بریدههای کتاب Nia Nia 1404/1/9 ما یوگنی ایوانویچ زامیاتین 4.2 16 صفحۀ 181 0 0 Nia 1403/9/2 کلمه های آبی تیره کت کرولی 4.0 46 صفحۀ 75 "اگه همهی ما وقتی شرایط سخت میشه از چیزهایی که دوست داریم دست بکشیم، دنیای وحشتناکی میشه." 0 2 Nia 1403/7/27 بازگشت (رمان) بلیک کراوچ 4.2 21 صفحۀ 309 شاید فقط با تحلیل رفتن قوای جسمانی نیست که آدم احساس میکند دارد پیر میشود. شاید همین از دست رفتن عزیزان است که آدم را پیر میکند. وقتی کسانی که بیش از همه دوستشان داشتهای و هویت تو را ساخته اند و دنیایت را تعریف کرده اند، میگذارند و میروند، در خود فرو میروی و در سکوتی که روز به روز بیشتر گلویت را میگیرد، به سوی هر آیندهای که در انتظارت نشسته است، پیش میروی. 0 0 Nia 1403/5/14 کاراوال؛ اسطوره ای جلد 2 استفانی گاربر 4.3 14 صفحۀ 50 عشق دنیا را به یک باغ تبدیل میکرد، باغی چنان مبهوت کننده که آدم فراموش میکرد گلبرگ های رز به اندازهی احساسات میرا و فانی بودند و در نهایت میمردند و فقط خار آنها باقی میماند. 0 1 Nia 1403/5/3 عشق کافی نیست مارک منسون 3.8 7 صفحۀ 22 به جای اینکه حول موفقیت و شکست یا شادی و درد تصمیم گیری کنید، بر اساس اجتناب از پشیمانی تصمیم بگیرید. پشیمانیهایمان معمولا بهترین ابزار چیزهایی است که در دراز مدت برایمان واقعا ارزش دارند. 0 1 Nia 1403/4/24 کاراوال جلد 1 استفانی گاربر 4.4 40 صفحۀ 61 ارزش زندگی بیشتر از اونه که برای ایمن موندن، همیشه توی قفس باشی... 0 1 Nia 1403/3/25 عصیان یوزف روت 3.8 38 صفحۀ 184 گاهی اتفاق میافتد که ناگهان میل به تکاپو و جنب و جوش و پول درآوردن در ما بیدار میشود، حتی وقتی ذاتاً آدم تنبلی هستیم. سر برآوردن این نیاز تازه در ما که وادارمان میکند کاری بکنیم، خواه کار بهار باشد خواه کار طبیعتمان که از تنبلی خسته شده، خود، بدون در نظر گرفتن تغییر فصل ها، حاکی از نیاز به تغییر است. 1 14