یادداشت‌های زهرا (3)

1403/9/18

بال های شجاعت
          بعضی کتاب‌ها را تا یک دقیقه قبل از خواندنشان حتی به ذهنمان نمی‌رسد که بخواهیم بخوانیم.بدون اینکه حتی در موردشان شنیده باشیم، جلوی راهمان سبز می‌شوند و تا چشم باز می‌کنیم، می‌بینیم مشغول خواندنشان هستیم. این کتاب هم به‌طور اتفاقی جلوی من سبز شد.

داستانی پر از الهام و احساس، که به عمق روح انسان و شجاعتی که در برابر مشکلات زندگی شکوفا می‌شود، می‌پردازد. در بطن خود پیام‌هایی از ایستادگی، فداکاری و امید را به شکلی زیبا و واقعی منتقل می‌کند. شخصیت‌ داستان در مسیر خود با چالش‌هایی بی‌پایان روبه‌رو هست، اما در دل این دشواری‌ها، همواره جست‌وجویی برای آزادی و رشد درونی دارد.
نویسنده با قلمی ظریف و عمیق، دنیای درونی شخصیت‌ها را به تصویر می‌کشد و ما را به دنیای پیچیده احساسات و انتخاب‌های انسانی وارد می‌کند. در هر برگ از این کتاب، ما شاهد مبارزه‌ای هستیم که نه تنها در بیرون، بلکه در درون شخصیت‌ نیز در جریان است. او نه تنها با دنیای بیرون، بلکه با ترس‌ها و ضعف‌های درونی خود می‌جنگند. بال های شجاعت کتابی است که خواننده را با خود به سفری درونی می‌برد، سفری که در آن تنها شجاعت و امید می‌توانند بال‌هایی برای پرواز بسازند.

این کتاب به خوبی نشان داد که محدودیت ها مانع پرواز ما نمی شوند.

1402/12/20

آنچه در مدرسه به شما یاد نمی دهند "به اجازه احتیاج ندارید" و چیزهاى دیگرى که به شما آموزش ندادند
          یه جمله بسیار مهمو واقعا قشنگی میگه به نظرمن
میگه ما از مدرسه بهمون گفتن مهربون بودن خوبه باید مهربون باشید
مثلا احترام گزاشتی به والدینت؟ پاکنت رو به داداشت دادی؟ میگن اونیکه از حق خودش گذشت کنه و به بقیه کمک کنه مهربونه اینجوری ما اینطور  ارزش میگیرم
یعنی به خودمون نه به بقیه هروقت ایثار کردیم خوبیم
برای خودمون ارزش قائل شدیم خوب نیستیم خودخواه لعنتی بیش نیستیم
 من  خودم خیلی قدر این جمله رو میدونم
میگه ما یه وقتایی باید بدونیم مهربون بودن وظیفه نیست مهربون بودن برای این نیست که کار خوبیه مهربون بودن ما برای آدما های اطرافمون همه چیزه
میگه اگه تو به مادرت خیلی زنگ نزدی و احوالش رو نپرسیدی
برای اون مساوی کله زندگیشه مادرت میگه کله زندگیم به فنا رفت من جونیمو همه چیم رو پاش گذاشتم و یه زنگ به من زده نشد این برای اون فقط یه زنگ نیست این مساویه کله زندگیه مادرته
اگه به یه نفر توجه کردید ناراحت بود پرسیدی چته این کله زندگیه اون فرده چون  یدفعه میگه عه بهم توجه شد