یادداشتهای Mojtaba Gholipour (3) Mojtaba Gholipour 1404/3/29 نشانه چهار آرتور کانن دویل 4.1 11 یک کتاب سرگرم کننده و جذاب که شما رو تا پایان داستان میبره و باید گفت بعضی جاها ممکنه جذاب نباشه اما طبیعیه که این پستی و بلندی توی روند داستان باشه بخونید سرگرم کننده ست. 0 1 Mojtaba Gholipour 1404/3/22 بیچارگان فیودور داستایفسکی 3.8 82 اولین کتاب فئودور داستایوفسکی که واقعا حرفی برای گفتن داشت. داستان حول محور دو شخص میگذره که به صورت نامه نگاری باهم مکاتبه میکنند و اتفاقات و شرایط زندگی خودشون رو نقل میکنن و اسم این کتاب دقیقا بر اساس وضعيت این دو شخص هست که نویسنده واقعا خیلی خوب تونسته در تجربه اول نویسندگی خودش انقدر قشنگ بیچارگی شخصیت ها رو نشون بده. برای شروع واقعا کتاب بسیار مناسبی هست از این نویسنده. 0 0 Mojtaba Gholipour 1404/3/13 همه ی اسب های زیبا کورمک مک کارتی 3.8 2 سلام و عرض ادب من این کتاب رو خوندم اما زیاد منو مشتاق نکردم تمومش کنم به این خاطر که منتظر این بود یه اتفاق یا یه نقطه ی اوجی داشته باشه اما اینطور نبود و خیلی ساده رفت جلو اگر میخواین یک داستان ساده با فضاسازی خوب بخونید، پیشنهاد مناسبیه 0 0