یادداشت

زهرا

زهرا

1403/9/18

بال های شجاعت
        بعضی کتاب‌ها را تا یک دقیقه قبل از خواندنشان حتی به ذهنمان نمی‌رسد که بخواهیم بخوانیم.بدون اینکه حتی در موردشان شنیده باشیم، جلوی راهمان سبز می‌شوند و تا چشم باز می‌کنیم، می‌بینیم مشغول خواندنشان هستیم. این کتاب هم به‌طور اتفاقی جلوی من سبز شد.

داستانی پر از الهام و احساس، که به عمق روح انسان و شجاعتی که در برابر مشکلات زندگی شکوفا می‌شود، می‌پردازد. در بطن خود پیام‌هایی از ایستادگی، فداکاری و امید را به شکلی زیبا و واقعی منتقل می‌کند. شخصیت‌ داستان در مسیر خود با چالش‌هایی بی‌پایان روبه‌رو هست، اما در دل این دشواری‌ها، همواره جست‌وجویی برای آزادی و رشد درونی دارد.
نویسنده با قلمی ظریف و عمیق، دنیای درونی شخصیت‌ها را به تصویر می‌کشد و ما را به دنیای پیچیده احساسات و انتخاب‌های انسانی وارد می‌کند. در هر برگ از این کتاب، ما شاهد مبارزه‌ای هستیم که نه تنها در بیرون، بلکه در درون شخصیت‌ نیز در جریان است. او نه تنها با دنیای بیرون، بلکه با ترس‌ها و ضعف‌های درونی خود می‌جنگند. بال های شجاعت کتابی است که خواننده را با خود به سفری درونی می‌برد، سفری که در آن تنها شجاعت و امید می‌توانند بال‌هایی برای پرواز بسازند.

این کتاب به خوبی نشان داد که محدودیت ها مانع پرواز ما نمی شوند.