یادداشتهای محمدجواد خوش نژاد (9) محمدجواد خوش نژاد 1403/2/7 یک مرد اوریانا فالاچی 3.3 5 اینک زمان رفتن است... هر یک از ما به راه خود می رود من به سوی مرگ... شما به سوی زندگی! کدام یک بهتر است ؟ تنها خدا می داند... فحوای کتاب همین چند جمله است که از قول سقراط خود الکوس پاناگولیس نقل میکنه... 0 1 محمدجواد خوش نژاد 1402/11/29 به اضافه مردم: ده اصل اساسی برای کار فرهنگی روح الله رشیدکرشان 4.3 11 کار فرهنگی مردی نیاز داره به نقشه راه کتاب به اضافه مردم بهترین کتاب در این موضوعه 0 2 محمدجواد خوش نژاد 1402/9/20 جدال دو اسلام: جدال اسلام ناب محمدی (ص) و اسلام آمریکایی (گزیده جلد بیست و یکم صحیفه امام (ره)) انجمن فرهنگی هنری شهید بهروز محمدی 4.7 19 از الزامات این روزهای مملکت خواندن این کتاب هست اسلامی که پیامبر آورد... اسلامی که آمریکا آورد ... از زمین تا آسمان فرق دارن 0 6 محمدجواد خوش نژاد 1402/9/20 تهوع ژان پل سارتر 3.6 16 کتابی خاص برای آدم های خاص ذهن ناآرام نویسنده ولی جملات سرشار از معنی و دارای زوایای خاص این کتاب ژان پل ساتر نگاهمو در مورد فسلفه غرب تغییر داد... برشی از کتاب: «سخنان یک دیوانه نسبت به موقعیتی که در آن قرار دارد پوچ اند،نه نسبت به دیوانگی اش» 1 23 محمدجواد خوش نژاد 1402/9/20 بیشعوری خاویر کرمنت 2.4 52 همه بیشعورن...فقط کم و زیاد 0 0 محمدجواد خوش نژاد 1402/9/19 خوشه های خشم جان اشتاین بک 4.3 62 انقلاب کشاورزی و له شدن زمین داران خورد در آمریکا ... 0 7 محمدجواد خوش نژاد 1402/9/19 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی سیدعلی خامنه ای 4.6 132 بیشتر کتاب عملیات در عرصه فرهنگی هست تا خاطره. آقا خیلی ماهرانه زندگی عملیاتی تشکیلاتی خودشون رو در این کتاب به نمایش میزارن و بسیار کتاب آمموزنده ایست 0 8 محمدجواد خوش نژاد 1402/9/19 تشکیلات بهشتی (مجموعه نظرات تشکیلاتی شهید بهشتی) محسن ذوالفقاری 4.7 7 از ملزومات کار گروهی و تشکیلاتی مطالعه کتاب تشکیلات بهشتی است.شاهکار در راهبری و روابط بین افراد تشکیلات. آموزش اخلاق حرفه ای در دل مسائل. «اگر شما به حال کردم سودمند واقع شوید ماندنی خواهید بود،سودمندی بیشتر شما،عامل پیروزی شماست» 0 3 محمدجواد خوش نژاد 1402/9/14 شوهر آهو خانم علی محمد افغانی 3.7 48 بیشتر ضرب المثل هایی که امروزه رایج هست و مردم آن را به کار میبرن در این کتاب موجود است و خیلی از جملات این کتاب تبدیل به ضرب المثل شده 0 6