بریدههای کتاب نعیمه خانی نعیمه خانی 1404/5/30 آتش، بدون دود: هرگز آرام نخواهی گرفت هر سرانجام، سرآغازی ست (کتاب های ششم و هفتم) نادر ابراهیمی 4.5 19 صفحۀ 471 تن پرستی و منپرستی هر دو از بیماریهای زاییدهی نظام سرمایهداری مفسد نامتعادل است. 0 24 نعیمه خانی 1404/5/24 آتش، بدون دود: هرگز آرام نخواهی گرفت هر سرانجام، سرآغازی ست (کتاب های ششم و هفتم) نادر ابراهیمی 4.5 19 صفحۀ 92 ای نیکبختی انسان! چه خون ها که به خاطر وصل به تو بر خاک میریزد، و تو، هنوز، این همه دوری از انسان! 0 11 نعیمه خانی 1404/5/22 آتش، بدون دود: واقعیت های پرخون، حرکت از نو (کتاب های چهارم و پنجم) نادر ابراهیمی 4.5 11 صفحۀ 280 اشتباه اساسی و جبران ناپذیر او این است که خیال میکند اگر او کاری به کار نیا نداشته باشد، دنیا هم کاری به کار او نخواهد داشت. حرفش از قدیم این بوده که: 《 افعی نمیزند مگر آنکه پا روی دمش بگذاری》و نمی فهمد که 《گرگهای گرسنه پاره میکنند انتخاب نمیکنند》 ... 0 5 نعیمه خانی 1404/5/22 آتش، بدون دود: واقعیت های پرخون، حرکت از نو (کتاب های چهارم و پنجم) نادر ابراهیمی 4.5 11 صفحۀ 218 حال سوختیم ... حتی بدون دود. آنجا بیمار و غیر بیمار می سوزد. پس طب، به ،تنهایی فریب است و درماندگی، نه چیزی بیش ... 0 3 نعیمه خانی 1404/5/22 آتش، بدون دود: واقعیت های پرخون، حرکت از نو (کتاب های چهارم و پنجم) نادر ابراهیمی 4.5 11 صفحۀ 300 0 1 نعیمه خانی 1404/5/22 آتش، بدون دود: واقعیت های پرخون، حرکت از نو (کتاب های چهارم و پنجم) نادر ابراهیمی 4.5 11 صفحۀ 380 اینجا میدان سیاست است نه عرصه ی حقیقت؛ و سیاست یعنی دروغ گفتن در حفاظِ 《مصلحتِ مردم》، ریا کردن در پناه 《آرمانِ مقدس نجات مردم》، دزدیدن زیر چتر 《حفظ منافع مردم》 خیانت کردن، به نام «خدمت صادقانه به مردم》 ... 0 1 نعیمه خانی 1404/5/22 آتش، بدون دود: واقعیت های پرخون، حرکت از نو (کتاب های چهارم و پنجم) نادر ابراهیمی 4.5 11 صفحۀ 250 0 3 نعیمه خانی 1404/5/20 آتش، بدون دود: واقعیت های پرخون، حرکت از نو (کتاب های چهارم و پنجم) نادر ابراهیمی 4.5 11 صفحۀ 246 کسی از مرگ میترسد، که زندگی را، به هر صورتی، میپرستد. من مطلقا زندگی پرست نیستم. 0 8 نعیمه خانی 1404/5/20 آتش، بدون دود: واقعیت های پرخون، حرکت از نو (کتاب های چهارم و پنجم) نادر ابراهیمی 4.5 11 صفحۀ 211 نظام بد، خیال میکند ما نمیفهمیم بد است. چرا؟ چون شعار های خوب میدهد. بعد هم خیال میکند مردم خرند؛ شعار خوب و عمل خوب را یکی میدانند. 3 42 نعیمه خانی 1404/5/19 آتش، بدون دود: واقعیت های پرخون، حرکت از نو (کتاب های چهارم و پنجم) نادر ابراهیمی 4.5 11 صفحۀ 207 ثروتمندان از لذت خسته میشوند، فقیران از حبّ وطن کمینه شعار نامدار ترکمن 0 5 نعیمه خانی 1404/5/19 آتش، بدون دود: واقعیت های پرخون، حرکت از نو (کتاب های چهارم و پنجم) نادر ابراهیمی 4.5 11 صفحۀ 135 0 6 نعیمه خانی 1404/5/19 آتش، بدون دود: واقعیت های پرخون، حرکت از نو (کتاب های چهارم و پنجم) نادر ابراهیمی 4.5 11 صفحۀ 126 در زمان ما، خنده ارزان نیست _ خنده از ته دل. تا بخواهی، پوزخند و زهرخند و ریشخند؛ اما یک خنده پاک، کاش میجُستی، قابش میکردی، و به دیوار اتاقت میکوبیدی ... 