بریدهای از کتاب حاج فلسطین: مرور خاطره محور و تحلیلی زندگی شخصی، اعتقادی و نظامی شهید حاج عماد مغنیه از کودکی تا شهادت اثر الهه آخرتی
1404/3/28
ما هیچ شبی نمیخوابیم، مگر آنکه به دشمنان فکر میکنیم و دشمن پیش چشم ماست. این رژیم ماندنی نخواهد بود.(...) اعمالی که رژیم صهیونیستی انجام میدهد، بیانگر ناپایداری رژیم صهیونیستی است و ما این آثار را دیده و حس میکنیم. ما این وحشت و دست و پا زدنها و عملیاتهای دیوانهوار را میبینیم و اینها آثار آخرین تلاشهای مذبوحانهی آنهاست؛ به همین دلیل این نظام پایدار نخواهد بود. - بخشی از سخنرانی شهید حاج قاسم سلیمانی به مناسبت دهمین سالگرد شهادت شهید عماد مغنیه.