بریدههای کتاب saeedehsoleymanian saeedehsoleymanian دیروز راهنمای مردن با گیاهان دارویی عطیه عطارزاده 3.4 153 صفحۀ 28 زندگی در چیز های کوچک گسترده است. 0 5 saeedehsoleymanian دیروز راهنمای مردن با گیاهان دارویی عطیه عطارزاده 3.4 153 صفحۀ 15 دنیا بر پایه ی پوچی استوار است و بی آن شاید هیچ چیز تحقق نمی پذیرفت. 0 3 saeedehsoleymanian دیروز راهنمای مردن با گیاهان دارویی عطیه عطارزاده 3.4 153 صفحۀ 15 شروع می کنم به دیدن، دیدن چیزهایی که آدم های معمولی به چشم شان نمی آید.آن ها به قدری به دیدن چیز ها با دو چشم عادت کرده اند که توانایی حقیقی دیدن را از دست داده اند. 0 4 saeedehsoleymanian دیروز راهنمای مردن با گیاهان دارویی عطیه عطارزاده 3.4 153 صفحۀ 13 جزئیات اهمیتی ابدی دارند چرا که تنها در صورت فهم آن هاست که می توان با کلیات و سر آخر با جهان هماهنگ شد . 0 3 saeedehsoleymanian دیروز راهنمای مردن با گیاهان دارویی عطیه عطارزاده 3.4 153 صفحۀ 10 فکر می کنم آدمیزاد واقعاً به هر چیزی توی این جهان عادت می کند. 0 3 saeedehsoleymanian 6 روز پیش فریدون سه پسر داشت عباس معروفی 4.2 20 صفحۀ 60 آدم می تواند در آنِ واحد در دو جا حضور داشته باشد، یکی آنجایی که هست، یکی آنجایی که می خواهد باشد. 0 16 saeedehsoleymanian 6 روز پیش فریدون سه پسر داشت عباس معروفی 4.2 20 صفحۀ 54 به امید فردا روزمان را شب می کنیم و هیچوقت یادمان نمی ماند که فردا همین امروز است.دنبال چیزی می گردیم که نمی دانیم چیست ،یا می دانیم و می ترسیم بگوییم، اسمش را گذاشته ایم فردا. 0 8 saeedehsoleymanian 1404/4/5 این عشق هیولایی محسن چاوشی 5.0 0 صفحۀ 29 0 3 saeedehsoleymanian 1404/4/4 اشک های آبی، اشک های زرد محمد ماغوط 2.0 0 صفحۀ 26 آه مادر! اگر آزادی برف بود تمام عمرم بی سر پناه می خفتم. 0 1 saeedehsoleymanian 1404/4/4 بیوه کشی یوسف علیخانی 3.1 14 صفحۀ 16 آدمیزاده نشخوارش خیال است 1 22