بریده کتابهای Sara Majdara Sara Majdara 6 روز پیش ارثیه هاثورن جنیفر لین بارنز 4.4 28 صفحۀ 129 واقعی به نظر نمی رسید. این زندگی قرار نبود هیچ وقت واقعی به نظر برسد. 0 0 Sara Majdara 7 روز پیش روزها در کتاب فروشی موریساکی ساتوشی یاگی ساوا 3.5 31 صفحۀ 25 می خوابیدم و می خوابیدم و آرزو می کردم که بتوانم تا ابد بخوابم. 0 0 Sara Majdara 7 روز پیش روزها در کتاب فروشی موریساکی ساتوشی یاگی ساوا 3.5 31 صفحۀ 34 - فکر می کنم که با انجام ندادن هیچ کاری، دارم زندگیم رو هدر می دم. + من که این طور فکر نمی کنم. مهمه که گاهی بی حرکت بمونی. 0 2 Sara Majdara 7 روز پیش روزها در کتاب فروشی موریساکی ساتوشی یاگی ساوا 3.5 31 صفحۀ 33 زندگی آدم مال خودشه. متعلق به هیچ کس دیگه ای نیست. می خواستم بفهمم معنی زندگی به دلخواه خودم چیه. 0 0 Sara Majdara 7 روز پیش ماده تاریک بلیک کراوچ 4.0 21 صفحۀ 345 ولی همۀ این ها در نهایت زندگی هستن دیگه، نیستن؟ ما همیشه از دور بهش نگاه می کنیم. برای خودمون بزرگش می کنیم، غافل از اینکه سر آخر همه یه خوشحالی هایی دارن، یه ناراحتی هایی دارن. مهم اینکه هر راهی رو که می ری به خودت ایمان داشته باشی و سر چیز هایی که می تونستی داشته باشی خودت رو اذیت نکنی. 0 0