بریدههای کتاب روحِ لابهلای سطرها :) 🇮🇷 روحِ لابهلای سطرها :) 🇮🇷 1404/4/25 بادام وون پیونگ سون 3.9 306 صفحۀ 30 کتابها مرا به جاهایی میبردند که در هیچ موقعیت دیگری نمیتوانستم به آنجا بروم، اعترافات افرادی را با من به اشتراک میگذاشتند که تا حالا ندیده بودمشان و درمورد زندگیهایی بودند که هرگز شاهد آنها نبودم. احساساتی که من هیچ وقت قادر به درکشان نبودم و حوادثی که هیچگاه تجربهشان نکرده بودم ،همگی در این است کتابها یافت میشدند. ذات کتاب از پایه و اساس با نمایشهای تلویزیونی و فیلم های سینمایی متفاوت است. 0 12 روحِ لابهلای سطرها :) 🇮🇷 1404/4/22 نخل و نارنج یامین پور 4.4 199 صفحۀ 222 برای زیستن در سفر باید سبکبال بود. تخفّفوا، تلحقول.[سبک بار شوید تا برسید] آنچه را وبال کرده اید، بگذارید و خود را رها کنید. از ماندن بهراسید. هر یک لحظه که به ایستادن بیاندیشید، یک عمر از مقصد بازماندهاید... 0 3 روحِ لابهلای سطرها :) 🇮🇷 1404/4/19 نامیرا صادق کرمیار 4.4 219 صفحۀ 143 «هانی گفت؛ عمار یاسر در جنگ صفین بر سر معاویه فریاد زد که ما پیش از این، بر سر نزول آیات با شما جنگیدهایم و امروز، بر سر تأویل و تفسیر آن با شما میجنگیم... و اکنون با باید آن کنیم که عمار کرد!» 0 3 روحِ لابهلای سطرها :) 🇮🇷 1404/4/19 نامیرا صادق کرمیار 4.4 219 صفحۀ 210 «و اما من! هرگز برای امام خویش تکلیف معین نمیکنم، که تکلیف خود را از حسین میپرسم. و من حسین را نه فقط برای خلافت، که برای هدایت میخواهم. و من... حسین را برای دنیای خویش نمیخواهم، که دنیای خود را برای حسین میخواهم. آیا بعد از حسین کسی را میشناسی که من جانم را فدایش کنم؟» -قیسبنمسهرصیداوی، فرستادهی حسینبنعلی 1 6 روحِ لابهلای سطرها :) 🇮🇷 1404/3/28 حاج فلسطین: مرور خاطره محور و تحلیلی زندگی شخصی، اعتقادی و نظامی شهید حاج عماد مغنیه از کودکی تا شهادت الهه آخرتی 4.6 10 صفحۀ 327 جان باختن در راه آرمان، هدف و نبردِ از سر عزت، مرگ محسوب نمیشود و شیوه زندگی چنین افرادی برای همیشه در خاطر ملت، وطن و تمام آزادی خواهان جهان باقی خواهد ماند. 0 11 روحِ لابهلای سطرها :) 🇮🇷 1404/3/28 حاج فلسطین: مرور خاطره محور و تحلیلی زندگی شخصی، اعتقادی و نظامی شهید حاج عماد مغنیه از کودکی تا شهادت الهه آخرتی 4.6 10 صفحۀ 326 ردپای حاج عماد مغنیه در تمام موشکهایی که از غزه به سمت دشمن صهیونیستی پرتاب میشود به چشم میخورد. 0 7 روحِ لابهلای سطرها :) 🇮🇷 1404/3/28 حاج فلسطین: مرور خاطره محور و تحلیلی زندگی شخصی، اعتقادی و نظامی شهید حاج عماد مغنیه از کودکی تا شهادت الهه آخرتی 4.6 10 صفحۀ 321 ما هیچ شبی نمیخوابیم، مگر آنکه به دشمنان فکر میکنیم و دشمن پیش چشم ماست. این رژیم ماندنی نخواهد بود.