یادداشتهای علیرضا شایان (9) علیرضا شایان 1403/4/19 ارمیا رضا امیرخانی 3.8 134 روند کتاب مثل داستان زندگی ارمیا است چند فصل اول پر از احساس است و نشانه ولی بعد از برگشت او داستان دچار خمودگی میشود. دیگر از آن شور و حرارت خبری نیست زندگی ارمیا هم همین گونه است ولی در چند فصل آخر دوباره همان حرارت برمیگردد. حرارتی که ارمیا هم آن را حس میکند پ.ن: این نفحات برای کسی است که این کتاب را فراتر از مشتی واژگان بهم پیوسته درک کند 0 0 علیرضا شایان 1403/1/9 پس از بیست سال سلمان کدیور 4.6 176 رمانی گیرا و تاریخی که علی رغم اینکه در زمینه تاریخ اسلام است اما به خوبی تونست از دام ایدئولوژیک شدن دوری کنه کتاب یک راویه که روایت میکنه یک راوی بیطرف. کتاب به خوبی واقعه ای رو بیان میکنه که فرق بین یه سری اعمال بی هدف (ظاهر نماز، روزه و...) که هیچ فاسقی باهاش مشکل نداره (حتی معاویه هم باهاش همسو هست) رو با روح اسلام نشون میده. یه جایی از کتاب هست که نقل به مضمون میکنم که میگه مشکل مشرکین با پیامبر خداپرستی نبود حتی بهش پیشنهاد دادند که خدای تو هم بیاد قاطی خدایان ما پرستش بشه اما وقتی مشکل پیدا کردند که پیامبر خواست مال هایی که به ظلم جمع کرده بودند رو بگیره الان مشکل اینام با حکومت علی نیست بلکه با اینه که علی میخواد جلوی سواستفاده اینارو بگیره. امیدوارم بعد از خوندن این کتاب بازم دلخوش یه روتین دیندارانه نمونیم 0 0 علیرضا شایان 1403/1/8 فلسفه عشق اروینگ سینگر 3.3 4 کتابی سرگردان که حتی خود نویسنده هم نمیداند میخواهد به کجا برسد کتاب انگار مکتوب شده یک گفتگوی نه چندان برنامه ریزی شده راجب عشق است و ریسمان این گفتگو به هر جا کشیده میشود شما در این کتاب علاوه بر عشق در مورد بسیاری مسائل دیگر هم اظهار نظر های نویسنده رو میشنوید 0 0 علیرضا شایان 1403/1/8 سیر عشق آلن دوباتن 4.0 33 کتابی که به نظرم توی هر رابطه ای باید خونده بشه. درسته نمیشه همیشه اجراش کرد ولی خیلی از انتظارات رو تعدیل میکنه و ادامه و سلامت رابطه رو بعد از اون هیجان اولیه یا به عبارتی هانی موون خودش تضمین میکنه 0 1 علیرضا شایان 1402/12/12 بادام وون پیونگ سون 3.9 264 فکر میکردم خیلی جذاب تر باشه ولی متاسفانه خیلی وقت ها تخیل سبکبال تر از کتاب هاست و باعث میشه از کتاب ناامید بشی 0 0 علیرضا شایان 1402/11/10 فرشته ها هم عاشق می شوند نعیمه اسلاملو 3.5 13 کتاب خوبی بود. با ارجاعات خوبی. گاهی میشد که انسان را به فکر فرو میبرد ولی دست گذاشتن ناشیانه روی بعضی موضوعات و پرداختن به آن مانع از این میشود که بتوان به راحتی کتاب را به هر دختر خانم جوان یا نوجوانی معرفی یا پیشنهاد کرد! اگر کتاب رسالت خود را زن در پرتو جنگ تحمیلی میگذاشت و برخی از چالش ها در مورد نقش و جایگاه زن در اسلام موفق تر بود تا اینکه بخواد مرجع جامعی برای تمام مسائل زنان در جامعه شود 0 1 علیرضا شایان 1402/11/9 یادت باشد ...: شهید مدافع حرم حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر محمدرسول ملاحسنی 4.2 187 از سری کتاب های مذهبی صورتی ولی تفننی چیز خوبی است 0 0 علیرضا شایان 1402/11/9 سیدارتها هرمان هسه 3.6 32 کتابی به شدت عالی سیر از اطلاعات به تجربه از دانش به آگاهی اگر این کتاب رو بفهمید زندگیتون پهن نمیشه بلکه عمیق میشه بجای اینکه در زمان پیش برید در زمان غرق میشید و این گمشده جهان امروزه 0 0 علیرضا شایان 1402/11/9 قهوهی سرد آقای نویسنده روزبه معین 3.1 121 چالشی در یک خلاء بدون آغاز، بدون سرانجام ولی چالشی جذاب 0 0