یادداشتهای فاطمه نجارزاده (11) فاطمه نجارزاده 1402/7/7 حاء. سین. نون سیدعلی شجاعی 4.5 41 من خیلی دوست دارم کتاب هایی با موضوعات کم تکرار رو. و فکر میکنم شناخت ما نسبت به خیلی از امام هامون خیلی کم و محدود هست و این کتاب رو اول به همین خاطر و برای آشنایی بیشتر با امام حسن گرفتم و خوندم و بعد هم به دلیل قلم دوست داشتنی مهدی شجاعی و اینکه فکر میکردم قلم علی شجاعی شبیه باشه به پدرشون. کتاب خوبی بود، سر فصل های خلاقانه ای داشت و کامل ماجرای صلح امام حسن و مقدمات قبلش رو توضیح میداد. 5 25 فاطمه نجارزاده 1402/6/22 گیمیفیکیشن در تدریس: کاوش به مانند یک دزد دریایی مایکل ماترا 3.5 1 چقدر قشنگه که یک کلاس، بازیوار مانند باشه چقدر برای بچه ها جذابه که درس هاشون با بازی ها ادغام بشه! سر کلاس چالش داشته باشند، کلاسشون تیم و گروه داشته باشه، نشان و امتیاز داشته باشن، یک تم کلی داشته باشه و خلاصه در یک داستان و فرایند بازی وار باشه درس و کلاسشون. و چقدر کم داریم چنین کلاس هایی را! تو این کتاب در ابتدا درباره کلیات بازی و باورهای نادرستی که در مورد بازی ها هست صحبت شده و بعد درمورد بازی وار سازی کلاس صحبت شده و تجربیات نویسنده و ایده های جذابش و اینکه هر کلاس و هر درسی رو میشه بازیوار کرد و بعد هم درمورد طراحی بازی و آیتم هاش و قسمت های مختلف بازی صحبت شده. توصیه میکنم اگر معلمید یا صاحب کلاس و فضآیی هستید این کتابو بخونید و یکم از چهارچوب های معمول بزنید بیرون! اولین کتابی که با گوشی خوندم بود در کتابراه و چقدر سختم بود(: 7 18 فاطمه نجارزاده 1402/6/21 تولستوی و مبل بنفش: سال کتاب خوانی جادویی من نینا سنکویچ 3.4 131 یک کتاب اتوبیوگرافی و خاطرات شخصی نویسنده است. نینا که یک خانم 40 یا 50 ساله است زندگی خودشو روایت میکنه که بعد از غم و اندوه های فراوان در زندگیش تصمیم میگیره به مدت یک سال هر روز یک کتاب بخونه روی مبل بنفش خونه اش(: اگر دنبال هیجان و یک داستان پر فراز و نشیب هستید این کتابو توصیه نمی کنم بهتون چون کاملا ریتم آرام و روانی داره و جریان زندگیشو برای مخاطب مینویسه و تجربیاتی که از کتاب ها گاها به دست میاره. 1 16 فاطمه نجارزاده 1402/6/21 ارتداد یامین پور 3.8 189 این کتاب یک ایدهٔ جذاب و ساختار شکنانه داشت که اگر در بهمن 57 انقلاب نمی شد و مثلا امام رو میدزدیدن چه اتفاقاتی میوفتاد؟! با قلم نویسنده به طور کلی ارتباط گرفتم به جز اندک جاهایی که خیلی پیچیده گویی می کرد ولی آخر داستان خیلی خوب پرداخته نشده بود و جا داشت که خییلی بهتر باشه. 1 15 فاطمه نجارزاده 1402/6/15 من با خدای کوچکم قهرم!: خدا رو باید بزرگ دید محسن عباسی ولدی 4.7 47 هر اندازه که خدا در نگاه انسان بزرگ بشه، دنیا در نظرش کوچیک و خوار میشه چقدر از ماها خدا رو بزرگ میبینیم؟! 🤔 اونقدر بزرگ که همه کاری از دستش برمیاد؟ اونقدر بزرگ که هرچیزی که رنگ و بویی از خدا نداره تو نظرمون جلوه ای نداشته باشه؟ اونقدر بزرگ که فقط پی رضایت خودشیم؟ اونقدر بزرگ که تو زندگیمووون خیلی پررنگه؟ پررنگ تر از ظواهر دلفریب دنیا! تعارف که نداریم خیلیامون خدا رو هم داریم ولی درکنار چیزای دیگه. نه اینکه اعتقاد نداشته باشیم نه اعتقاد داریم ولی اونجوری که باید و شاید بزرگ نمیبینیم خدارو.. قلم روان آقای عباسی ولدی و ظاهر زیبای کتاب جذابیتشو بیشتر کرده و خیلی ساده و بدون تعارف درمورد این مطلب صحبت میکنه که خیلی از ماها به خدا اعتقاد داریم ولی خدا رو بزرگ نمیبینم و... ممکنه یک جاهاییش براتون تکرار مکررات باشه ولی در کل توصیه میکنم بخونید مخصوصا برای نوجوانان هدیه ای مناسبه. بخونید و بخونانید برای نوجوانانتون👌😉 4 14 فاطمه نجارزاده 1402/6/13 آرزوی زنبورک کلر ژوبرت 3.9 11 برای 6_7 سال به بالا مناسبه و خوندنش به ویژه در ایام ماه رمضان خالی از لطف نیست. داستان یک زنبور کوچولوست که میخواد یک کار بزرگ بکنه و فرشته ی قصه یک کاری بهش میسپاره که به نظر زنبورک خیلی کوچیکه و مسخره است!و... میتونیم یک سری مفاهیمی مثل مسئولیت پذیری، جلب رضایت خداوند و تسلیم بودن و...رو هم از داستان وام بگیریم و برای بچه ها پررنگ تر کنیم. 1 23 فاطمه نجارزاده 1402/6/11 قصه ننه علی مرتضی اسدی 4.6 71 هنوز تو شوک پایان کتابم و متحیر از عظمت جهاد و صبوری این مادر شهید!! کتاب روان و ساده ای هست و زندگی مادر شهیدان شاه آبادی رو روایت میکنه با تمام تنگناها و سختی هایی که داشتن و صبوری عجیب این مادر و یک نکته ی جالب این کتاب برام عدم سانسور کردن شخصیت پدر شهید بود و دقیقا با همه ی سخت گیری ها و... صحبت شده بود ازشون و ان شاء الله بتونیم دل بزرگ و صبوری زینب وار مادر این شهیدان رو داشته باشیم. 4 18 فاطمه نجارزاده 1402/6/1 دلایلی برای زنده ماندن مت هیگ 3.9 44 کتاب چندان جالبی نبود برام شایدهم چون در شرایطش نبودم و احساس نیاز نمیکردم اصلا نباید میخوندم! درمورد افسردگی و حال و هوای افسردگی صحبت میشه و بعد از اون یک سری راهکارهایی که میده و دلایلی که برای خودکشی نکردن و زندگی کردن داره! 0 12 فاطمه نجارزاده 1402/6/1 به بچه ها گفتن، از بچه ها شنیدن: گفت و شنود با کودکان جلد 1 آدل فیبر 4.5 12 کتاب خوب و ساده ای هست با مثال های تصویری و زیبا و به صورت مستمر از مخاطب بازخورد میگیره و تمرین داره و اینکه در این موقعیت اگر بودید چه کاری میکردید؟! و بعد بررسی میکنه که چه کاری درست و چه کاری نادرست هست. جزء کتاب های تربیتی یادگیرنده بود برام👌 0 18 فاطمه نجارزاده 1402/6/1 قهوهی سرد آقای نویسنده روزبه معین 3.1 131 گاهی بعضی کتاب ها یک جوری تو فضای مجازی پررنگ میشن که میگی حتما بخونم ببینم چی داشته که اینقدر مخاطب پسند بوده! چندسال پیش که این کتاب عکس هاش زیاد شده بود تو مجازی گفتم حتما بذارم تو لیستمو بخونمش و وقتی خوندم پشیمون شدم از زمانی که صرف خوندنش کردم. محتوای سبک، داستان مسخره، پایان وحشتناک، هدف نامشخص نویسنده و... نتیجه ی اخلاقی:هر کتابی که ترند میشه الزاما کتاب خوب و به درد بخوری نیست😉 4 16 فاطمه نجارزاده 1402/5/31 پس از بیست سال سلمان کدیور 4.6 188 ابدا از حجم زیاد کتاب نترسید! جوری جاذبه و گیرایی داره که نمیتونی رو زمین بذاریش و کاملا در اون زمان و با سلیم و شخصیت ها همراه میشی، خیلی از قسمت ها اشک میریزی و خودتو در اون لحظه تصور میکنی و گاهی کیف میکنی و لذت میبری. یک رمان تاریخی عاشقانه است که کاملا مخاطب رو به اون حال و هوا و فضا میبره و از جنگ صفین در زمان امام علی تا عاشورا ادامه داره. خیلی عالیه حتما تو لیست خوندنی هاتون بذارید 5 32