوهش خودکشی و امید دادن به زندگی راه های بهتر دیگه ای غیر از این کتاب هست🙌 فضای تاریک کتاب چند روزه که حالمو واقعا بد کرده اولین کتاب صوتی بود که از هوتن شکیبا گوش دادم انقدر تجربه بدی شد برام که دیگه دلم نمیخواد هیچ کتابی رو ازش گوش بدم که یاد این کتاب بیوفتم:(( 0 0 🌸خانوم گلدوز🌸 6 روز پیش آن دختر یهودی خوله حمدی 4.0 35 کتاب رو امروز ۱۴۰۴/۶/۲ تو بحبوحه اتفاقات سیاسی تموم کردم تا قبل از خوندنش واقعا ذهنیت خیلی بدی نسبت به همه یهودی ها داشتم و راستش از همشون متنفر بودم ولی این کتاب باعث شد با دید بازتری به این دین نگاه کنم به اینکه همه یهودی ها صرفا خود برتر بین نیستن و هستن کسایی بینشون که چه بسا با مسلمونا همراه و همدلن این روزا:)) در کل کتاب خوب و جذابی بود و ماجراش طوری بود که آدمو مشتاق به خوندن میکرد ولی به جاهایی غیر منطقی به نظرم اومد مثل مسلمون شدن بعضی از یهودیای داخل کتاب به همون سادگی در حالی که متعصب بودن رو دینشون که البته امیدوارم در واقعیت هم همینطور باشه و روز به روز افراد بیشتری با دین قشنگمون آشنا بشن و اسلام بیارن🥹 و خب آخر کتاب هم راستش فیلم هندی طور تموم شد و بهتر بود یکم ماجرای گم شدن احمد باور پذیر تر اتفاق میفتاد😬 0 2 🌸خانوم گلدوز🌸 6 روز پیش قصه های مجید هوشنگ مرادی کرمانی 4.5 43 حیف که تموم شد همین:)) 0 0 🌸خانوم گلدوز🌸 1404/5/24 دزیره آنه ماری سلینکو 4.3 88 نسخه صوتیشو گوش دادم و واقعا از ته دلم میخوام اون قسمت از حافظمو از دست بدم و دوباره گوش بدم😅🥲 ده روز با دزیره زندگی کردم و لذت بردم خیلیی زیباست واقعا👌 0 0 🌸خانوم گلدوز🌸 1404/5/24 گریه های مسیح مجید پورولی کلشتری 3.2 9 قابلیت اینو داشت که ادامه پیدا کنه ایده و داستان زیبا و جذاب بود ولی حیف که مبهم و انگار نصفه تموم شد🥲 ولی صددرصد پیشنهاد میشه یه جاهاییش من واقعا اشک ریختم 0 0 🌸خانوم گلدوز🌸 1404/5/24 مردی به نام اوه فردریک بکمن 4.2 360 کتاب خوبی بود حال و هواش خیلی برای من لذت بخش بود محلشون و خونه هاشون ولی پایانشو واقعا دوست نداشتم مسلما بعد از اون همه اتفاقی که برای اوه افتاد باید از اون کار ( نمیخوام اسپویل شه😁)منصرف میشد ولی بامزه و قشنگ بود من صوتیشو گوش دادم صدای آرمان سلطان زاده جذابیتشو هزار برابر کرده بود👌 0 0