یادداشت -نازنین

1404/5/23

خب بلاخره سنگدل رو تموم کردم .
کتابی که فکر میکردم قراره بهترین و غمگین ترین کتاب زندگیم بشه.
نشد حیف از اون جلد خوشگل و ترجمه خوب .
بنظرم اصلا اصلا ارزش اینهمه ترند شدن رو نداشت .
نشر و ترجمه عالی ولی بزرگترین باگ ترجمه این بود که برای اسم ها پی‌نوشت نداشت و بنظرم یه سری چیزها نیاز به توضیح داشت که مترجم باید زحمتشو میکشید(مثل بازی کروکت)
بریم سراغ خود کتاب:
ریتم به شدتتت کند که باعث شد وحشتناکترین ریدینگ اسلامپ کل زندگیمو تجربه کنم.
تا ۳۵۰ صفحه اول واقعا کند و الکی کش دار بود بعدش ولی اوکی شد یجورایی.
تصویرسازی افتضاح بود . خیلی جاها ، خیلی چیزهارو نتونستم تصور کنم و این نقطه منفی خیلی بزرگیه .
خیلی جاها همه چیز هی تکرار میشد :هدف کاترین ، آینده کاترین ، علاقه کاترین و .. این بخش هم خیلی رو مخم بود.
کتاب برام اسپویل شده بود و خب باهاش گریه نکردم ولی بنظرم حتی اگه اسپویل هم نمیشد با وجود داشتن قلبی کوچک و روحیه ای لطیف باز هم گریه نمیکردم چون یکم توصیفات سریع و طولانی بود و خب بیشتر شوک شدیم تا غمگین اگه یکم سوز داستان بیشتر میشد شاید گریه میکردم.
درباره پایانش که خیلی ها ازش ناراحت بودم باید بگم که تنها بخشی بود که دوسش داشتم چون همه چیز خیلی ترو تمیز بود و قسمت هایی که تو کل داستان برام مبهم بود در آخر برام واضح شد.
درکل این کتاب رو پیشنهاد نمیکنم بنظرم با نیم ملیون تومن خیلی کتاب های بهتری رو میتونین بخرین و گول تبلیغ هارو نخورید.🙏

چقدر کم-

Narges

Narges

برا چی امتیاز کم دادید؟ چون من می‌خوام بخرمش، خیلی ازش تعریف شنیدم

یادداشتمو نوشتم
بنظرم اصلا شایسته این همه تبلیغ و تعریف نبود و همونجور که گفتم با این قیمت کتاب های خیلی بهتری وجود داره که واقعا ارزش خوندن رو داشته باشه.

کلا تا رسید به اخرش کتاب افتاد رو ×3.
منم دوستش نداشتم🥲

اره خیلی تندشدنش یهو رفت رومخ

1404/5/24

بطور کلی کتابای ترند خیلی وقتا انتظارات خواننده رو برآورده نمیکنن
 ، نمیدونم مشکل از کجاست ، سلیقه مردم یا فضای مجازی .

1404/5/24

من تقریبا کلا فقط کتابای ترند میخونم و خیلی کم پیش میاد کتابی رو بخونم که اسمش به گوشم نخورده باشه یا نویسنده‌شو نشناسم . و کسایی که منو میشناسن میدونن آدم سختگیری نیستم و تقریبا همه کتاب هامو دوست دارم ولی این کتاب بی اندازه رومخ بود.

وایولت

وایولت

1404/5/26

مسئله اینجاست که معمولا کتابای ترند توسط کتابخون‌های تازه‌کار ترند میشن و بعد انتظار مخاطبان سختگیر رو بالا می‌برن.

1404/5/27

دقیقا ، نکته خیلی قابل توجهی رو گفتی!
متاسفانه مشکلی که توی جامعه وجود داره اینه که تعداد کمی از مردم کتابخونن
برای همینه که وقتی یه کتاب ترند میشه ، اون قسمت از مردم که تعداد کمی کتاب خوندن از خوندن اون کتاب لذت میبرن اما اون آدمایی که تعداد بیشتری کتاب خوندن انتظاراتشون برآورده نمیشه ، در واقع شاید بشه اینطور گفت
مردم کتاب کمی خوندن در نتیجه توانایی کافی برای هضم کتابای پرمعنی رو ندارن
برا همینه که جذب کتاب های ترند میشن که محتوای فاخر و قابل توجهی نداره ، چون براشون قابل فهم تره!
و این به این معنا نیست که مردم ما توانایی درک محتوای فاخر ترو ندارن
به این معنیه که کتاب های کمتری خوندن متاسفانه ...
@msr86