یادداشتهای ریحانه (6) ریحانه 1403/3/24 غرور و تعصب جین آستین 4.0 131 کتاب خیلی خوبی بود واقعا داستان کتاب رو دوس داشتم و از خوندنش لذت بردم . 0 3 ریحانه 1403/2/10 وقتی نیچه گریست اروین دی. یالوم 4.1 132 به جرئت میتونم بگم این کتاب جذاب ترین کتابی بود که تا به حال خوندم و جمله به جمله ی کتاب منو به فکر فرو می برد و واقعا از خوندنش لذت میبردم پیشنهاد میکنم حتما این کتاب رو بخونید . 0 5 ریحانه 1402/11/9 دختری که رهایش کردی جوجو مویز 3.5 63 این کتاب بنظرم کتاب فوق العاده جالبی بود و داستانش طوری بود که آدم رو مشتاق میکرد که به خوندن ادامه بده کتابی بود که اصلا نمیتونستم بزارمش زمین و عاشق شخصیت ها و داستان پردازی نویسنده شدم .پیشنهاد میکنم حتما این کتاب رو بخونید. 0 3 ریحانه 1402/9/22 ما تمامش می کنیم کالین هوور 3.7 138 این کتاب به قدری جذاب بود که دوروزه تمومش کردم اتفاقایی که داخل کتاب میفتاد غیرقابل پیش بینی بود و خواننده رو مشتاق میکرد که به خوندن ادامه بده درکل بنظرم داستان قوی ای داشت و با کتابای دیگه ای که خونده بودم متفاوت بود 0 14 ریحانه 1402/8/17 بیگانه (آلبر کامو) مسعود زارعی مزرعه 4.1 8 رمان بیگانه ظاهر بسیار ساده ای داشت اما یک اضطراب درتمام داستان وجود داشت حتی در لحظاتی که همه چیز عادی میگذشت . 0 22 ریحانه 1402/7/12 دنیای سوفی یوستین گوردر 4.0 123 شعور و وجدان رو میتوان به عضلات تشبیه کرد. هر عضلهای را که به کار نبریم ضعیف و ضعیفتر میشود. دنیای سوفی – یوسِتین گُردِر 0 4