بریدههای کتاب الهام قنبری الهام قنبری 2 روز پیش قطره ای در دریا اشو 3.0 1 صفحۀ 17 در دنیا دو نوع انسان فقیر وجود دارد: فقیر فقیر و ثروتمند فقیر. ثروت هیچ ربطی با مال و منال ندارد ، بلکه به چگونه زندگی کردن تو، کیفیت زندگی تو ، موسیقی و شعر زندگی تو مربوط است. 0 0 الهام قنبری 2 روز پیش قطره ای در دریا اشو 3.0 1 صفحۀ 15 مردم در دروغ های راحتی بخش زندگی میکنند. نه به دنبال حقیقت، بلکه به دنبال تسلی خاطر هستند. 0 0 الهام قنبری 4 روز پیش خداحافظ ویتامین ریچل کانگ 2.9 2 صفحۀ 172 «اگر من جای تو بودم» عبارتی است که واقعاً هرگز آن را نفهمیدم . چرا میگوییم « اگر جای تو بودم » ، واقعاً چرا میگوییم « اگر من جای تو بودم» ؟ وقتی مشکل اینجاست که تو جای من نیستی. ای کاش هر وقت مردم میخواستند کسی را نصیحت کنند با این عبارت شروع میکردند *«چون من جای خودم هستم.»* 0 0 الهام قنبری 4 روز پیش خداحافظ ویتامین ریچل کانگ 2.9 2 صفحۀ 167 به نظرم تا وقتی هنوز کسی چیزی رو به یاد داره مهم نیست دیگری چه چیزی رو به یاد داره و چه چیزی رو از یاد برده. 0 0 الهام قنبری 4 روز پیش خداحافظ ویتامین ریچل کانگ 2.9 2 صفحۀ 108 از مدتها پیش ، دیگر به این فکر نمیکنم که چرا این همه دیوانه وجود دارد ؟ آنچه الان باعث تعجب من است این است که چگونه همه اینقدر دانا شدند؟ 0 0 الهام قنبری 4 روز پیش خداحافظ ویتامین ریچل کانگ 2.9 2 صفحۀ 95 میدانید در مورد جوئل چه چیزی غیر منصفانه است؟ اینکه من در بطری را شل کردم، حالا یک نفر دیگر میتواند ان را به راحتی باز کند. 0 0 الهام قنبری 4 روز پیش قطره ای در دریا اشو 3.0 1 صفحۀ 24 تناقض در اینجاست که هر قدر شکیبا تر باشی، زودتر به نتیجه میرسی و هر قدر ناشکیبا تر، زمان بیشتری طول میکشد. 0 0 الهام قنبری 4 روز پیش قطره ای در دریا اشو 3.0 1 صفحۀ 48 فقط یک انسان خوش و شادمان میتواند دیندار باشد، زیرا او چیزهای زیادی دارد که بابت انها از خدا سپاسگزاری کند. 0 0 الهام قنبری 4 روز پیش قطره ای در دریا اشو 3.0 1 صفحۀ 20 مرشد واقعی، به گونه ای عمل میکند که تو چراغ درون خود را بیابی. دوست ندارد بر او تکیه کنی، زیرا وابستگی از هر نوعی که باشد اسارت است. 0 0 الهام قنبری 6 روز پیش هنر رفتار با زنان آرتور شوپنهاور 2.1 6 صفحۀ 69 فریدریش شیللر واگویه : « بدون زنان کسی در آغاز زندگی یاریمان نمیکرد ،در میانه زندگی شادمان نمیساخت و در پایان تسلای خاطر نمیدادمان» 0 0 الهام قنبری 7 روز پیش زنان زیرک: چرا مردها عاشق زنان زیرک می شوند؟ شری آرگوو 3.5 2 صفحۀ 195 وقتی مردی تاکید دارد که نمیخواهد مورد سواستفاده قرار بگیرد، خودش در حال سواستفاده کردن است. 0 0 الهام قنبری 7 روز پیش چرا تا به حال کسی این ها را به من نگفته بود؟ جولی اسمیت 3.9 23 صفحۀ 27 بدخلقی به احتمال زیاد، بیش از اینکه علامت نقص عملکردی مغز باشد، نشان دهنده ی نیازهای براورده نشده ی فرد است 0 4 الهام قنبری 7 روز پیش چرا تا به حال کسی این ها را به من نگفته بود؟ جولی اسمیت 3.9 23 صفحۀ 24 ما نمیتوانیم فقط با فشردن یک دکمه مجموعه ای از احساسات دل خواهان را برای هر روز تولید کنیم. اما میدانیم که احساس ما با وضعیت بدن، افکار غالب هر روز و عملکردمان ارتباط تنگاتنگی دارد، پس روی سایر بخش های تجربه هم تاثیر بگذاریم و تغییرشان دهیم. واکنش دایم بین مغز ، بدن و محیط اطراف ما حاکی از این واقعیت است که ما میتوانیم از این سه عامل در راستای کنترل احساسمان بهره ببریم. 0 1 الهام قنبری 1404/4/18 چرا تا به حال کسی این ها را به من نگفته بود؟ جولی اسمیت 3.9 23 صفحۀ 16 ابزارها در جعبه عالی و کارآمد به نظر میرسند، اما فقط زمانی که از کمکشان بهرهمند میشوید که آنها را از جعبه بیرون بیاورید و تمرین کنید تا نحوه استفاده درست از آنها را یاد بگیرید . هر ابزار نیاز به تمرین منظم دارد اگر یک بار چکش زدید و میخ خم شد باز هم تلاش کنید. 0 27 الهام قنبری 1404/4/18 چرا تا به حال کسی این ها را به من نگفته بود؟ جولی اسمیت 3.9 23 صفحۀ 15 با کمی راهنمایی و خودآگاهی هر رنج و کشمکشی میتواند به قویتر شدن احساسات و رشد ما منجر شود. 0 0 الهام قنبری 1404/4/18 زنان زیرک: چرا مردها عاشق زنان زیرک می شوند؟ شری آرگوو 3.5 2 صفحۀ 81 اگر مرد کاری کرد که نسبت به خودتان احساس ناامنی کنید، اجازه دهید این احساس راهنمای شما باشد. 0 0 الهام قنبری 1404/4/18 زنان زیرک: چرا مردها عاشق زنان زیرک می شوند؟ شری آرگوو 3.5 2 صفحۀ 41 تفاوت بین شرایط این نیست که با او چه رفتارهایی میکنید، بلکه در این است که با خودتان چه رفتاری میکنید؟! 0 0 الهام قنبری 1404/4/18 زنان زیرک: چرا مردها عاشق زنان زیرک می شوند؟ شری آرگوو 3.5 2 صفحۀ 23 اگر مردی در طی دوران اشنایی تلاشی نکرد یعنی در اینده هم خبری نخواهد بود. این رفتار هیچ ربطی به ارزش شما ندارد. 0 0 الهام قنبری 1404/4/15 زنان زیرک: چرا مردها عاشق زنان زیرک می شوند؟ شری آرگوو 3.5 2 صفحۀ 23 اگر مردی در طی دوران نامزدی تلاشی نکرد یعنی این که در اینده هم خبری نخواهد بود. ``این رفتار هیچ ربطی به ارزش شما ندارد`` 0 0 الهام قنبری 1404/4/10 انسان خداگونه: تاریخ مختصر آینده یوال نوح هاراری 3.9 15 صفحۀ 79 تاریخ دانان گذشته را مطالعه نمیکنند که تکرارش کنند،مطالعه میکنند که از ان خلاص شوند. 0 0