یادداشت ماه آسمان 🇵🇸

دیزی دارکر
        پایانی بر یک کتاب هیجان انگیز.
دیزی دارکر اقتباس نسبتا خوبی از رمان معروف «و‌آنگاه هیچ‌کس نماند یا ده بچه‌ی زنگی» اثر آگاتا کریستی است. کلا این دست اقتباس های امروزی که‌تحت تاثیر یک رمان بزرگ هستند  رو دوست دارم، اگر چه اغلب نصف شاهکار اصلی خوب از آب درنمی‌آیند ،اما خاطره بازی با آنها هیجان انگیز‌است.
روند داستان عالی است و غافلگیری ها فراوان، هر لحظه مشتاقانه در جست‌و جوی قاتل و مقتول بودم، از آنجا که در همان آغاز داستان رفتم فصل اخر را خواندم، حدس قاتل دیگر لحظه ی طلایی نبود، این مسیر منتهی به قتل بود که داستان را برای من جذاب میکرد.
پایان ماورایی خاصی دارد، همه پسند نیست و احتمالا ناامیدتان کند، اما مسیری که شما را به سرانجام رسانده انقدر خوب هست که از پایان چشم پوشی کرد...
خب البته  آلیس فینی مثل رمان سنگ، کاغذ، قیچی باز هم حقه سوار کرده اما این بار کمتر ناراحتم کرد.اگر نشانه ها را  کنار هم بگذارید میفهمید فینی چه حقه ای زده تا دستش تا لحظه ی آخر رو نشود و در عین حال سرنخ بزرگ را به دست مخاطب داده است.
دوستش داشتم...

1.1k

چرا فصل آخرش رو خوندی؟😶
کل لذتش از بین نرفت؟

یه عادته، خوب یا بد نمیدونم.کتابی که خیلی دوست داشته باشم میرم‌صفحه اخر یا فصل آخرش را میخونم، بعد با شُک این که چرا اینطوری شد، تا به جواب نرسم از‌خوندن دست نمیکشم...
منم اینجوری لذت میبرم دیگه...

چه بامزه، عادات کتاب‌خوانی بقیه خیلی برام جالبه 😄
@moonshine

چه جالب منم دوست دارم صفحه آخر و بخوانم😆
لذت گناه‌آلود😈

وااای چه جالب.🤩🤩

ریحان

1403/6/7

باز شما خیلی خوب امتیاز دادی ، به نظرم پایان خوبی نداشت اگر پایان عاقلانه تری داشت خیلی بهتر می‌شد 🙃
اما هیجان کتاب واقعا فوق العاده بود ..

پایان های واقعی و عاقلانه زیاد برام جذاب نیست..😅
انصافا خیلی مهیج‌بود،‌داستان رو‌خیلی دوست داشتم.
فصل اخر خوندن باعث نمیشه از لذت خوندن کتاب برام کم بشه، یه جور هیجان مضاعف میده  برای ادامه دادن.

ریحان

1403/6/7

چقدر جالب 😃
@moonshine

من معمولا صفحه آخر رو باز میکنم و یه نگاه ریز می اندازم و  خیلی سریع می بندم ولی چند دفعه بدجوری لو رفت داستان و دیگه جلوی خودم رو میگیرم . با اینکه کار سختیه 😂علاقه ای هم به دونستن پایانش ندارم از روی سرگرمی باز میکنم صفحه ی آخر رو .