یادداشتهای Mojtaba Gholipour (11) Mojtaba Gholipour 2 ساعت پیش خوراک صدف بیرگیت واندربکه 4.1 3 یک کتاب دیگه از مجموعه کتابهای برج بابل از نشر چشمه. نمیتونم بگم خوشبختانه یا متاسفانه اما با این کتاب خیلی تونستم ارتباط خوبی بگیرم لذت بردم و یه جاهایی واقعاً انقدر با کتاب انس گرفتم که برام عذاب آور بود اما عذابی بود که همراه با لذت بود. 0 0 Mojtaba Gholipour 4 روز پیش سوء تفاهم آلبر کامو 3.9 47 یکی دیگه از آثار محبوب و جذاب آلبر کامو یک نمایشنامه بسیار جذاب که به تمام کسانی که به سبک کامو علاقه دارند پیشنهاد میشه. 0 0 Mojtaba Gholipour 1404/5/26 شکار و تاریکی ادوگاوا رانپو 3.8 51 سبک جنایی مدرن، از نوع ژاپنی و متفاوت حتما پیشنهاد میکنم جدای از سبک های جنایی کلاسیک مثل کریستی و کانن دویل و .... حتما این کتاب رو بخونین چون از سبک کانن دویل و ادگار آلن پو الهام گرفته و بسیار جذاب روایت کرده. 0 0 Mojtaba Gholipour 1404/5/22 اسطوره سیزیف آلبر کامو 3.9 29 خیلی فلسفی و بسیار سخت. خیلی باید آماده باشید تا بتونید متوجه بشید. و یکدفعه ای نباید خواند. 0 1 Mojtaba Gholipour 1404/5/16 خاطرات یک آدم کش یونگ-ها کیم 3.6 133 کتابی از نشر چشمه از مجموعه کتاب های برج بابل که بسیار زیبا و خوش خوان و با سبکی متفاوت. حتما بخونید هم کم حجم هست هم داستانش خسته کننده نیست. روایت زندگی یک قاتل که دچار زوال عقل میشه. 0 0 Mojtaba Gholipour 1404/5/3 تحقیقات پوآرو آگاتا کریستی 3.6 5 اوایل کتاب روند خیلی خوبی داشت و جذاب بود اما اواسط کتاب انگار یکم داستان ها روند جنایی و معمایی خودشون رو از دست دادن و در اواخر دوباره اوج گرفتن. به طور کلی کتاب های آگاتا کریستی جذابیت و محبوبیت خاص خودش رو داره و به نظر من ارزشش رو داره بخونین اگر به این ژانر علاقه مند هستین. 0 0 Mojtaba Gholipour 1404/4/21 پسرک، موش کور، روباه و اسب چارلی مکیسی 4.1 300 کتابی سرشار از احساس. کتابی که ارزش داره بارها و بارها خوانده بشه. حتما حتما بخونین. 0 0 Mojtaba Gholipour 1404/4/17 همزاد فیودور داستایفسکی 3.6 53 سلام و عرض ادب خدمت دوستان کتابخوان من یک سوم اول کتاب مشخص بود اما از یک سوم به بعد، در داستان یک ابهامی توش شکل میگیره که به نظر من سبک این داستان این گونه بوده چون داستان های دیگه ی داستایوفسکی اینطوری نیست و این داستان به دلیل اینکه شخصیت داستان ابهام داره اینطوری شکل گرفت 0 0 Mojtaba Gholipour 1404/3/29 نشانه چهار آرتور کانن دویل 4.2 16 یک کتاب سرگرم کننده و جذاب که شما رو تا پایان داستان میبره و باید گفت بعضی جاها ممکنه جذاب نباشه اما طبیعیه که این پستی و بلندی توی روند داستان باشه بخونید سرگرم کننده ست. 0 1 Mojtaba Gholipour 1404/3/22 بیچارگان فیودور داستایفسکی 3.7 94 اولین کتاب فئودور داستایوفسکی که واقعا حرفی برای گفتن داشت. داستان حول محور دو شخص میگذره که به صورت نامه نگاری باهم مکاتبه میکنند و اتفاقات و شرایط زندگی خودشون رو نقل میکنن و اسم این کتاب دقیقا بر اساس وضعيت این دو شخص هست که نویسنده واقعا خیلی خوب تونسته در تجربه اول نویسندگی خودش انقدر قشنگ بیچارگی شخصیت ها رو نشون بده. برای شروع واقعا کتاب بسیار مناسبی هست از این نویسنده. 0 0 Mojtaba Gholipour 1404/3/13 همه ی اسب های زیبا کورمک مک کارتی 3.8 2 سلام و عرض ادب من این کتاب رو خوندم اما زیاد منو مشتاق نکردم تمومش کنم به این خاطر که منتظر این بود یه اتفاق یا یه نقطه ی اوجی داشته باشه اما اینطور نبود و خیلی ساده رفت جلو اگر میخواین یک داستان ساده با فضاسازی خوب بخونید، پیشنهاد مناسبیه 0 0