یادداشتهای فاطمه ابویسانی (37) فاطمه ابویسانی 19 ساعت پیش باغبان شب جاناتان آکسییر 4.5 10 عالی و هیجان انگیز،سبکی متفاوت بود و داستانی بود که هرکس را جذب میکرد. 0 1 فاطمه ابویسانی 2 روز پیش کتابخانه ارواح ریچارد دنی 3.8 95 کتابی عالی در حیطه ترس است و دوستی و محبت و عشق و علاقه هر چیز به کتاب را نشان میدهد 0 1 فاطمه ابویسانی 2 روز پیش کتابخانه ارواح ریچارد دنی 3.8 95 داستانی زیبا و تاثیرگذار که میتواند رابطه ارواح و کتاب ها را نشان بدهد،نشان دهنده دوستی عمیق کتاب با هرچیز است که میتواند برای انسان ها و موجودات سودمند باشد. 0 1 فاطمه ابویسانی 2 روز پیش گوزن در کافی شاپ مریم اسلامی 3.5 1 بهنظرم این کتاب یک شعر خوشریتم و بامزهست که با یک تصویرسازی عجیب شروع میشه: گوزنی که وسط کافیشاپ پیدا شده! زبان شعر هم ساده و هم بازیگوشه، طوری که موقع خوندنش توی ذهنت کلی صحنه بامزه ساخته میشه. از اون شعرهاست که هم میشه با خنده خوند، هم با تعجب، و آخرش هم یک حس خوب میذارهاین شعر یادم انداخت که حتی در شلوغترین روزهای زندگی، ممکنه یک اتفاق غیرمنتظره بیاد و همهچیز رو قشنگتر کنه 0 4 فاطمه ابویسانی 3 روز پیش دختری که مزرعه را نجات داد جود ایزابلا 3.9 12 یک داستان الهامبخش و پر از شجاعت بود. دختر قصه با اراده و پشتکارش نشون داد که حتی در سختترین شرایط هم میشه دست به کار شد و جلوی مشکلات ایستاد. بعضی جاهاش پر از هیجان و اضطراب بود و آدم دلش میخواست بدونه بعدش چه اتفاقی میافته. این کتاب حس امید و باور به تواناییهای خودمون رو تقویت میکنه و یادمون میاره که حتی یک نفر هم میتونه تغییر بزرگی ایجاد کنه. 0 1 فاطمه ابویسانی 3 روز پیش پسری که فیل را بزرگ کرد مارگریت رورس 4.0 9 یک داستان قشنگ و پر از حس دوستی و ماجراجویی بود. رابطه پسربچه با فیل، پر از اعتماد و مهربانی شکل گرفت و همین باعث شد داستان دلنشین و تأثیرگذار بشه. بعضی قسمتهاش آنقدر هیجان داشت که نمیشد کتاب رو کنار گذاشت. این کتاب به آدم یاد میده دوستی و مسئولیت، فقط بین آدمها نیست و محبت میتونه حتی بین انسان و حیوان هم عمیق باشه. 0 17 فاطمه ابویسانی 3 روز پیش پسری که خانه ی بی دود ساخت الیزابت سانبی 3.9 10 به نظر من «پسری که خانه بیدود ساخت» داستان خیلی سادهای داشت، ولی تاثیرش زیاد بود. 0 1 فاطمه ابویسانی 3 روز پیش پسری که با برگ موز فوتبال راه انداخت کتی اسمیت میلوی 3.8 4 داستانی الهامبخش و پر از امید است. نویسنده با زبانی ساده و صمیمی، زندگی پسری را روایت میکند که با وجود کمبود امکانات، عشق و پشتکارش برای فوتبال خاموش نمیشود. این کتاب یادمان میاندازد که شادی و رویا، به امکانات گرانقیمت وابسته نیست و میشود با کمترین چیزها هم بزرگترین لذتها را ساخت. 0 0 فاطمه ابویسانی 3 روز پیش اسم این کتاب راز است! سودانیموس بوش 4.2 29 یک اثر هیجانانگیز و معمایی است. از همان صفحههای اول، حس میکنی خودت وارد یک بازی رازآلود شدی. نویسنده با لحن شوخ و کمی عجیبش، همزمان که داستان را تعریف میکند، با خواننده هم شوخی میکند 0 0 فاطمه ابویسانی 3 روز پیش دنیا و یک مشکل بوگندو سپیده نیک رو 4.3 5 داستانی بامزه و پر از ماجراست که هم خنده به لب آدم میآورد و هم پیامهای خوبی دربارهی دوستی، همکاری و پیدا کردن راهحل برای مشکلات دارد. دنیا با مشکلی عجیب و کمی چندشآور روبهرو میشود، اما با هوش، صبر و کمی شیطنت یاد میگیرد که چطور با آن کنار بیاید. این کتاب با زبان ساده و طنز ملایمش، هم برای بچهها سرگرمکننده است و هم نکتههای مهمی برای زندگی دارد. 0 0 فاطمه ابویسانی 3 روز پیش دنیا و سوسک صحرایی جلد 1 سپیده نیک رو 4.3 11 داستانی ساده اما پر از پیامهای مهم دربارهی دوستی، مسئولیتپذیری و مراقبت از موجودات زنده است. ماجرای دوستی دنیا با یک سوسک صحرایی، هم طنز و جذابیت دارد و هم باعث میشود به موجودات کوچک و حتی حیواناتی که معمولا نادیده میگیریم، با نگاه تازهای نگاه کنیم. کتاب فضای صمیمی و روایت روانی دارد و شخصیت دنیا آنقدر واقعی و قابل لمس است که خواننده با او همراه میشود. 