بریده کتابهای اﻟﻫﻫ اﻟﻫﻫ 1403/8/17 جاذبه و دافعه علی (ع) مرتضی مطهری 4.6 67 صفحۀ 48 خودپرستی محدودیت و حصار است. عشق به غیر مطلقاً، این حصار را میشکند. 0 5 اﻟﻫﻫ 1403/8/13 جاذبه و دافعه علی (ع) مرتضی مطهری 4.6 67 صفحۀ 22 غالباً خیال میکنند که حسن خلق و لطف معاشرت و به اصطلاح امروز «اجتماعی بودن» همین است که انسان همه را با خود دوست کند.اما این برای انسان هدفدار و مسلکی-که فکر و ایدهای را در اجتماع تعقیب میکند و درباره منفعت خودش نمیاندیشد- میسر نیست. چنین انسانی خواه ناخواه یکرو و قاطع و صریح است مگر آنکه منافق و دورو باشد. زیرا همه مردم یک جور فکر نمیکنند و یک جور احساس ندارند و پسندهای همه یکنواخت نیست. 0 4 اﻟﻫﻫ 1403/8/6 آتش بدون دود: هر سرانجام، سرآغازی ست جلد 7 نادر ابراهیمی 4.6 28 صفحۀ 390 جنگیدن علیه ستمکاران جهان، تنها حق معتبریست که برای انسان عصر ما باقی ماندهاست. زیرا درست در آن لحظه که ستمکاران برمیخیزند تا این حق مقدس را از انسان سلب کنند، درست در همان لحظه این جنگ به اوج عظمت و حقانیت خود میرسد. 0 5 اﻟﻫﻫ 1403/7/24 آتش بدون دود: هر سرانجام، سرآغازی ست جلد 7 نادر ابراهیمی 4.6 28 صفحۀ 40 یا به این میدان نیا، یا تمام بیا! جنگ کاهلانه، همیشه به سود دشمن است. "کج دار و مریز" حرف مُفتِمُفت است. بادیهیی که کجش داشتهیی و نمیریزد، درواقع، چیزی در آن نیست که بریزد. بادیه که لبالب شد، یک ذرّه هم نمیتوان کجش کرد. هیچ موجودی در جهان، نفرتانگیزتر از عاشق نیمبَند نیست. 0 3 اﻟﻫﻫ 1403/7/24 آتش بدون دود: هر سرانجام، سرآغازی ست جلد 7 نادر ابراهیمی 4.6 28 صفحۀ 14 اصولاً، خستگی، یک خصلت روشنفکریست. ما مردم، هرگز خسته نمیشویم _نه از کار، نه از مبارزه، نه از امید، نه از داشتن ایمان و اعتقاد. 0 5 اﻟﻫﻫ 1403/5/3 رسوب سولاری جنتیل 3.0 1 صفحۀ 97 توضیح میدهد:«هر دو سه سال یک بار مجدد میخونمش... قضیه دیروز و امروز نیست.» «هر دو سه سال یک بار؟» من به ندرت کتابی را دو بار میخوانم. کتابهای فوقالعادهی بیشماری وجود دارد که نخواهی کتابی را دوباره بخوانی. میگوید:«فقط گتسبی... یادم میآره که آدمهای ناقص میتونن اثرهای بینقص ادبی خلق کنن» 0 3 اﻟﻫﻫ 1403/4/21 ما تمامش می کنیم کالین هوور 3.8 121 صفحۀ 285 گمان میکنم یکی از بزرگترین نشانههای بلوغ یک فرد همین است، این که بداند چطور چیزهایی را که برای دیگران اهمیت دارد درک کند حتی اگر برای خودش اهمیت چندانی نداشته باشند. 0 3