بریدههای کتاب علی شهرستانی علی شهرستانی 1403/4/31 تاراس بولبا نیکلای واسیلیویچ گوگول 3.3 19 صفحۀ 121 آدم عاشق شبیه چرم خیسخورده است. میتوان آن را برداشت و به هر طرف خم و راستش کرد ... 0 7 علی شهرستانی 1403/4/31 تاراس بولبا نیکلای واسیلیویچ گوگول 3.3 19 صفحۀ 111 لبان زیبای دلدار را که کنار گونهی خود بود بوسید و بوسهاش هم بیپاسخ نماند. آنها در این بوسهی پرشور که هر دو تشنهاش بودند، چیزی را احساس کردند که هر آدمی تنها یکبار در عمرش احساس میکند ...باری، چنین شد که آندری، این قزاق دلیر، یکسره از دست رفت! 0 2 علی شهرستانی 1403/4/31 تاراس بولبا نیکلای واسیلیویچ گوگول 3.3 19 صفحۀ 49 زندگی بدون مبارزه شایستهی یک انسان باشرف نیست! 0 7 علی شهرستانی 1403/4/19 مبارزه با وضع موجود سابینه فون دیرکه 3.3 0 صفحۀ 7 واقعیت این است که نظامهای مستقر، مانند چوب خشک ساکن و ثابت نمیمانند و زمانی که احساس کنند فکری، عقیدهای یا جریانی مقاومتناپذیر است (و نمیتوان سرکوبش کرد)، دست به مصادره عقاید آنان میزند و دست کم بخشی از آن برنامهها (مطالبههای اعتراضی) را مال خود میکند. 0 1 علی شهرستانی 1403/3/26 چاخان عزیز نسین 3.3 1 صفحۀ 13 از تمام منافعی که راه ترانزیتی برای یک شهر و یا یک قصبه دارد، مردم اینجا فقط سیگار آمریکایی کشیدن را یاد گرفتهاند! 0 1 علی شهرستانی 1403/3/21 زیستن با کتاب طریف خالدی 3.5 13 صفحۀ 58 به راستی چه چیزی این متون کلاسیک کهن را به متونی تبدیل کرده که اندیشه امروز ما را نیز فرا میگیرند؟ 0 6 علی شهرستانی 1403/3/21 زیستن با کتاب طریف خالدی 3.5 13 صفحۀ 51 در بارورشدن معرفت آدمی همان قدر که فهم درست اثرگذار است، شاید برخی از بدفهمیها هم بیتاثیر نباشد... 0 4 علی شهرستانی 1403/3/21 زیستن با کتاب طریف خالدی 3.5 13 صفحۀ 15 اکنون دوستانی اندک اما کتابهای بسیار دارم که به آنها عشق میورزم... 0 7 علی شهرستانی 1403/3/19 کتاب ایوب: منظومه آلام ایوب و محنتهای او از عهد عتیق قاسم هاشمی نژاد 4.5 8 صفحۀ 168 شکست ابلیس، در کشف تلبیس اوست... 0 1 علی شهرستانی 1403/3/15 کتاب ایوب: منظومه آلام ایوب و محنتهای او از عهد عتیق قاسم هاشمی نژاد 4.5 8 صفحۀ 74 از تو فراخواندن من، از من اجابتکردنِ تو؛ وه که چه مشتاقستی از برای دستکار خویش. از هماکنون گامهای من میشماری و بر گناهانم چه ناشکیبایی... به یقین کوه که فروپاشد هیچ گردد و هدر، و صخره از جای خود دور افتد. آب، سنگها را بفرساید: تو فروشویی چیزها که از غبار زمین برآوردهای؛ و تو امید آدمی را فروپاشی ... 0 1 علی شهرستانی 1403/3/15 کتاب ایوب: منظومه آلام ایوب و محنتهای او از عهد عتیق قاسم هاشمی نژاد 4.5 8 صفحۀ 72 گرچه او هلاکم کند، اعتماد من به اوست هنوز... 0 32 علی شهرستانی 1403/3/13 کتاب ایوب: منظومه آلام ایوب و محنتهای او از عهد عتیق قاسم هاشمی نژاد 4.5 8 صفحۀ 46 از چه نور به دردمند داده میشود، و حیات به تلخ جانان؟ که تمنای مرگ میکنند اما در نمیرسد؛ و گود میکاوند از برای آن بیش از هر گنج! 1 16 علی شهرستانی 1403/3/6 کتاب ایوب: منظومه آلام ایوب و محنتهای او از عهد عتیق قاسم هاشمی نژاد 4.5 8 صفحۀ 27 خواننده ایرانی درک بهتری به سرنوشت ایوب دارد. چیزی از این داستانِ پُر آب چشم، چیزی از این همه که بر سر ایوب آمده است، او نیز احساس کرده و به تجربهای مستقیم دریافته. از کشت و کشتار گرفته تا درد و فراق، از فروپاشی آشیانها گرفته تا مرگ عزیزان، از فقر و تهیدستی تا کشیدن بار سنگین تکفیر و طرد نزدیکان... 1 13 علی شهرستانی 1403/3/3 مدیریت توجه جولی لی 4.3 5 صفحۀ 83 اشکالی ندارد فیلم ببینید، در فضای مجازی بگردید، خیالبافی کنید یا چرت بزنید، فقط به شرطی که برایش برنامهریزی کرده باشید! 0 1