یادداشتهای سارا اکبری (5) سارا اکبری 1404/1/19 چمدان کریس نیلور-بالیستروس 4.2 7 واقعا اینکه یه نویسنده بتونه در یه متن کوتاه یه مفهوم بزرگ مثل همدلی رو بگنجونه هنر بزرگیه. این کتاب خیلی نرم و زیبا احساساتت رو قلقلک میده و به دل میشینه. در کل خوندنش رو پیشنهاد میکنم و اگر برای بچه خونده میشه حتما ازش بپرسین متوجه شد داستان رو یا نه ؟ 0 1 سارا اکبری 1403/12/28 عملیات احیا محمد حکم آبادی 4.6 47 از روز اولی که از دست مسوول کتابخونه گرفتمش و لبخند رضایتش رو دیدم حس خوبی داشتم تا وقتی که کتاب رو تمام کرده و بستم . عمدا خوندنش رو کش دادم که مدت بیشتری حالم باهاش خوب باشه . در کل کتابی بود که همش باید به خودت میگفتی آره باور کن اینجا نزدیک به تو این اتفاق های خوب هم میفته . باور کن که هنوز مدیران و مهندسان و کارکنان و کارگران و ... ای هستند که واسه پیشرفت تلاش شبانه روزی میکنن. امید و حس خوب بزرگترین هدیه این کتاب به من بود . در آخر دم نویسنده گرم که تونست ماجرای یه کارخونه صنعتی رو اینجوری روان و سلیس و خلاصه بنویسه 1 2 سارا اکبری 1403/8/22 آب نبات پسته ای مهرداد صدقی 4.3 84 کتابی روان ، خوشمزه و راحت الحلقوم، جز کتابایی که اسمش واقعا مناسبشه و مثل یک خوراکی خوشمزه سالم هم وقتت رو پر میکنه هم روحیه ات رو شاد میکنه و هم میبرت در بطن یک زندگی عادی رایج در جامعه دهه ۷۰ 0 1 سارا اکبری 1403/6/8 زخم داوود سوزان ابوالهواء 4.3 74 جمله فراموش کردن و فراموش شدن معنی فلسطینی بودنه یکی از تاثیر گذارترین جملات کتاب روی من بود، این ما بودیم که فلسطین رو حق دونستیم اما باز هم فراموشش کردیم پس فرق ما و اسرائیل تو چی بود ؟ 0 1 سارا اکبری 1403/2/8 پسرک، موش کور، روباه و اسب چارلی مکیسی 4.1 233 گاهی میتوان قصه ای را روایت کرد بدون اینکه قصه باشد در این کتاب میتوان چنین نکته ای را مشاهده کرد ، در تک تک صفحات جملاتی زیبا ، خلاصه ای از زندگی ، نگاهی دیگر به زندگی، واقعیت های فراری داده شده و جزئیات کوچکی که بسیار مهم هستند اما نادیده گرفته شده اند ، بیان شده در عین حال ماجراجویی کوچکی نیز در نقش قالب به کمک آمده تا کتاب ملال آور نشود 0 4