0 2 فاطمه ابویسانی 4 روز پیش تو خواب میکائیل هستی 2.6 7 گاهی بعضی داستانها از جنس خواباند. نه چون غیرواقعیاند، بلکه چون پر از حسهای نادیده و فکرهای نگفتهاند. تو خواب میکائیل هستی از آن کتابهاییست که آدم را به دنیایی تار و روشن، آشنا و غریب میبرد. حسی که بعد از خواندنش در دلت میماند، مثل نوری کمرنگ است که یادت نمیآید از کجا آمده… اما فراموش نمیشود. 0 0 فاطمه ابویسانی 5 روز پیش گروه مخفی Sepideh Nikroo 3.9 2 کتاب جالبی بود،همه بچه ها دردشون همینه🙂 0 1 فاطمه ابویسانی 5 روز پیش پاستیل بنفش کاترین اپلگیت 3.4 251 کتاب خیلی زیبایی بود که مرتبط بود با اوضاع اجتماعی و اقتصادی حال.شخصیت اصلی، خیلی حرفها رو نمیزنه ولی فکرهاش، حسش، ناراحتیها و امیدهاش کمکم توی دل آدم جا باز میکنه. من با این کتاب هم خندیدم، هم دلم گرفت، هم گاهی بغض کردم... خیلی جاهاش باعث شد به دوستی، خانواده و دردهایی که پنهان میمونن فکر کنم. 0 1 فاطمه ابویسانی 5 روز پیش پاستیل های بنفش کاترین اپلگیت 3.4 251 کتابی زیبا که مرتبط با اوضاع اجتماعی و اقتصادی حال است.شخصیت اصلی، خیلی حرفها را نمیزند ولی فکرهایش، حسش، ناراحتیها و امیدهایش کمکم توی دل آدم جا باز میکند. من با این کتاب هم خندیدم، هم دلم گرفت، هم گاهی بغض کردم... خیلی جاهایش باعث شد به دوستی، خانواده و دردهایی که پنهان میمونن فکر کنم. 0 1 فاطمه ابویسانی 6 روز پیش آقای بوگندو دیوید والیامز 4.3 5 کتاب خیلی بامزه و در عین حال تأثیرگذار بود. نویسنده با طنز خاص خودش تونسته یه داستان متفاوت خلق کنه که هم میخندونی و هم دلتو میلرزونه. شخصیت آقای بوگندو در ظاهر چندشآوره، اما کمکم متوجه میشی که پشت ظاهر عجیب و غریبش یه دل مهربون و گذشتهای پنهون شده 0 1 فاطمه ابویسانی 6 روز پیش دروازه مردگان؛ چاه تاریکی جلد 3 حمیدرضا شاه آبادی 4.3 47 این کتاب یکی از هیجانانگیزترین داستانهایی بود که خوندم! نویسنده خیلی خوب تونسته فضای ترسناک و مرموزی بسازه که آدم رو تا آخر کتاب نگه میداره. ماجراها پر از تعلیق و راز هستن و شخصیتها هم جوری پرداخت شدن که آدم به راحتی باهاشون ارتباط میگیره 0 1 فاطمه ابویسانی 6 روز پیش اشباح جنگل سوخته مهدی رجبی 3.8 5 کتاب «اشباح جنگل سوخته» پر از رمز و راز بود و فضای تاریکی داشت که آدمو درگیر میکرد. سبک نوشتن نویسنده قوی و متفاوت بود و شخصیتها خیلی واقعی به نظر میرسیدن. بعضی جاها حس ترس داشتم، ولی همون ترس باعث میشد بیشتر بخوام بدونم چی میشه. 0 1 فاطمه ابویسانی 6 روز پیش سرقت مصلحانه و چند داستان دیگر (حلقه داستان) مصطفی خرامان 3.5 5 این کتاب سه داستان داره که هرکدومشون یه ماجرای جالب و پرکشش دارن. بهنظرم «سرقت مصلحانه» از همه جالبتر بود، چون هم خندهدار بود، هم یه جورایی فکر آدم رو درگیر میکرد. نویسنده خیلی خوب تونسته با طنز، موضوعات جدیتری رو نشون بده. آدم با خوندن داستانها، هم سرگرم میشه، هم یه چیزایی یاد میگیره. در کل، کتاب کوتاهیه ولی پر از معنا و پیشنهادش میکنم به هر کسی که دنبال داستانهای بامزه و باهوشه. 0 1 فاطمه ابویسانی 6 روز پیش انجمن یوزهای شریف حمید اباذری 3.7 10 این کتاب برام خیلی جذاب بود؛ هم پر از ماجرا و هیجان بود، هم به محیط زیست و خطر انقراض یوزپلنگها توجه داشت. نویسنده با شوخیهای قشنگ و داستانی پرکشش، کاری کرده که هم بخندی، هم دلت برای طبیعت ایران بسوزه. دوست داشتم که حیوانها توی داستان شخصیت داشتن و انگار میخواستن یه کاری کنن که ما آدما نکردیم! در کل، یه کتاب متفاوت و خلاقانه بود که به دلم نشست. 0 1