یادداشت مُحیصا
3.9
ای کاش در ابتدای کتاب می نوشتند:« ترجیحاً در فصل بهار خوانده شود.» باغ مخفی کتابی ساده، روان و گیرایی است که کنار گذاشتن آن سخت و دوست نداشتن آن سخت تر است. موقع خواندن احساس می کردم نسخه ی کودکانه و در عین حال متفاوت آن شرلی را میخوانم.( البته که هیچ چیز آن شرلی عزیزم نمی شود.) تجربه خواندن این کتاب زیبا و بسیار امیدبخش بود. باغ مخفی به من یاد داد که بیشتر به باغچه خانمان بروم و بفهمم لذتی که در تماشای شکوفه های درختان، رویش غنچه های گل رز و سبز شدن تدریجی باغچه است می تواند از لذت های اصیل و زیبایی باشد که دنیا به رایگان در اختیارت گذاشته. خواندن باغ مخفی تجربه ای لطیف و امیدبخش بود که در عین سادگی و کودکانه بودن نمی توانم آن را فراموش کنم.
1403/1/22
راستش من اون روز به جای اینکه بخوابم رفتم تو باغ و یه خورده نشستم اونجا کتاب خوندم و به درخت ها نگاه کردم اومدم اتاقم خیلی حالم بهتر بود شبم خوب خوابیدم😅
1403/1/22
برای همین حضرت امیر المومنین علی علیه السلام نگاه کردن به طبیعت رو تفریح مومن میدونند چون روحیه انسال طوری خلق شده که از حقیقت خلقت بیشتر لذت میبره تا هر چیز دیگه ای یا مثلا تو روایات معصومین داریم گفت و گو با دوستان هم دل یکی دیگه از تفریحات لذت بخشه @Mohisa
1403/1/22
و من حال خوب کن ترش میکردم با اینکه بچه بودم:)یادمه بعد از صبحونه میخوندمش و حتی یادمه اونقد دوسش داشتم صبحونمو تند تند میخوردم برم زود بخونمش دراز میکشیدم رو تختم پنجره رو باز میکردم صدای گنجیشکا هم میومد:))))))))))) خیلی خوب بودددد به اون موقع ها که فک میکنم میگم کاش هیچوقت گوشی اختراع نمیشد:") تو بهخوان دنبالش نگشته بودم خوشحال شدم که این ریویو رو دیدم؛) @Mohisa
1403/1/23
چه قدر ترجمه های مختلفی شده و تفاوت تعداد صفحه هاش هم زیاده، از ۲۰۰ تا ۴۵۰ صفحه ...