(...) اعمالی که رژیم صهیونیستی انجام میدهد، بیانگر ناپایداری رژیم صهیونیستی است و ما این آثار را دیده و حس میکنیم. ما این وحشت و دست و پا زدنها و عملیاتهای دیوانهوار را میبینیم و اینها آثار آخرین تلاشهای مذبوحانهی آنهاست؛ به همین دلیل این نظام پایدار نخواهد بود. - بخشی از سخنرانی شهید حاج قاسم سلیمانی به مناسبت دهمین سالگرد شهادت شهید عماد مغنیه. 0 3 روحِ لابهلای سطرها :) 🇮🇷 1404/3/28 حاج فلسطین: مرور خاطره محور و تحلیلی زندگی شخصی، اعتقادی و نظامی شهید حاج عماد مغنیه از کودکی تا شهادت الهه آخرتی 4.6 10 صفحۀ 321 قصاص خون عماد شلیک یک موشک نیست. آنچه قصاص خون عماد است، کشتن یک نفر نیست. قصاص خون عماد و همهی عمادهایی که در فلسطین و لبنان به شهادت رسیدهاند و در ایران و دیگر مناطق با توطئه رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدهاند، برچیدن و بنیانکندن رژیم کودککش صهیونیستی است. - بخشی از سخنرانی شهید حاج قاسم سلیمانی به مناسبت دهمین سالگرد شهادت شهید عماد مغنیه. 2 4 روحِ لابهلای سطرها :) 🇮🇷 1404/3/22 حاج فلسطین: مرور خاطره محور و تحلیلی زندگی شخصی، اعتقادی و نظامی شهید حاج عماد مغنیه از کودکی تا شهادت الهه آخرتی 4.6 10 صفحۀ 86 به اطمینان رسیده بودم که زندگی، معرکه نبردی است که سختی هایش فلسفه ای به جز کسب معرفت در خصوص حقیقت دنیا و خودمان ندارد و دین و اهل بیت (علیهم السلام)، با همین منظور مارا به صبر در برابر مصیبت ها دعوت می کنند؛ برای رسیدن به مرتبه حقیقی انسان که خدا بر اساس آن ما را راهی دنیا و مبتلا به متعلقات آن کرده است. 0 3 روحِ لابهلای سطرها :) 🇮🇷 1404/3/20 خال سیاه عربی حامد عسکری 4.2 127 صفحۀ 188 خویشتنکشی اما با خودکشی فرق میکند. خویشتنکشی همان میزنم زمین هوا میره کودکی است. اما قصه قصهٔ توپ قلقلی سرخ و سفید و آبی نیست. نَفْس است که باید به زمینش بزنی که اوج بگیری. 0 0 روحِ لابهلای سطرها :) 🇮🇷 1404/3/20 خال سیاه عربی حامد عسکری 4.2 127 صفحۀ 191 زبان آبرو و عزت آدمی است. واژهها نبودند، هیچ نبود که شاخص آدمی از نبات و جماد باشد.نقش های خطخطی کوچولویی که به وسیلهشان حرف میزنیم، میشنویم، میخوانیم و مینویسیم و فکر میکنیم. 0 0 روحِ لابهلای سطرها :) 🇮🇷 1404/3/20 خال سیاه عربی حامد عسکری 4.2 127 صفحۀ 194 خنده بی ترجمهترین سلام دنیاست. 0 1 روحِ لابهلای سطرها :) 🇮🇷 1404/3/18 نی مه در شرجی سید عباس حسینی مقدم 4.4 7 صفحۀ 78 این خاک بیشتر از اینکه از اجنبی شکست خورده باشه زخم خورده آدم های وطنه. اونایی که وطنشون رو مایه تجارت کردن تا با خرابی اون کیسه خودشون رو بدوزن و پرِ پول کنن. 1 9