یادداشتهای ایران خانم (6) ایران خانم 1404/3/2 یک عاشقانه ی آرام نادر ابراهیمی 4.1 173 من این کتابو گوش دادم با صدای پیام دهکردی . میتونم بگم واقعا اسمش برازندشه کتابی حقا آرامش بخش آدم دلش میخواد خط به خط کتابو با نستعلیق بنویسه بزنه به دیوار 0 7 ایران خانم 1403/10/17 قصه های امیرعلی ۱ جلد 1 امیرعلی نبویان 4.3 20 نوستالژی،کمدی اگر تو دوره زمستونی به سر میبری ،حال هیچ کاری نداری، این کتاب سرحالت میکنه وبعدش میتونی به کارهات برسی و همین طور به خوندن قصه های امیرعلی ۲ ادامه بدی🙂 1 9 ایران خانم 1403/10/13 حوض خون: روایت زنان اندیمشک از رخت شویی در دفاع مقدس فاطمه سادات میرعالی 4.4 54 هر شب که کتاب رو میخوندم ، قدم به قدم با خانم های رخت شوی خانه سوار سرویس شدم رفتم رخت شویی به خانه تک تکشان رفتم نگران بچه هاشون شدم که تو خونه تنها موندن ، صفحه های اول که بین ملافه ها گوشت و پوست سوخته انگشت و جگر پیدا میکردن میترسیدم حتی بعضی شبها اضغاث احلام میدیدم (توصیم اینه که شبا نخونید😁) صفحه به صفحه عادت کردم و از الان دلم برای خانم های رختشوی خانه تنگ میشه حتی دلم میخواد از نزدیک ببینمشون دلم میخواد برم رختشوی خانه رو از نزدیک ببینم .( نکته:با کتاب هم میشه گردشگری رو افزایش داد، مثل اینکه مونتگومری با قلمش خیلیا رو شیفته گرین گیبلز کرد و یه جزیره دور افتاده شد قطب گردشگری) نکات : این کتابو باید مزه مزه کرد یدفعه و یه شبه نمیشه خوند چون تکرار زیاد داره اما حسنش اینه که از منظر ۱۰۰ نفر یه مکان و یه برهه زمانی بازگو شده این بسیار عالیه . حسن دوم : با خوندن این کتاب متوجه میشی که چقدر زندگی ها تنوع داره یکی شوهرش اجازه نمیده بره رختشویی با نذر و نیاز راضیش میکنه یکی شوهرش تشویق میکنه کمک میکنه تو کار خونه و بعضی هم بین اینها... نقد : آقایون و خانمهای ویراستار اماااان و صد امااان چرا عکسها رو میذارین ته کتاب خب عکسهای مرتبط رو بیارین به متن متصل کنید همون قدر صفحه میبره . خواهش میکنم اینطوری کتاب هم جذابتر میشه . نقد۲: وسط همه ی کتابها قسمت اوج داستان هست اما این کتاب روندش نزولی شد آخرش یه چند تا داستان جذاب داشت . اگر ویراستاری و این متنو میخونی عکسها رو بذار بین داستانها ممنون.🤝 0 1 ایران خانم 1403/8/26 کار من بود محمد رحمانی 3.9 5 بهتر بود اسم کتاب میذاشتن لیست سیاه اگر تاریخ قاجار به پهلوی رو نخونده باشی از اول کتاب تا آخرش همینطور در حال تعجبی 😲😯 البته اگر بین خوندن وقفه بندازی دیگه یادت نمیاد کی ،کی بود و چکار کرد اینکه خیلی خلاصه هست هم حسنه ، هم عیب: ✅️حسنش به اینه که بعد از خوندن این کتاب با افراد آشنا میشی و ترغیب میشی از کتابای تاریخی دیگه برای تکمیل این کتاب استفاده کنی و جواب سوالاتو پیدا کنی اما ❌️عیبش اینه که با یه عالمه اسم احاطه میشی که از هر کدوم چیزکی میدونی و گاهی نمیتونی تشخیص بدی که آیا فلانی مطلقا وطن فروش بوده یا کمی هم خیرخواهی داشته این نکاتو باید به صورت بسیط از کتابای معتبر دیگه در بیاری ⚠️نکته بزززررررگ دیگه اینکه :خرابکارای این کتاب جملاتی را بیان کردند که از بعضی از سیاست مداران بارها شنیدیم و خیلی دردناک بود . قردادها...⚠️ من دوست داشتم چون مدام دنبال تاریخ این دورانم و این که دائم اشاره میشه در کتاب های بعدی خواهیم دید ، من هرچی جستجو کردم کتاب بعدی پیدا نکردم اگر کسی از جلدهای بعدی خبر داره لطفا اطلاع بده ممنون 0 5 ایران خانم 1403/8/22 خاطرات یک لباس شخصی ص.خ 3.4 5 خیلی جذاب 0 1 ایران خانم 1403/8/22 تقاص (دو جلدی) هما پوراصفهانی 2.7 3 متاسفانه بهترین قسمت عمرم صرف این کتابا شد. 0 1