بریدههای کتاب فاطمه صادقی فاطمه صادقی 1404/5/26 وقتی نیچه گریست اروین دی. یالوم 4.2 175 صفحۀ 268 -شاید یک مرد، تنها با مرد بودن میتواند زنانگیِ وجود یک زن را آزاد کند. 0 6 فاطمه صادقی 1404/5/6 در قفل شده فریدا مک فادن 4.0 82 صفحۀ 44 همیشه میگوید اگر کار اشتباهی هم میخواهی انجام دهی آنقدر باهوش باش که کسی نفهمد آنکار را انجام دادهای. 0 4 فاطمه صادقی 1404/4/30 بازی دروغ روت ویر 3.5 11 صفحۀ 149 وقتی بین خودت و دیگران دیوار میکشی، عدهای این طرف دیوار میمانند و بقیه آنطرف. بعد از مدتی هم آدمهای آنطرف دیوار دیگر فقط آنطرفیها نیستند، بلکه غریبهاند. رقیباند. دشمناند. 0 1 فاطمه صادقی 1404/4/30 بازی دروغ روت ویر 3.5 11 صفحۀ 298 چرا نفهمیده بودم که دروغی میتواند برای همیشه جای حقیقت را بگیرد و از ذهن آدمها هیچوقت پاک نشود. 0 1 فاطمه صادقی 1404/4/29 تراپی سباستین فیتزک 3.8 7 صفحۀ 62 -میدونی چیه؟ امید (واهی) مثل یه تیکه شیشهاس. روش قدم برمیداری و توی هر قدم، به پات فرو میره. بهترین سیاست بیرون کشیدن امیده. مطمئناً درد داره و مدتی طول میکشه بهبود پیدا کنی اما بعدش دوباره میتونی راه بری. چیزی به اسم سوگواری وجود داره و تو باید اون رو امتحان کنی. 0 3 فاطمه صادقی 1404/4/28 بازی دروغ روت ویر 3.5 11 صفحۀ 126 بعضی دردها فقط وقتی آروم میشن که همهچیز رو ویران کنی. 0 1 فاطمه صادقی 1404/4/28 در جستجوی کلینگزور خورخه ولپی 0.0 صفحۀ 363 عشاق فاسدترین پیامبران، غمگینترین قهرمانان و بیبصیرتترین حاکماناند. طوری از عشق خود دفاع میکنند که انگار تنها حقیقت واقعی در جهان همین است؛ این باور را با همان شدت عمل و خشونتی که دیکتاتورها و جلادان از خود بروز میدهند به دیگران تحمیل میکنند. این تعصب آنها را قادر میسازد که آسیب برسانند و نابود کنند، زخمی و فلج کنند و در نهایت سرنوشت دیگران را تعیین کنند. 0 0 فاطمه صادقی 1404/4/25 در جستجوی کلینگزور خورخه ولپی 0.0 صفحۀ 293 انتخابِ یک چیز به معنی ازدستدادن صدها دنیای احتمالی دیگر است. اگر آنچه گیرمان میآید موفقیتی موقت باشد. هیچ راه بازگشتی وجود نخواهد داشت. مشاهداتمان ما را محکوم به ماندن در این دنیا میکند. همین حالت برای موضوع عشق هم صادق است. 0 0 فاطمه صادقی 1404/4/25 در جستجوی کلینگزور خورخه ولپی 0.0 صفحۀ 208 عشق دقیقاً به این دلیل میمیرد یا کمرنگ میشود که افراد مورد بحث، مانند آغاز عشق، تلاشی برای ادامهٔ جستوجو نکردهاند. درست وقتی که شخص چیزی دارد- به مفهوم مالک آن بودن، تصرف آن- همان زمانی است که بیش از همیشه احتمال از دستدادن آن را دارد. 0 0 فاطمه صادقی 1404/4/21 در جستجوی کلینگزور خورخه ولپی 0.0 صفحۀ 104 -تصور میکنم چیزهایی وجود دارد که به هیچوجه نسبی نیست. مثلاً، خوب و بد نسبی نیست. این طرز استدلال فقط به جنایت منجر میشود. اراذل زیادی را میشناسم که از ایدهٔ نسبیت برای فرار از مجازات استفاده میکنند. میتوانی تصورش را بکنی چه اتفاقی میافتاد اگر همه فکر میکردند همهچیز نسبی است و هرکس میتواند هرطور دلش میخواهد رفتار کند؟ خیانت نسبی نیست. قتل نسبی نیست. شروع کردن جنگی که میلیونها نفر را به کشتن میدهد، به هیچوجه نسبی نیست. 0 0 فاطمه صادقی 1404/4/21 در جستجوی کلینگزور خورخه ولپی 0.0 صفحۀ 148 نمیدانم این قانون فیزیک است یا نه، ستوان. ولی وقتی آدم میترسد، بدترین کاری که میتواند انجام دهد این است که بیحرکت بماند. چون اوضاع بدتر میشود و این قسمت بد قضیه است. باید به محض ترسیدن با آن مبارزه کنی. باید در اولین حمله به آن غلبه کنی، وگرنه بهترینهایت را از تو میگیرد. 0 0 فاطمه صادقی 1404/4/20 در جستجوی کلینگزور خورخه ولپی 0.0 صفحۀ 72 طولی نکشید تا متوجه شود وقتی زنی را که عاشقش هستی حقیر بشماری، عشق به موجودی خبیث، بیرحم و منزوی تبدیل میشود. به ویویَن اطمینان داشت، اما از نفرتی که به آرامی پشت دیوارهای تسلیم و رضا در او شکل میگرفت نیز آگاه بود. 0 1 فاطمه صادقی 1404/4/18 داستان بامزه امیلی هنری 4.5 0 صفحۀ 295 چرا او مثل یک درد دائمی در قلبم است؟ میدانستم عوض بشو نیست. اما بخشی از وجودم امیدوار بود خودم آنقدر عوض شده باشم که اون دیگر نتواند ناراحتم کند یا این نسخهٔ جدیدِ من لایقِ ماندن در کنارش است. شاید هم آنقدر تمام احساسات درهمشکسته وجودم را درست کردهام که دیگر دوستداشتنی نیستم. 0 1 فاطمه صادقی 1404/4/18 داستان بامزه امیلی هنری 4.5 0 صفحۀ 139 -چیِ کتابخوندن رو انقدر دوست داری؟ +همهچیزش رو، باعث میشه حس کنم میتونم هرچقدر که بخوام زندگیهای مختلفی داشته باشم. 0 49 فاطمه صادقی 1404/4/18 داستان بامزه امیلی هنری 4.5 0 صفحۀ 369 همان دنیایی که با بیغرضی میتواند همهچیزت را بگیرد میتواند چیزهایی هم به تو ببخشد که حتی در رؤیاهایت نمیبینی. 0 1 فاطمه صادقی 1404/4/18 داستان بامزه امیلی هنری 4.5 0 صفحۀ 90 0 1 فاطمه صادقی 1404/4/8 قصر آبی لوسی مود مونتگمری 4.4 240 صفحۀ 275 -بهتر نیست بگذارید قلبتان شکسته شود تا اینکه پژمرده شود؟ قبل از اینکه قلب آدم شکسته شود، میتواند احساس فوقالعاده خوبی داشته باشد که به رنجش میارزد. 0 1 فاطمه صادقی 1404/4/5 بر استخوانهای مردگان اولگا توکارچوک 3.2 8 صفحۀ 260 همواره خشم پس از خویش فضایخالی عظیمی باقی میگذارد که بلافاصله سیلابِ اندوه بهسان رودی بی ابتدا و بی انتها بر آن جاری میشود. 0 0 فاطمه صادقی 1404/4/4 دختری که ماه را نوشید کلی ریگن بارنهیل 3.3 30 صفحۀ 127 هرروز دنیا برایش بزرگتر میشد و هرچه بیشتر یاد میگرفت، به خاطر چیزهایی که نمیدانست عذاب میکشید. 0 5 فاطمه صادقی 1404/4/4 همیشه یک نفر دروغ میگوید آلیس فینی 4.2 55 صفحۀ 295 مردم تمایل دارند درون کسانی که دوستشان دارند چیزی را ببینند که دلشان میخواهد. در ذهنشان دوباره به آنها شکل میدهند و به کسانی تبدیلشان میکنند که آرزو میکنند باشند، نه خود واقعیشان. 0 0