بریدههای کتاب نرگس ناصری نرگس ناصری 1404/4/1 سقای آب و ادب سیدمهدی شجاعی 4.4 90 صفحۀ 66 ای ماه درخشان! تو همواره یاورم بودی و پشت و پناهم. در همه ی مشکلات و تنگناها و مصیبت ها. بعد از تو زندگی،طراوت ندارد،روح ندارد،معنا ندارد. اما به یقین فردا با هم و کنار هم خواهیم بود. منشأ شکیب و منتهای شکوایم خداست در همه ی این مصیبت ها و تنگناها و تشنگی ها. 0 3 نرگس ناصری 1404/4/1 سقای آب و ادب سیدمهدی شجاعی 4.4 90 صفحۀ 65 و حسین حسرت بار زمزمه میکند: آنها که دوستشان می داشتم رفتند، و من مانده ام میان آنان که دوستشان نمی دارم. 1 10 نرگس ناصری 1404/3/30 آینه در آینه (برگزیده شعر) محمدرضا شفیعی کدکنی 4.5 13 صفحۀ 50 یک مرد اگر به خاک می افتد، برمیخیزد بجای او صد مرد. این است که کاروان نمی ماند. 0 6 نرگس ناصری 1404/3/15 عوامل رشد، رکود، انحطاط علی صفایی حائری 4.8 19 صفحۀ 81 خیال نکنید آگاهی با عمل همدم است! انسان بخاطر تعصب ها،هوس ها و حسادت هایش در عین حال که آگاهی دارد،علمش را زیر پا میگذارد. 0 7 نرگس ناصری 1404/3/5 کتاب فاضل نظری 4.1 55 صفحۀ 15 زیان اگر همه ی سود آدم از دنیاست جدال خلق چرا بر سر زیاد و کم است اگر به ملک رسیدی جفت مکن به کسی که آنچه کاخ تو را خاک میکند ستم است 0 5 نرگس ناصری 1404/2/31 وجود فاضل نظری 4.3 44 صفحۀ 111 زندگی بر مردم آزاده ی بی آرزو سخت میگیرد ولی آسان به پایان میرسد 0 6 نرگس ناصری 1404/2/26 جاذبه ی حسینی: گزیده ی بیانات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) درباره ی حضرت زینب کبری (س) و اربعین حسینی سیدعلی خامنه ای 4.2 13 صفحۀ 23 عظمت زینب (س)فقط صبر او نیســت؛ عظمــت زینب(س) در جمع شــدن تمــام خصوصیّــات برجســته ی یک انســان بــزرگ و شــخصیّتهای عظیم تاریخ در این زن اســت که در این چند روز از روزهای آخر دهه ی محرّم تا برگشــتن به مدینه که بار را تحویل داد و مســئولیّت او تمام شــد 0 2 نرگس ناصری 1404/2/25 روابط متکامل زن و مرد علی صفایی حائری 4.3 30 صفحۀ 13 و اما پاكى دل، ناچار پاكى عمل را به دنبال خواهد آورد، كه درخت زنده بار خواهد داد و دل پاك، عمل پاك خواهد آورد. 0 2