یادداشت Alireza Balouei
1404/3/7

آدم بعد خوندنش با قبل خودندش از زمین تا آسمون فرق داره🫡 زندگی شبیه به یک پازله که.. باید دونه دونه تیکههاشو به جای مناسبش بچسبونی... جزئیاتی روزمره که عمر ما رو میسازه..💯 💤 📚«شاید زندگی.. پیدا کردن بخشهایی از خودمان.. در تکهتکههایی از یک کلّ منسجم است».✍🏼 🌿 برای تکمیل این پازل، مفهوم زندگی رو به طور دقیق میشناسی.. و بوسیله عبور از توهم و خیالپردازی، با تکیه بر پذیرش واقعیتهای زندگی، روبهجلو حرکت میکنی..👣 💌 درون خود را میشناسی، خود و دیگران را دوست میداری.. و این تازه شروع تغییرات است💫 مرحله بعد شناخت احساسهاست و چگونگی مدیریت آن 🤌🏼 این از درون آدمی؛ اما باید چیزهایی که از صمیمیت رابطه میکاهد گوشزد شود و از اتفاقاتی که قرار است رخ دهد آگاه بود..🧠 و به رفتارهایی دامن زد که در درک کردن آدمها کمک میکند💞 باور کنیم که همهی ما در مسائلی بیشمار، مشترک هستیم؛ همه ناکاملیم..✅
1404/3/7
این کتاب خیلی خوبه و تا الان خیلیها به من معرفیش کردن. برداشتی که از معرفی این کتاب داشتم از این قراره که بخشهای وجود انسان مثل تکههای پازله و این تکههای پازل باید در کنار هم قرار بگیرن تا طرح کلی نمایان بشه شاید منظور این بوده که تمام بخشهای وجودمون را بشناسیم یعنی بدونم چه نیازهایی مختلفی داریم تا بعد تکلیفمون با خودمون روشن بشه. نمیدونم حدسم درست بوده یا نه؟
1404/3/8
این کتابو سفارش داده بودم و امروز به دستم رسید ببینم کی وقت میکنم شروعش کنم😍