0 14 نعیمه خانی 1404/5/12 پرسش گری سقراطی در روان درمانی و مشاوره: پرورش هنر و مهارت پرسش گری علی صاحبی 0.0 صفحۀ 93 هدف تهایی در درمان رفتاری.شناختی کمک به مراجع است تا پرسش های بهتری از خود داشته باشد. ایده آل است که فرآیند پرسگری سقراطی که درمانگر با مراجع دارد را درونی کنند ... و هنگامی که افکار خودآیند منفی جدیدی به ذهنشان می آید ... بتوانند از این روند استفاده کنند و گیر افکار خود نیوفتند. 0 9 نعیمه خانی 1404/5/7 آتش، بدون دود: گالان و سولماز، درخت مقدس، اتحاد بزرگ (کتابهای اول، دوم و سوم) نادر ابراهیمی 4.7 44 صفحۀ 551 اندوهی که از اعماق تفکر سرچشمه نگیرد؛ اندوه نیست، عزای باطل و بیاعتباری بخاطر سرکوب شدن امیال فردیست؛ و انسان متفکری که گهگاه گرفتار اندده نشود، علیل و ناقص است ... دور از پرواز، دور از شکفتن روح ... 4 20 نعیمه خانی 1404/5/2 آتش، بدون دود: گالان و سولماز، درخت مقدس، اتحاد بزرگ (کتابهای اول، دوم و سوم) نادر ابراهیمی 4.7 44 صفحۀ 324 سیه بختی انسان از روزی شروع نشد که اشتباه کرد؛ از روزی شروع شد که پی به اشتباه خود برد و به آن اعتراف نکرد ... 0 29 نعیمه خانی 1404/5/2 آتش، بدون دود: گالان و سولماز، درخت مقدس، اتحاد بزرگ (کتابهای اول، دوم و سوم) نادر ابراهیمی 4.7 44 صفحۀ 314 ما حق نداریم از همهی آنچه در گذشته کردهایم دفاع کنیم؛ چرا که در این صورت، هیچ چیز تغییر نخواهد کرد و درست نخواهد شد. 0 14 نعیمه خانی 1404/5/1 آتش، بدون دود: گالان و سولماز، درخت مقدس، اتحاد بزرگ (کتابهای اول، دوم و سوم) نادر ابراهیمی 4.7 44 صفحۀ 278 ریشه ی همهی مرضها در حکومت بد است؛ حکومتی که بیماری مزمن مسری دارد... سیاست تا آنجا که من فهمیده ام، یعنی «انتخاب حکومت»؛ و این حکومت هایی که شما دارید دچار یک اسهال تاریخی هستند، و این سرزمین هم مستراح بزرگ آنهاست. سرنگون کردن یک گروهشان، و روی کارآوردن گروه دیگری از ایشان، هیچ خاصیتی ندارد ... 0 20 نعیمه خانی 1404/4/30 آتش، بدون دود: گالان و سولماز، درخت مقدس، اتحاد بزرگ (کتابهای اول، دوم و سوم) نادر ابراهیمی 4.7 44 صفحۀ 247 آق اویلری که سرسختی دربرابر دشمن را به آنها آموخت، چنان رفتار نکرد که شناخت دشمن را هم به آنها بیاموزد. آنها بی ترحماند، بدون این که بدانند با چه کسی باید بی ترحم باشند! 0 6 نعیمه خانی 1404/4/27 آتش، بدون دود: گالان و سولماز، درخت مقدس، اتحاد بزرگ (کتابهای اول، دوم و سوم) نادر ابراهیمی 4.7 44 صفحۀ 139 این اعتماد کور، بزرگترین دلیل درماندگی ماست ... آری این گونهاند مردمی که حق دانستن و قضاوت کردن، این حیاتیترین حقوق خویش را به دیگران واگذار میکنند، و راهشان را نه با تکیه بر آگاهی و شناخت، بل بر اساس اعتماد یکپارچه به رهبران میپیمایند و تسلیم اراده کسانی میشوند که مصالح ایشان، چه بسا همیشه با مصالح و آرمانهای تودهها یکی نباشد. 1 12 نعیمه خانی 1404/4/25 برف بهاری یوکیو میشیما 4.4 8 صفحۀ 414 من نهایت خوشبختی را شناختم و آن قدرها هم پر طمع نیستم که آن را برای همیشه بخواهم؛ هر خواب و رؤیایی به پایان میرسد. آیا این احمقانه نیست که به رغم آنکه میدانیم هیچ چیز برای همیشه ادامه ندارد بخواهیم برای داشتن چیزی تا ابد پا فشاری کنیم؟ 0 11