یادداشتهای vi as violet ✨ (9) vi as violet ✨ 1403/10/8 کاراوال: پایان جلد 3 استفانی گاربر 4.5 20 و بالاخره پایان کاراوال 😭💔 واقعا یکی از بهترین فانتزی هایی بود که خوندم . شخصیت پردازی ،خط داستان ،ایده و.... همشون عالی بودن. اگه دنبال یک فانتزی خوب با داستان عالی هستید این مجموعه رو بهتون پیشنهاد میکنم. میتونم بگم جلد سه از اون دوتای دیگه یک پله بالاتر بود چون روی پایان فکر شده بود و پایان قشنگی داشت.. من با این کتاب و شخصیت هاش زندگی کردم و واقعا شاهکار بود ✨ 3 6 vi as violet ✨ 1403/9/24 قتل در خانه کشیش آگاتا کریستی 4.2 14 به عنوان اولین کتاب از آگاتا کریستی با حضور خانم مارپل بسیار ازش راضی بودم و متن روان و زیبایی داشت.شخصیت پردازی خوب بود و شخصیت ها نه خیلی کم بودند که قاتل زودتر پیدا شه نه خیلی زیاد که آدم اسم هارو قاطی کنه. معما به نسبت جذاب بود و روند طی کردن داستان خسته کننده نبود . در کل کتاب قشنگی بود و ارزش خریدن و خواندن رو داشت. 0 5 vi as violet ✨ 1403/9/22 نه آدمی اوسامو دازایی 3.9 25 قلم خوبی داشت ،در بعضی از صفحات درک نویسنده کمی سخت بود ولی هرچی کتاب جلوتر میرفت معنا انسان نبودن پررنگ تر میشد و بیشتر میشد اون رو حس کرد. واقعا ارزش خواندن رو داشت ... 0 2 vi as violet ✨ 1403/9/20 قهوهی سرد آقای نویسنده روزبه معین 3.1 104 در جایگاه یک کتاب آنقدری که فکر میکردم خوب نبود ولی اگر تنها چندین دیالوگ عادی روزمره بود بیشتر تحت تأثیر قرار میگرفتم... در واقع کتاب آنقدر ها هم داستانی و.... نبود ارزش خواندن را دارد (به صورت آنلاین و یا پادکست)اما شاهکار یا... نیست 0 0 vi as violet ✨ 1403/9/20 Before the coffee gets cold Toshikazu Kawaguchi 3.2 4 ایده جذاب بود ولی داستان کنی خسته کننده بود. 0 0 vi as violet ✨ 1403/9/20 عمارت قناس آگاتا کریستی 5.0 2 بسیار زیبا و خواندنی ،کتاب پر از تنش نبود ولی داستانی روایت میکرد آدم رو جذب خودش میکرد. ارتباط گرفتن با کرکتر ها سخت نبود و درکل کتابی بود که ارزش خواندن را داشت. 0 1 vi as violet ✨ 1403/9/20 فهرست مهمان ها لوسی فولی 3.6 62 داستانی قشنگ با پایان بندی کمی غافلگیر کننده بود،از خواندنش پشیمان نخواهید شد و ارزش یکبار خواندن رو داره. 0 2 vi as violet ✨ 1403/9/20 قتل در خانواده کارا هانتر 4.1 18 کتاب بدی نبود ولی اگر نخونیدش چیزی رو از دست نمیدید،نود و نه درصد کتاب مکالمه و دیالوگ بود که همین موضوع یه کم این کتاب رو متفاوت میکرد .در کل داستان خوب بود ولی شاهکار یا.. نبود. 0 0 vi as violet ✨ 1403/9/20 بیمار خاموش الکس میکیلیدس 4.1 96 واقعا خوب بود و ارزش خریدن داشت 0 2