بریدههای کتاب 𝑯𝒂𝒅𝒊 𝑯𝒂𝒅𝒊 2 روز پیش مرگ خوش آلبر کامو 3.4 8 صفحۀ 80 احساس میکرد از گذشته و آنچه گم مرده، دور شده است. حال دیگر چیزی نمیخواست جز همین گرفتگی و انزوای درون و حرارت شفاف و صبورانه در چهره دنیا. او میخواست زندگی را مانند خمیر ورز داده و له شده در دست هایش بفشارد. 0 2 𝑯𝒂𝒅𝒊 2 روز پیش مرگ خوش آلبر کامو 3.4 8 صفحۀ 74 0 0 𝑯𝒂𝒅𝒊 1404/4/3 مرگ خوش آلبر کامو 3.4 8 صفحۀ 20 از خود و علایقش بیگانه شده و از دلش و حقیقت دور مانده بود. چیزهایی که در شرایط قبلی به هیجانش میآوردند، دیگر چنگی به دلش نمیزدند، چون بخشی از زندگی اش شده بودند. 0 6 𝑯𝒂𝒅𝒊 1404/3/29 معمای خیر و شر محمدحسن وکیلی 4.5 10 صفحۀ 22 0 3 𝑯𝒂𝒅𝒊 1404/3/22 انسان خداگونه یوال نوح هاراری 3.9 15 صفحۀ 220 افسانه بد نيست، بلکه اهميت حياتی هم دارد. بدون داستان های مشترکا پذيرفته شده در بارۀ چيزهايی مثل پول، دولت و شرکت تجاری، هيچ جامعــۀ پيچيدۀ انســانی کارايی نخواهد داشت. ما نمی توانيم بدون باور به قواعد تخيلی فوتبـال، فوتبـال بـازی کنيم، و نمی توانيم بدون باور بـه داسـتان های خيـالی، از مزايـای بازارهـا و دادگاه هـا بهره مند شويم. اما داستان ها تنها وسيله هستند. آن ها نبايد بـرای مـا هـدف و معيـار شوند. وقتی فراموش می کنيم که آن ها فقط خياالت هستند، ارتباط خود با واقعيت را از دست می دهيم. سپس جنگ تمام عيار راه می اندازيم تا برای شرکت تجـاری پـولهنگفتی به دست آوريم« يا »از منافع ملی دفاع کنيم. شرکت ، پــول و ملت تنهــا در تخيالت ما هستند. ما آن ها را برای اين به وجود آورده ايم تا به ما خـدمت کننـد. پس چگونه است که ما زندگی خود را برای آن ها قربانی می کنيم؟ 0 4 𝑯𝒂𝒅𝒊 1404/3/19 انسان خداگونه یوال نوح هاراری 3.9 15 صفحۀ 127 در حالی که انقلاب کشاورزی باعث ظهور ادیان خداباور شد، انقلاب علمی، آیین های اومانیستی(انسان باور) را پروراند که در آنها انسان جایگزین خدایان شد. خداباوران خدا را می پرستند و انسان باوران انسان را. اندیشه بنیادین آیین های انسان باوری همچون لیبرالیسم، کمونیسم و نازیسم این است که انسان خردمند ذاتی منحصر به فرد و مقدس دارد منبع هرگونه مرجعیت و معنا در جهان است. 0 1 𝑯𝒂𝒅𝒊 1404/2/26 جای خالی سلوچ محمود دولت آبادی 4.1 141 صفحۀ 319 0 3 𝑯𝒂𝒅𝒊 1404/2/26 جای خالی سلوچ محمود دولت آبادی 4.1 141 صفحۀ 218 0 2 𝑯𝒂𝒅𝒊 1404/2/24 جای خالی سلوچ محمود دولت آبادی 4.1 141 صفحۀ 28 مرگان در هر قدمی که برمیداشت، هر نفسی که از سلوچ دورتر میشد، احساس میکرد بار دیگر هزار فرسنگ به او نزدیک و نزدیک تر میشود. چهقدر دور؛ چه قدر دور از هم شب و روز گذرانده بودند. آی... که زندگانی چهجور تلف میشود! 0 5