یادداشتهای [شـہیـــــده] (8) [شـہیـــــده] 1404/2/27 طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن 4.9 117 تعریف جامعه اسلامی! 0 0 [شـہیـــــده] 1404/2/22 وقتی که از خودت می سوزی علی صفایی حائری 4.6 17 ما به همان اندازه که رنج می بریم به همان اندازه کافریم! با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 1 [شـہیـــــده] 1404/1/13 طوفان دیگری در راه است سیدمهدی شجاعی 3.6 38 +++++ 0 1 [شـہیـــــده] 1404/1/1 نور ملکوت روزه سیدمحمدحسین حسینی طهرانی 4.8 4 ز دست دیده و دل هر دو فریاد که هر چه دیده بیند دل کند یاد بسازم خنجری نیشش ز فولاد زنم بر دیده تا دل گردد آزاد 0 2 [شـہیـــــده] 1403/5/15 ایذا مصطفی رضایی 3.9 21 شروع مناسب و خوبی داشت هر چند یک سری جاها واقعا نامفهوم بود و نمیشد موقعیت رو تصور کرد. کتاب زایو رو خونده بودم و با توجه به اینکه ایذا ادامه زایوست و موضوع دلچسب کتاب ایذا توقع داشتم خیلییی قوی تر باشه و منتظر یه پایان دلچسب بودم ولی متاسفانه پایان درستی نداشت! خلاصه توقعم بیشتر بودو امیدوارم جلدهای بعدی پایان مشخصی داشته باشه:) 0 1 [شـہیـــــده] 1403/5/4 زایو مصطفی رضایی 3.9 81 یه رمان فوق العاده بود! از لحاظ بیان جزئیات گرفته تاااا انتخاب اسم برای کاراکترا به نظرم عالی بود. مدتها بود از رمان فاصله گرفته بودم و واقعا برای دلنشین بود طوری که دوروزه تمومش کردم:) اگه به داستان های هیجانی علاقمندید حتما بخونیدش! 0 1 [شـہیـــــده] 1403/2/13 خویشتن پنهان: شرح ده نکته از معرفت نفس اصغر طاهرزاده 4.9 2 بمیرید قبل از اینکه بدن هایتان بمیردند:) با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 0 [شـہیـــــده] 1403/1/20 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.6 196 دوران و چرخش و پیچش ارزاق،چه در ساحت مادیات و چه در عرصه معنویات،حقیقتی است که آموزگار هستی است،با گذر زمان به انسان تعلیم میکند. 0 6